zacharis1955 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Action Camera EKEN H9s Ultra 4K WiFi 30.00 $ (26.09 €) με τα μεταφορικά, αποστολή με Priority Direct Mail https://www.banggood.com/EKEN-H9s-Ultra-4K-WiFi-Sport-Action-Camera-p-1181717.html Εκπτωτικός Κωδικός: 45DAKAR Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από zacharis1955 2 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetronAriston Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 αξιζει? ποσο κραταει η μπαταρια γνωριζει κανεις? δεν εχω ξανα αγορασει Action cam σε ποσο καιρο ερχεται? τελειωνειο δεν παιζει ετσι απο BGood? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yourfear1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, MetronAriston είπε αξιζει? ποσο κραταει η μπαταρια γνωριζει κανεις? δεν εχω ξανα αγορασει Action cam σε ποσο καιρο ερχεται? τελειωνειο δεν παιζει ετσι απο BGood? Την ίδια απορία έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Romanzo Criminale Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Τελωνείο δεν έχει με αυτόν τον τρόπο αποστολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zacharis1955 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MetronAriston είπε ….ποσο κραταει η μπαταρια γνωριζει κανεις? ... ...τελειωνειο δεν παιζει ετσι απο BGood? Η μπαταρία της είναι 1050 mAh που αρκούν για ~50 λεπτά καταγραφής στην μεγαλύτερη δυνατή ανάλυση και φυσικά αρκετά περισσότερο για μικρότερες αναλύσεις... Με αποστολή Priority Direct Mail, όχι, δεν παίζει... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από zacharis1955 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fistikis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Την έχω την συγκεκριμένη 3 χρόνια, εξαιρετική για τα λεφτά της. 1 ώρα και 15' η μπαταρία. Έχω αγοράσει 3 μπαταρίες και φορτιστή για να τις αλλάζω. Μην περιμένετε τέλεια ποιότητα 4K. Επίσης, μια πιο φθηνή εναλλακτική... 15,26 € https://www.banggood.com/SJ9000-Wifi-4K-2Inch-1080P-Ultra-HD-Waterproof-Sport-Action-Camera-DVR-Camcorder-p-1374282.html Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από fistikis13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, MetronAriston είπε ποσο κραταει η μπαταρια γνωριζει κανεις? 1 ώρα πριν, yourfear1 είπε Την ίδια απορία έχω. ρίξτε μια ματιά σε αυτό το review https://pevly.com/eken-h9-review/ προς το τέλος στο "Eken H9 Battery performance" γράφει για χρόνους 1920 x 1080p 60 fps – around 45 minutes 1920 x 1080p 30 fps – around 83 min και εμενα πάνω-κάτω στους χρόνους που λεει μου κρατάει. λέει και για αντικατάσταση της εργοστασιακής μπαταρίας με αυτή για τις SJCAM, για μεγαλύτερη διάρκεια 1920 x 1080p 60 fps – around 70 minutes (35 more compared to original battery) 1920 x 1080p 30 fps – around 120 min (40 minutes more than with original battery) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oletiras Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, MetronAriston είπε αξιζει? ποσο κραταει η μπαταρια γνωριζει κανεις? δεν εχω ξανα αγορασει Action cam σε ποσο καιρο ερχεται? τελειωνειο δεν παιζει ετσι απο BGood? την χρησιμοποιω καθημερινα στις διαδρομες με το αμαξι. Κραταει στα 1080p γύρω στην μια ωρα και δεκα λεπτα... ισως και λιιγο παραπανω. Αν πάρεις, πάρε και 1-2 εξτρα μπαταρίες να σου βρίσκονται. 13-18 μερες υπολογιζεις. Δεν παιζει τελωνειο, αρκει να επιλέξεις Priority Direct μεθοδο αποστολής. Γενικά για οσους θέλουν βασικά πράγματα ειναι ΟΚ. Τώρα αν θελετε να καταγράψετε τις διακοπές σας ή το sky diving σας, πάρτε κάτι καλυτερο. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από oletiras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipis_vidas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 δεν ξερω αν ειμαι off topic αλλα μπαταριες γινεται να αγορασουμε απο εξωτερικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris_9 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, pipis_vidas είπε δεν ξερω αν ειμαι off topic αλλα μπαταριες γινεται να αγορασουμε απο εξωτερικο? Αυτό ήθελα να ρωτήσω και 'γω επειδή μόνο η μπαταρία που φοράει δεν θα φτάνει. Κάνει η παρακάτω; Γιατί δεν λέει συγκεκριμένα για H9s αν και νομίζω είναι λεπτομέρεια. https://m.banggood.com/PG1050-Rechargeable-Li-ion-Spare-Battery-1050mAh-for-Eken-H8-H9-Sports-Action-Camera-p-1062121.html?rmmds=search Υ.Γ. Ευχαριστώ ΤS, ότι πρέπει για πρώτη τέτοια κάμερα. Να μάθω να τη δουλεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipis_vidas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε Αυτό ήθελα να ρωτήσω και 'γω επειδή μόνο η μπαταρία που φοράει δεν θα φτάνει. Κάνει η παρακάτω; Γιατί δεν λέει συγκεκριμένα για H9s αν και νομίζω είναι λεπτομέρεια. https://m.banggood.com/PG1050-Rechargeable-Li-ion-Spare-Battery-1050mAh-for-Eken-H8-H9-Sports-Action-Camera-p-1062121.html?rmmds=search Υ.Γ. Ευχαριστώ ΤS, ότι πρέπει για πρώτη τέτοια κάμερα. Να μάθω να τη δουλεύω ναι πρέπει να κανουν της sjcam. Οσο για την τιμη στο aliexpress εχει πολυ καλες τιμες για μπαταριες Δεν ξερω αν μπορει να βοηθήσει καποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uno89 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Ο κωδικός έκπτωσης δεν παίζει ,έληξε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rodinho Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, fistikis13 είπε Την έχω την συγκεκριμένη 3 χρόνια, εξαιρετική για τα λεφτά της. 1 ώρα και 15' η μπαταρία. Έχω αγοράσει 3 μπαταρίες και φορτιστή για να τις αλλάζω. Μην περιμένετε τέλεια ποιότητα 4K. Επίσης, μια πιο φθηνή εναλλακτική... 15,26 € https://www.banggood.com/SJ9000-Wifi-4K-2Inch-1080P-Ultra-HD-Waterproof-Sport-Action-Camera-DVR-Camcorder-p-1374282.html Η συγκεκριμένη έχει και επιλογή αποστολής από την αποθήκη του Bg στην Αγγλία με τελικό κόστος γύρω στα 15 και κάτι Ευρώ. Πολύ πιθανον υποδεέστερη από αυτήν του Θέματος αλλά και σε αυτό το εύρος τιμής δεν μπορούμε να έχουμε πολλές απαιτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nazar Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, rodinho είπε Η συγκεκριμένη έχει και επιλογή αποστολής από την αποθήκη του Bg στην Αγγλία με τελικό κόστος γύρω στα 15 και κάτι Ευρώ. Πολύ πιθανον υποδεέστερη από αυτήν του Θέματος αλλά και σε αυτό το εύρος τιμής δεν μπορούμε να έχουμε πολλές απαιτήσεις. Με 15 €, με υποβρύχια θήκη, βάσεις ποδηλάτου, κράνους, WIFI..!!!!! Μήπως δεν αξίζει καθόλου και είναι πεταμένα λεφτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις