eidikos33 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Ξέρει κανείς τι παίζει? Άκουσα άτομα να έχουν χρεώσεις στο ebanking χωρίς να έχουν κάνει κάποια αγορά έτυχε σε κανέναν? Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?
fastnq2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Με το συμπαθειο κιολας αλλα οι τυποι τον παιζουν με τα δυο χερια.Ειδα και εγω δεσμευσεις σημερα το μεσημερι ενω δεν εχω κανει αγορα 2-3 μερες.Καπου 90 ευρω μου δεσμευσαν και επειδη δεν ειχα τοσα μεσα πηγε αρνητικο το υπολοιπο μου.Που ειναι αυτος που ελεγε στο θεμα με τις τραπεζες οτι δεν ειναι δημοσιες?Η χειροτερη μορφη δημοσιου ειναι η εθνικη τραπεζα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από fastnq2
eidikos33 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, fastnq2 είπε Με το συμπαθειο κιολας αλλα οι τυποι τον παιζουν με τα δυο χερια.Ειδα και εγω δεσμευσεις σημερα το μεσημερι ενω δεν εχω κανει αγορα 2-3 μερες.Καπου 90 ευρω μου δεσμευσαν και επειδη δεν ειχα τοσα μεσα πηγε αρνητικο το υπολοιπο μου.. Έμαθες τι έχει γίνει? Το τηλεφωνικό κέντρο πάντως άκουσα έχει φουλ αναμονες
fastnq2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Έμαθες τι έχει γίνει? Το τηλεφωνικό κέντρο πάντως άκουσα έχει φουλ αναμονες Δεν πηρα τηλεφωνο,δεν παιρνω γιατι ξερω οτι σιγα μην βγαλω ακρη.Και σε εναν φιλο μου τραβηξαν καπου 25 ευρω χωρις να κανει και αυτος αγορες.Σε αλλον μου λογαριασμο στην ιδια τραπεζα δεν τραβηξαν κατι,μονο σε οσους εχουν χρεωστικη καρτα αν καταλαβα καλα.Χιλιες φορες η πειραιως με το λαθος των 5 ευρω.Ρδελαμπου καρτελ.
eidikos33 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Απατεώνες κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο
fastnq2 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε Απατεώνες κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο ενημερωσε μας κιολας.απορω δεν εχει κανενας αλλος προβλημα στο φορουμ?τοσο τυχεροι ημασταν..
eidikos33 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, fastnq2 είπε ενημερωσε μας κιολας.απορω δεν εχει κανενας αλλος προβλημα στο φορουμ?τοσο τυχεροι ημασταν.. Άκουσα ότι το έχουν πολλά άτομα ελπίζω να βγει ακρη με τους απατεώνες θα φάνε μπινελικια 1
Natha Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Τα χρήματα που σας τραβάνε ρε παιδιά φαίνονται σαν έξοδα στο i-bank ή γνωρίζετε ακριβώς το υπόλοιπο σας και βλέπετε ότι μειώνεται;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 μήπως είναι κάποιο θέμα της "Mastercard" καθώς οι χρεωστικές κάρτες της εθνικής είναι Mastercard και το λέω γιατί διαπιστώθηκαν κάτι προβλήματα με χρεώσεις...
NitroDoodler Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Στις αναμονές έχουν βάλει από τις 8 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις