Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι παίζει? Άκουσα άτομα να έχουν χρεώσεις στο ebanking χωρίς να έχουν κάνει κάποια αγορά έτυχε σε κανέναν? Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το συμπαθειο κιολας αλλα οι τυποι τον παιζουν με τα δυο χερια.Ειδα και εγω δεσμευσεις σημερα το μεσημερι ενω δεν εχω κανει αγορα 2-3 μερες.Καπου 90 ευρω μου δεσμευσαν και επειδη δεν ειχα τοσα μεσα πηγε αρνητικο το υπολοιπο μου.Που ειναι αυτος που ελεγε στο θεμα με τις τραπεζες οτι δεν ειναι δημοσιες?Η χειροτερη μορφη δημοσιου ειναι η εθνικη τραπεζα.

Επεξ/σία από fastnq2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fastnq2 είπε

Με το συμπαθειο κιολας αλλα οι τυποι τον παιζουν με τα δυο χερια.Ειδα και εγω δεσμευσεις σημερα το μεσημερι ενω δεν εχω κανει αγορα 2-3 μερες.Καπου 90 ευρω μου δεσμευσαν και επειδη δεν ειχα τοσα μεσα πηγε αρνητικο το υπολοιπο μου..

Έμαθες τι έχει γίνει? Το τηλεφωνικό κέντρο πάντως άκουσα έχει φουλ αναμονες 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε

Έμαθες τι έχει γίνει? Το τηλεφωνικό κέντρο πάντως άκουσα έχει φουλ αναμονες 

Δεν πηρα τηλεφωνο,δεν παιρνω γιατι ξερω οτι σιγα μην βγαλω ακρη.Και σε εναν φιλο μου τραβηξαν καπου 25 ευρω χωρις να κανει και αυτος αγορες.Σε αλλον μου λογαριασμο στην ιδια τραπεζα δεν τραβηξαν κατι,μονο σε οσους εχουν χρεωστικη καρτα αν καταλαβα καλα.Χιλιες φορες η πειραιως με το λαθος των 5 ευρω.Ρδελαμπου καρτελ.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eidikos33 είπε

Απατεώνες κάτσε να πάρω ένα τηλέφωνο 

ενημερωσε μας κιολας.απορω δεν εχει κανενας αλλος προβλημα στο φορουμ?τοσο τυχεροι ημασταν..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, fastnq2 είπε

ενημερωσε μας κιολας.απορω δεν εχει κανενας αλλος προβλημα στο φορουμ?τοσο τυχεροι ημασταν..

Άκουσα ότι το έχουν πολλά άτομα ελπίζω να βγει ακρη με τους απατεώνες θα φάνε μπινελικια 

• Like 1
Δημοσ.

Τα χρήματα που σας τραβάνε ρε παιδιά φαίνονται σαν έξοδα στο i-bank ή γνωρίζετε ακριβώς το υπόλοιπο σας και βλέπετε ότι μειώνεται;

Δημοσ.

μήπως είναι κάποιο θέμα της "Mastercard" καθώς οι χρεωστικές κάρτες της εθνικής είναι Mastercard και το λέω γιατί διαπιστώθηκαν κάτι προβλήματα με χρεώσεις...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...