Protoboulia Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα το εχω γραψει και σε αλλο topic αλλα δεν μπορεσα να βρω λυση. Οποτε μπει σε sleep mode ή κανω restart/shutdown τον υπολογιστη η δευτερη μου οθονη δεν δειχνει τιποτα(μαυρη οθονη), πρεπει να την κλεισω και να την ξανα ανοιξω για να δειξει. Αυτη ειναι η δευτερη μου οθονη αλλα τοσο καιρο δεν ειχα κανενα προβλημα το ξεκινησε ξαφνικα. επειδη το καταλαβα μετα απο ενα update που εκανε η καρτα γραφικων μου (gtx 1060 6gb) απεγκαταστησα τους drivers και πηγα σε πιο παλιο αλλα και παλι τιποτα. Εκανα και φορματ και παλι τιποτα. Μηπως ειναι προβλημα της οθονης ή φταινε τα windows???
htaccess Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, δοκίμασες και με ένα άλλο (hdmi vga dvi..ότι χρησιμοποιείς) καλώδιο ? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από htaccess
Protoboulia Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 9/1/2020 στις 6:03 ΜΜ, htaccess είπε Καλησπέρα, δοκίμασες και με ένα άλλο (hdmi vga dvi..ότι χρησιμοποιείς) καλώδιο ? Ναι dvi χρησιμοποιω. Το αλλαξα αλλα παλι τα ιδια!! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2020 από Protoboulia
htaccess Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Protoboulia είπε Ναι dvi χρησιμοποιω. Το αλλαξα αλλα παλι τα ιδια!! Είναι εφικτό να κάνεις "τράμπα" τις οθόνες ??
Protoboulia Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, htaccess είπε Είναι εφικτό να κάνεις "τράμπα" τις οθόνες ?? Τι εννοεις? να βαλω 2η την αλλη οθονη μου!?
htaccess Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Protoboulia είπε Τι εννοεις? να βαλω 2η την αλλη οθονη μου!? Ακριβώς, μόνο για μία δοκίμη μήπως συμπτωματικά με το update της κάρτας που αναφέρεις έπαθε κάποια ζημιά η οθόνη, (άσχετο με το update)
Protoboulia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Στις 12/1/2020 στις 9:30 ΜΜ, htaccess είπε Ακριβώς, μόνο για μία δοκίμη μήπως συμπτωματικά με το update της κάρτας που αναφέρεις έπαθε κάποια ζημιά η οθόνη, (άσχετο με το update) Το εκανα αλλα και παλι τιποτα. Δουλευαν ολα καλα πιο παλια δεν ξερω τι εχει παθει και δεν το κανει και συνεχεια. Δεν μπορω να καταλαβω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα