Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα το εχω γραψει και σε αλλο topic αλλα δεν μπορεσα να βρω λυση.
Οποτε μπει σε sleep mode ή κανω restart/shutdown τον υπολογιστη η δευτερη μου οθονη δεν δειχνει τιποτα(μαυρη οθονη), πρεπει να την κλεισω και να την ξανα ανοιξω για να δειξει. Αυτη ειναι η δευτερη μου οθονη αλλα τοσο καιρο δεν ειχα κανενα προβλημα το ξεκινησε ξαφνικα. επειδη το καταλαβα μετα απο ενα update που εκανε η καρτα γραφικων μου (gtx 1060 6gb) απεγκαταστησα τους drivers και πηγα σε πιο παλιο αλλα και παλι τιποτα. Εκανα και φορματ και παλι τιποτα. Μηπως ειναι προβλημα της οθονης ή φταινε τα windows???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, δοκίμασες και με ένα άλλο (hdmi vga dvi..ότι χρησιμοποιείς) καλώδιο ?

Επεξ/σία από htaccess
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/1/2020 στις 6:03 ΜΜ, htaccess είπε

Καλησπέρα, δοκίμασες και με ένα άλλο (hdmi vga dvi..ότι χρησιμοποιείς) καλώδιο ?

Ναι dvi χρησιμοποιω. Το αλλαξα αλλα παλι τα ιδια!!

Επεξ/σία από Protoboulia
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Protoboulia είπε

Τι εννοεις? να βαλω 2η την αλλη οθονη μου!?

Ακριβώς, μόνο για μία δοκίμη μήπως συμπτωματικά με το update της κάρτας που αναφέρεις έπαθε κάποια ζημιά η οθόνη, (άσχετο με το update)

Δημοσ.
Στις 12/1/2020 στις 9:30 ΜΜ, htaccess είπε

Ακριβώς, μόνο για μία δοκίμη μήπως συμπτωματικά με το update της κάρτας που αναφέρεις έπαθε κάποια ζημιά η οθόνη, (άσχετο με το update)

Το εκανα αλλα και παλι τιποτα. Δουλευαν ολα καλα πιο παλια δεν ξερω τι εχει παθει και δεν το κανει και συνεχεια. Δεν μπορω να καταλαβω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...