teotsigourakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα μικρό θέμα σχετικά με τα ΕΛΤΑ. Γενικά το δέμα έχει καθυστερήσει φουλ από Banggood αλλά όπως και να χει με το tracking number βλέπω ότι το δέμα είναι στα ΕΛΤΑ από τις 27/12 όπως φαίνεται και στη φωτό που έχω. Αν κάνω λάθος διορθώστε με. Οπότε θεωρώ έχει αργήσει αρκετά το ΕΛΤΑ να μου στείλει ειδοποιητήριο για να πάω να πάρω το δέμα. Ξέρει κανείς σας τι μπορώ να κάνω σ αυτή την περίπτωση; Μπορώ να πάω από εκεί να τους δώσω πχ το tracking number με την ταυτότητα και να βρούμε μια λύση; Επίσης υπάρχει και το σενάριο το ειδοποιητήριο να έχει πεταχτεί/χαθεί γιατί στην πολυκατοικία που μένω τα αφήνουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο ή απλά να περιμένω μέχρι να έρθει;
ritchie77 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, teotsigourakos είπε Ξέρει κανείς σας τι μπορώ να κάνω σ αυτή την περίπτωση; Μπορώ να πάω από εκεί να τους δώσω πχ το tracking number με την ταυτότητα και να βρούμε μια λύση; Μπορεις να πας με τρακινγκ και ταυτοτητα να το παραλαβεις, το ειδοποιητηριο είναι αχρηστο 4 1
teotsigourakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, ritchie77 είπε Μπορεις να πας με τρακινγκ και ταυτοτητα να το παραλαβεις, το ειδοποιητηριο είναι αχρηστο Ωραία αυτό ήθελα να μάθω. Πιο πολύ βασικά σαν διαδικασία αν γίνεται, μην πάω και φάω άκυρο και μου πουν "πρέπει να σας έρθει το ειδοποιητήριο για να παραλάβετε", γιατί ούτως η άλλως μια βόλτα θα την κάνω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από teotsigourakos
opera Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Το Περιστέρι έχει 3 ΕΛΤΑ. Σοφοκλή Βενιζέλου 67,Βασ. Αλεξάνδρου 96,Σολωμού 44-46
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 24/12 είχες ειδοποίηση, Να πας ελτα με το τρακ και την παραπάνω ημερομηνία και θα το βρούν Μη αργήσεις ομως αλλο γιατι θα επιστραφεί. 1 λεπτό πριν, opera είπε Το Περιστέρι έχει 3 ΕΛΤΑ. Σοφοκλή Βενιζέλου 67,Βασ. Αλεξάνδρου 96,Σολωμού 44-46 Τα δεματα πανε στο καταστημα που εξυπηρετεί το τκ σου Πρεπει να γνωριζει καποιος το ταχυδρομειο του 1
teotsigourakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Ναι είναι ένα συγκεκριμένο ΕΛΤΑ που έρχονται όλα τα δέματα, γνωρίζω ποιό είναι. Ευχαριστώ πολύ θα πάω σήμερα.
opera Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τα δεματα πανε στο καταστημα που εξυπηρετεί το τκ σου Πρεπει να γνωριζει καποιος το ταχυδρομειο του Οταν εμενα Περιστερι ετυχε να παραλαβω απο 2 καταστηματα.
teotsigourakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε 24/12 είχες ειδοποίηση Αυτό που λέει για το notification το είδα κι εγώ απλά στις 27/12 έχει γίνει το τελευταίο update και θεώρησα ότι εκείνη είναι η ημέρα που έφτασε το δέμα στο κατάστημα. Είναι σίγουρο δηλαδή ότι με αυτόν τον τίτλο που έχει "M.D. Peristeriou,NOTIFICATION" ότι έχουν στείλει ειδοποίηση; Γιατί λογικά πρώτα φτάνει το δέμα στο κατάστημα και μετά έρχεται η ειδοποίηση...ή κάνω λάθος; Και μ αυτή τη σκέψη απλά δεν έδωσα σημασία για το NOTIFICATION. 😕 Μόλις τώρα, opera είπε Οταν εμενα Περιστερι ετυχε να παραλαβω απο 2 καταστηματα. Κατα το 98% έρχονται όλα από ένα συγκεκριμένο σε μένα. Έχει τύχει 1 φορά να πρέπει να παραλάβω από το 2ο και συγκεκριμένα για δέμα που μου έστειλαν εντός Ελλάδας, όχι από αγορά εξωτερικού.
Dannie Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, teotsigourakos είπε Ωραία αυτό ήθελα να μάθω. Πιο πολύ βασικά σαν διαδικασία αν γίνεται, μην πάω και φάω άκυρο και μου πουν "πρέπει να σας έρθει το ειδοποιητήριο για να παραλάβετε", γιατί ούτως η άλλως μια βόλτα θα την κάνω. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Τα ελτα εχουν πιασει πατο δεν λειτουργουν σωστα μπορει ουτε ειδοποιηση να μην σου εστειλαν.Σαφως να πας απο το ταχυδρομειο αφου ξερεις οτι εχει ερθει(εγω πολλες φορες το κανω). 1
haris_216 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Dannie είπε Τα ελτα εχουν πιασει πατο δεν λειτουργουν σωστα μπορει ουτε ειδοποιηση να μην σου εστειλαν.Σαφως να πας απο το ταχυδρομειο αφου ξερεις οτι εχει ερθει(εγω πολλες φορες το κανω). Νομίζω ότι μπορούν και παρα...κάτω!!! Καμία σχέση με την υπηρεσία που θα μπορούσαν να είναι αλλά ούτε και με αυτό που ήταν. Προφανώς και γίνεται προσπάθεια απαξίωσής τους για "κάποιους" λόγους. Επειδή βρίσκομαι κατά καιρούς για αποστολές/παραλαβές, μου δημιουργείται η αίσθηση ότι ακόμα και για τα πράγματα που γίνονται λάθη δεν έχεις που να απευθυνθείς, θυμωμένος ή μη καθώς μάλλον δεν θα βρεις άκρη. Υπάλληλοι και προϊστάμενοι δείχνουν να είναι σε κατάσταση "αν είναι να 'ρθει θε να 'ρθει αλλιώς θα προσπεράσει", αφού προφανώς γνωρίζουν τα παιχνίδια που παίζονται και σαφώς ανησυχούν για το "αύριο" (ο καθένας για τον εαυτό του). 3
teotsigourakos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, Dannie είπε Τα ελτα εχουν πιασει πατο δεν λειτουργουν σωστα μπορει ουτε ειδοποιηση να μην σου εστειλαν.Σαφως να πας απο το ταχυδρομειο αφου ξερεις οτι εχει ερθει(εγω πολλες φορες το κανω). Το εξής παράλογο σε πολλά δέματα μικροποσού όπου είναι και untracked ο ταχυδρόμος τα αφήνει μπροστά στην πόρτα χτυπάει κουδούνι και φεύγει. Δεν περιμένει να βρει κάποιον να το δώσει, το παρατάει και την κάνει. Το αστείο είναι ότι μένω ισόγειο και η πόρτα απλά είναι πάνω στο πεζοδρόμιο...καταλαβαίνεις άνετα περνάει κάποιος το παίρνει και άντε βρες μετά πακέτο :D 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, teotsigourakos είπε δηλαδή ότι με αυτόν τον τίτλο που έχει "M.D. Peristeriou,NOTIFICATION" ΝΑΙ Αυτη ειναι η ειδοποιηση 24 λεπτά πριν, Dannie είπε Τα ελτα εχουν πιασει πατο δεν λειτουργουν σωστα μπορει ουτε ειδοποιηση να μην σου εστειλαν.Σαφως να πας απο το ταχυδρομειο αφου ξερεις οτι εχει ερθει(εγω πολλες φορες το κανω). Εγω δεν εχω κανενα παραπονο απο τα ελτα μια χαρα λειτουργουν, τουλαχιστον στην περιοχη μου
haris_216 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, teotsigourakos είπε Το εξής παράλογο σε πολλά δέματα μικροποσού όπου είναι και untracked ο ταχυδρόμος τα αφήνει μπροστά στην πόρτα χτυπάει κουδούνι και φεύγει. Δεν περιμένει να βρει κάποιον να το δώσει, το παρατάει και την κάνει. Το αστείο είναι ότι μένω ισόγειο και η πόρτα απλά είναι πάνω στο πεζοδρόμιο...καταλαβαίνεις άνετα περνάει κάποιος το παίρνει και άντε βρες μετά πακέτο Μην ανησυχείς. Τα ίδια γίνονται παντού. Πάντα τα ακουμπάνε όπου μπορούν. Και όποιος προλάβει να τα πάρει Επίσης ένα άλλο που βλέπω είναι ότι αρκετοί διανομείς την έχουν δει πολύ χαλαρά στο θέμα ενδυμασία. Οκ, δεν είμαστε στην εποχή που φορούσαν στολή και καπέλο. Οκ, η δουλειά είναι δύσκολη καθώς είσαι συνέχεια στο δρόμο (και άλλες δουλειές όμως είναι έτσι). Οκ, η υπηρεσία σου καταρρέει και δεν έχεις διάθεση. Ένας όμως στοιχειώδης σεβασμός και επαγγελματισμός επιβάλει να μην βγαίνεις για δουλειά έτσι όπως δεν θα πήγαινες ούτε για να ρίξεις ένα τζόκερ. (καθώς λόγω της δουλειάς μου τυχαίνει να κυκλοφορώ και έξω, δεν μιλάω μόνο για τη μεμονωμένη περίπτωση του ταχυδρόμου της περιοχής μου) 1 1
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Τα δεματα που δεν εχουν τρακ αντιμετωπίζονται σαν απλες επιστολές, αρα λοιπον ο ταχυδρόμος θα έπρεπε καθε φορα που μοιράζει γράμματα, λογαριασμούς κλπ να κατεβάζει κατω ολη την πολυκατοικία και να παίρνει παρουσιες Δεν γίνονται αυτα που λέτε 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα