Nauths Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά καλησπέρα, έχω αγοράσει ένα xiaomi redmi note 8 pro, έχω ρυθμίσει το gps να έχει την καλύτερη ακρίβεια και πάραυτα δεν μπορεί να κεντράρει με τίποτα. Το δε εκνευριστικό είναι ότι κάθε δευτερόλεπτο αλλάζει την διαδρομή γιατί δεν μπορεί να εντοπίσει συγκεκριμένα που ακριβώς είσαι. Έχετε ιδέα;
zx1234r Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, Nauths είπε Παιδιά καλησπέρα, έχω αγοράσει ένα xiaomi redmi note 8 pro, έχω ρυθμίσει το gps να έχει την καλύτερη ακρίβεια και πάραυτα δεν μπορεί να κεντράρει με τίποτα. Το δε εκνευριστικό είναι ότι κάθε δευτερόλεπτο αλλάζει την διαδρομή γιατί δεν μπορεί να εντοπίσει συγκεκριμένα που ακριβώς είσαι. Έχετε ιδέα; Μήπως, έτσι απο περιέργεια, έχεις εγκατεστημένη μουφοκάρτα sd? Όταν λέω μουφοκάρτα, εννοώ είτε full κινεζιά είτε χαλασμένη. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, το έχω δει να γίνεται με χαλασμένη κάρτα.
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Για ποιο πριγραμμα περιήγηση πρόκειται;
Nauths Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Μήπως, έτσι απο περιέργεια, έχεις εγκατεστημένη μουφοκάρτα sd? Όταν λέω μουφοκάρτα, εννοώ είτε full κινεζιά είτε χαλασμένη. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, το έχω δει να γίνεται με χαλασμένη κάρτα. Όχι δεν έχω sd κάρτα επάνω 29 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Για ποιο πριγραμμα περιήγηση πρόκειται; Για το google maps
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 βαλε ενα app testgps να δεις τι δορυφόρους πιανει και αν εχει σωστη και σταθερη τοποθεσία
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Φαντάζομαι έχεις ανοιχτά δεδομένα WIFI και BT .
donblunts Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Φαντάζομαι έχεις ανοιχτά δεδομένα WIFI και BT . Κάτσε ώπα... Bluetooth γιατί να έχει ανοιχτό?
chios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Αν και αποφεύγω κινητά με mediatek το συγκεκριμένο δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο GPS εννοείται ότι έχεις ανοιχτά data.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, donblunts είπε Κάτσε ώπα... Bluetooth γιατί να έχει ανοιχτό? Στο High Accuracy γράφει Use GPS,WIFI,BT or mobile networks to determine location.
donblunts Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στο High Accuracy γράφει Use GPS,WIFI,BT or mobile networks to determine location. Λάθος το λέει. Μην ψάξεις screenshots, άρθρα κτλπ - i'm j/k Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από donblunts
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, donblunts είπε Λάθος το λέει Στο δικό μου έτσι γράφει.Τι να σου πω!Στο δικό σου το λέει αλλιώς; Εγω το έχω ανοιχτό ούτως ή άλλως το ΒΤ για να ξεκλειδωνω το chromebook και για τα ακουστικά.
donblunts Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Στο δικό μου έτσι γράφει.Τι να σου πω!Στο δικό σου το λέει αλλιώς; Εγω το έχω ανοιχτό ούτως ή άλλως το ΒΤ για να ξεκλειδωνω το chromebook και για τα ακουστικά. Όχι καλά τα λες, και σε εμένα ήταν ενεργοποιημένο, απλά ήταν η πρώτη φορά που το έψαξα και το δα. 1
Nauths Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Παιδιά κανονικά τα έχω όλα ανοιχτά δεδομένα gps, αλλά τίποτα! Και μου κάνει εντύπωση, παίζει να πρέπει να πάω να το δουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα