Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα, έχω αγοράσει ένα xiaomi redmi note 8 pro, έχω ρυθμίσει το gps να έχει την καλύτερη ακρίβεια και πάραυτα δεν μπορεί να κεντράρει με τίποτα. Το δε εκνευριστικό είναι ότι κάθε δευτερόλεπτο αλλάζει την διαδρομή γιατί δεν μπορεί να εντοπίσει συγκεκριμένα που ακριβώς είσαι. Έχετε ιδέα;

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Nauths είπε

Παιδιά καλησπέρα, έχω αγοράσει ένα xiaomi redmi note 8 pro, έχω ρυθμίσει το gps να έχει την καλύτερη ακρίβεια και πάραυτα δεν μπορεί να κεντράρει με τίποτα. Το δε εκνευριστικό είναι ότι κάθε δευτερόλεπτο αλλάζει την διαδρομή γιατί δεν μπορεί να εντοπίσει συγκεκριμένα που ακριβώς είσαι. Έχετε ιδέα;

Μήπως, έτσι απο περιέργεια, έχεις εγκατεστημένη μουφοκάρτα sd? Όταν λέω μουφοκάρτα, εννοώ είτε full κινεζιά είτε χαλασμένη. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, το έχω δει να γίνεται με χαλασμένη κάρτα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Μήπως, έτσι απο περιέργεια, έχεις εγκατεστημένη μουφοκάρτα sd? Όταν λέω μουφοκάρτα, εννοώ είτε full κινεζιά είτε χαλασμένη. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, το έχω δει να γίνεται με χαλασμένη κάρτα.

Όχι δεν έχω sd κάρτα επάνω

29 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Για ποιο πριγραμμα περιήγηση πρόκειται;

Για το google maps

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Φαντάζομαι έχεις ανοιχτά δεδομένα WIFI και BT .

Κάτσε ώπα... Bluetooth γιατί να έχει ανοιχτό?

Δημοσ.

Αν και αποφεύγω κινητά με mediatek το συγκεκριμένο δεν έχει κάποιο πρόβλημα στο GPS εννοείται ότι έχεις ανοιχτά data.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Στο High Accuracy γράφει Use GPS,WIFI,BT or mobile networks to determine location. 

Λάθος το λέει.

Μην ψάξεις screenshots, άρθρα κτλπ - i'm j/k

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, donblunts είπε

Λάθος το λέει

Στο δικό μου έτσι γράφει.Τι να σου πω!Στο δικό σου το λέει αλλιώς;

Εγω το έχω ανοιχτό ούτως ή άλλως το ΒΤ για να ξεκλειδωνω το chromebook και για τα ακουστικά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Στο δικό μου έτσι γράφει.Τι να σου πω!Στο δικό σου το λέει αλλιώς;

Εγω το έχω ανοιχτό ούτως ή άλλως το ΒΤ για να ξεκλειδωνω το chromebook και για τα ακουστικά.

Όχι καλά τα λες, και σε εμένα ήταν ενεργοποιημένο, απλά ήταν η πρώτη φορά που το έψαξα και το δα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά κανονικά τα έχω όλα ανοιχτά δεδομένα gps, αλλά τίποτα! Και μου κάνει εντύπωση, παίζει να πρέπει να πάω να το δουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...