Kostasspil Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 8 hours ago, cnomidis said: Πολύ καλή ερώτηση! Τους ρώτησα ποιος φαινεται να παρελαβε και μου είπαν το δικό μου όνομα, οπότε τους λέω, θέλω να δω την υπογραφή μου. Εκεί αρχισε να διστάζει η κοπέλα και μου είπε θα με πάρει ο προιστάμενος αφού το ψάξει... περιμένω απ το πρωι.. δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος.. Ώστε έχει ξανασυμβεί λοιπον... Αν εχεις κανα γνωστο δικηγορο βαλε τον να κανει ενα τηλ και κανε και μια καταγγελια γιατι το χουν παραξηλωσει
cnomidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Λοιπόν είμαι τυχερός γιατί την παραγγελία την είχα κάνει μέσω καλαθιού του Σκρουτζ. Οι οποίοι μετά από email μου και μηνύματα στο FΒ (αφού τηλέφωνική εξυπηρέτηση δεν έχουν!) με πήραν πάντως να με ενημερώσουν ότι σήμερα το διερευνούν και αν μεχρι αύριο δεν έχουν βγάλει άκρη με την ACS, τότε θα μου ξαναστείλουν με δική τους χρέωση το προιόν. Μακάρι να γίνει έτσι, γιατί τρεχάματα με νομικά τμήματα αγωγές κτλ μου φαίνονται βουνό... Θα τους χάριζα τα 60€ (αφού πρώτα τους έβγαζα καραμούζα βέβαια). 11 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Αν εχεις κανα γνωστο δικηγορο βαλε τον να κανει ενα τηλ και κανε και μια καταγγελια γιατι το χουν παραξηλωσει
POS Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, cnomidis είπε Λοιπόν είμαι τυχερός γιατί την παραγγελία την είχα κάνει μέσω καλαθιού του Σκρουτζ. Οι οποίοι μετά από email μου και μηνύματα στο FΒ (αφού τηλέφωνική εξυπηρέτηση δεν έχουν!) με πήραν πάντως να με ενημερώσουν ότι σήμερα το διερευνούν και αν μεχρι αύριο δεν έχουν βγάλει άκρη με την ACS, τότε θα μου ξαναστείλουν με δική τους χρέωση το προιόν. Μακάρι να γίνει έτσι, γιατί τρεχάματα με νομικά τμήματα αγωγές κτλ μου φαίνονται βουνό... Θα τους χάριζα τα 60€ (αφού πρώτα τους έβγαζα καραμούζα βέβαια). ποιες αγωγες ; καταγγελια στη εεττ και γινεται η δουλεια σου τσακ μπαμ 2
Kostasspil Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 5 minutes ago, POS said: καταγγελια στη εεττ Ε ναι, καταλαβαινω οτι δεν εχεις ορεξη να ασχοληθεις αλλα απ την αλλη δν πρεπει να περασει ετσι αυτο. Το καλο ειναι οτι πιστευω θα τους τρεξει το καταστημα που θα χρεωθει πολλαπλα εξ αιτιας τους 1
tsipakis Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, POS είπε ποιες αγωγες ; καταγγελια στη εεττ και γινεται η δουλεια σου τσακ μπαμ μπα τωρα ειναι ευπαθεις ομαδες αρα τους δινουν καθε δικαιο 1 1
apos2008 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Απο τον ΚΑΔ απο οτι ξερω επωφελουνται οι Franchisers που τραβαν ολο το λουκι δε ξερω ομως για τα κεντρικα τους .
xxatziva Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 21 ώρες πριν, iwnas28 είπε Quiz για οποιον εχει ορεξη😛 Ποια μεταφορικη διεκπεραιωσε αυτην την παραγγελεια? speedex. τι κερδίζω ?
nick#18 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Δημοσ. 23 Απριλίου 2020 Πρεπει να το εχουν κανει με προγραμμα ανα περιοχη.. δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως! Σημερα απο το πρωι μεχρι το απογευμα ολο μηχανακια και αυτοκινητα απο courier στη γειτονια μου και την ευρυτερη περιοχη.. Επισης παρελαβα σημερα με acs απο σαμο απο 4/4... οπως επισης παρελαβα σημερα με γενικη παραγγελια απο 21/4 που ξεκινησε απο Ρεντη. Αντε να δουμε τωρα σημερινη αποστολη απο Περιστερι με acs!
Patroklos_Her Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Σήμερα μου ήρθε δέμα από Γενική Ταχυδρομική, με ταξί παρακαλώ 😅😅 Δεν ξέρω τι και πώς, αλλά μου είπε το παιδί ότι χρησιμοποιούν μερικούς ταξιτζήδες για διευκόλυνση στις παραδόσεις 🤣
vasilllis Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Aυτο με τα ταξι ισχυει.Μισθωνουν οδηγο και οχημα για περιπου 30 παραδοσεις την ημερα κοστος γυρω στα 100€
vagos789 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Παρελαβα δεμα απο Public απο οδηγο λιμουζινας! Η εικονα που εχω ειναι οτι η κατασταση θα ομαλοποιηθει πολυ συντομα, μετα το Πασχα οι παραγγελιες θα πεφτουν συνεχως για δυο λογους...αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
apos2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Η κατασταση ειναι τραγικη και μετα πασχα και πιστευω μετα τις 4 να τελειωσει ολο αυτο που τραβαμε . Να ανοιξουν λιγο τα καταστηματα μπας και δουμε λιγο ξεκουραση .
neosstoforum Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Έχω κάνει 2 παραγγελίες από Γερμανία με DHL. Η μια έχει αποσταλεί στις 15/04 και η άλλη στις 16/04. Σήμερα βλέπω ότι μου έχουν δώσει άλλο αριθμό παρακολούθησης για την δεύτερη παραγγελία, για την οποία μετά από αναζήτηση μου στο dhl.gr εμφανίστηκε η κατάσταση "Αναχώρησε από τον σταθμό ATHENS - GREECE". Για το δέμα όμως που έχει αποσταλεί στις 15 Απριλίου δεν έχω κάποια ενημέρωση. Θα πρέπει να ανησυχώ;
apos2008 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, neosstoforum είπε Έχω κάνει 2 παραγγελίες από Γερμανία με DHL. Η μια έχει αποσταλεί στις 15/04 και η άλλη στις 16/04. Σήμερα βλέπω ότι μου έχουν δώσει άλλο αριθμό παρακολούθησης για την δεύτερη παραγγελία, για την οποία μετά από αναζήτηση μου στο dhl.gr εμφανίστηκε η κατάσταση "Αναχώρησε από τον σταθμό ATHENS - GREECE". Για το δέμα όμως που έχει αποσταλεί στις 15 Απριλίου δεν έχω κάποια ενημέρωση. Θα πρέπει να ανησυχώ; Οταν μπαινει ενα δεμα εξωτερικου αλλαζει τρακινγκ . και το παιρει η ειτε η ιδια η DHL ειτε η Speedex που συνεργαζεται . Δε ξερω αν καποια αλλη συνεργαζεται με την DHL μπες στο 17track.net να δεις αν σου λεει κατι
neosstoforum Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, apos2008 είπε Οταν μπαινει ενα δεμα εξωτερικου αλλαζει τρακινγκ . και το παιρει η ειτε η ιδια η DHL ειτε η Speedex που συνεργαζεται . Δε ξερω αν καποια αλλη συνεργαζεται με την DHL μπες στο 17track.net να δεις αν σου λεει κατι Ναι, το γνωρίζω αυτό, άλλωστε όπως είπα προηγουμένως η DHL μου έδωσε διαφορετικό αριθμό παρακολούθησης για το δέμα που εστάλη στις 16 Απριλίου. Το άλλο δέμα όμως που ξεκίνησε μια μέρα νωρίτερα δεν έχει φτάσει Ελλάδα, ή τουλάχιστον δεν έχει σκαναριστεί ακόμη. Και στο 17track.net τα ίδια με την DHL μου εμφανίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις