Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, POS είπε

εννοουν πως τους ειπε ο πελατης πως θα παει ο ιδιος να το παραλαβει απο το γραφειο τους.

το ερωτημα ειναι.. τους το ειπε ή το καταχωρησαν αυθαιρετα στο συστημα τους ;

Μπορει να το καταχωρησαν απο μονοι τους . 😅😅

https://www.movenews.gr/synexizetao-to-alaloym-stiw-etaireiew-koyrier-afanta-ta-dematamexri-kai-ena-mhna/

Για τις καθυστερήσεις τοποθετήθηκε  και η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), κάνοντας λόγο για «μεγάλες και αναπάντεχες αλλαγές στη ροή των αποστολών και στην αυξητική κίνηση των καταστημάτων». Η ΕΕΤΤ καλεί τις μεν εταιρείες του κλάδου να ενημερώσουν τους πολίτες για τους όρους παροχής των υπηρεσιών τους, όπως ισχύουν λόγω εκτάκτων συνθηκών κατά την τρέχουσα περίοδο, με κάθε πρόσφορο μέσο (π.χ. ιστοσελίδα, ανακοινώσεις σε καταστήματα, www.pricescope.gr) και να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την αποκατάσταση της κανονικότητας, συστήνει δε στους καταναλωτές να επικοινωνήσουν με τον πάροχο της επιλογής τους προκειμένου να ενημερωθούν για τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης καθώς και για τυχόν αναστολή παραδόσεων σε συγκεκριμένο προορισμό.

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, apos2008 είπε

συστήνει δε στους καταναλωτές να επικοινωνήσουν με τον πάροχο της επιλογής τους προκειμένου να ενημερωθούν για τον αναμενόμενο χρόνο παράδοσης καθώς και για τυχόν αναστολή παραδόσεων σε συγκεκριμένο προορισμό.

και με ποιον τροπο να επικοινωνησουν οι πελατες που οι courier δεν σηκωνουν τηλ ουτε απαντανε στα social και email ;

Επεξ/σία από POS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, POS είπε

και με ποιον τροπο να επικοινωνησουν οι πελατες που οι courier δεν σηκωνουν τηλ ουτε απαντανε στα social και email ;

Ελα ντε ??? ολοι σχιζονται μεσα στις κουριερ. 1 τηλ υπαρχει και 1 το πολυ 2 υπαλλοιλοι. Και εχουν να εξυπηρετησουν κ τον γκισε με αυτον το χαμο. και να βρουν και δεματα. Μερικες φορες κλεινουν και το ακουστικο. Ειναι μεγαλο σπασιμο το τηλ και χανουν και χρονο να απαντανε και να λενε στον καθε ενα για το δεμα τ. Με ηρεμιστηκα θα χουν καταντησει ολοι. Αχαχαχαχα  Δε ξερω τι γινεται στην Αθηνα που γνεται ο χαμος που λενε με τα χαρτακια . αλλα αμα δε σε βρει την ιδια μερα . Ειναι υποχρεωμενος να στο ξαναφερει την επομενη. αν δεν εχεις περασει να το παρεις εσυ την ιδια μερα . Τωρα αυτο με τα χαρτακια που δεν εχουν τα δεματα μαζι . αυτο γινεται με τα ογκωδες που δεν εχουν απαντησει στο τηλ  και δε χωραν στο κουτι . Γιατι δε μπορει να κανει 100 φορες το ιδιο δρομολογιο ο κουριερ . πρεπει να εξυπηρετησουν κ αλλες περιοχες . και να βγαλουν οσο ποιο πολλα δεματα γινεται ,. Δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα οπως τα νομιζουν .

Επεξ/σία από apos2008
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το θεμα ειναι το εξης τωρα...

ας πουμε πως εχω e-shop.. μου παραγγελνεις τα πραγματα και εγω τα διωχνω την επομενη μερα με την courier. 

η courier σε καθυστερει... εσυ κραζεις εμενα και μου αφηνεις και ενα αρνητικο feedback που αυτο μπορει να αποτρεψει αλλους πελατες απο το να αγορασουν απο το eshop μου.

κανονικα πρεπει οι εταιρειες που ειναι πελατες των courier να δουν μηπως τους κυνηγησουν νομικα.

Επεξ/σία από POS
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστευω οτι ξερουν οτι γινεται χαμος σε ολες τις κουριερ και ισως το καταννοουν. Δε τους συμφαιρει να το κανουν . γιατι θα χασουν συνεργασια με τις κουριερ και μετα πως θα στελνουν τα δεματα τους ??? Ενα μεγαλο λαθος που κανουν τα E-shops πιστευω ειναι να συνεργαστουν με 2-3 κουριερ ωστε ο πελατης να εχει επιλογη με ποια θα θελει αυτος να του ερθει . Να μοιραστει και ετσι η δουλεια σε ολους.  Αυτο πρεπει να γινει και μετα COvid να σου εχει επιλογη γενικη ελτα η speedex πχ . Οχι να σ λεει στελνουμε μονο με ACS. Ο κοσμος αναλογα με την εξυπηρετηση πλεον κοιταει στο καθε e-shop με ποια Courier συνεργαζεται και παραγγελνει βαση απο ποια εχει εξυπηρετηθει καλυτερα. 

Επεξ/σία από apos2008
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, Mhlogiatros είπε

Κατι φακους απο οπτικα με ρωτησαν πως τα θελω απο ελτα / acs / γενικη ;  . Τι να επέλεγα :P

Αυτο αναλογα ποιος σε εξυπηρετησε τελευταια φορα καλυτερα . αν εχεις επιλογη διαλεξε οποια θες !!!  και το λεω μιας και η εξυπηρετηση ανα περιοχη και ανα κουριερ διαφερει πολυ. Μπορει εδω η ταδε εταιρεια να νε τελεια . Σε αλλη περιοχη ομως οχι 

Επεξ/σία από apos2008
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινε η αποστολή της παραγγελίας σας με  SPEEDEX Courier.
Μπορείτε να βλέπετε που βρίσκετε το πακέτο σας κάνοντας κλικ 
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας των εταιριών courier, η παραγγελία σας ενδέχεται να καθυστερήσει παραπάνω από το αναμενόμενο
Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποστολή της παραγγελίας σας από μέρους μας.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση  . To site της speedex ειναι κατω ;  Καλα θα παμε στου ρεντη ειναι ακομα  Και στο ηρακλειο ποτε δε μου χουν φερει πακετο στη πορτα αυτοι 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Έγινε η αποστολή της παραγγελίας σας με  SPEEDEX Courier.
Μπορείτε να βλέπετε που βρίσκετε το πακέτο σας κάνοντας κλικ 
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας των εταιριών courier, η παραγγελία σας ενδέχεται να καθυστερήσει παραπάνω από το αναμενόμενο
Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση αποστολή της παραγγελίας σας από μέρους μας.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση  . To site της speedex ειναι κατω ;  Καλα θα παμε στου ρεντη ειναι ακομα  Και στο ηρακλειο ποτε δε μου χουν φερει πακετο στη πορτα αυτοι 

Μπες στο Track n trace να δεις .  Ηρακλειο ειχα μια γνωστη και μ λεγε οτι κ σε αυτη δε πηγαιναν ποτε. Κ της κανω αν δεν υπαρχουν ατομα και εχει μεγαλο φορτο πως να στο φερει ? και αυτο προ κορονας . Υπαρχει μεγαλη πιεση και ανοργανωσια. χανεις τη μπαλλα. Ο οποιοσδηποτε αναλαβει Franchiser σε κουριερ . μεσα σε ενα χρονο θα εχει γινει αλλος ανθρωπος, με Lexotanil και ολο νευρα . 😅 😅 Εκτος του οτι δεν βγαζουν απο τις παραδωσεις . και μονο οτι στειλουν . Φορολογουνται στην εφορια ολα . Δε μπορει να δωθει κατι μαυρα . 

Επεξ/σία από apos2008
Δημοσ.
1 ώρα πριν, POS είπε

το θεμα ειναι το εξης τωρα...

ας πουμε πως εχω e-shop.. μου παραγγελνεις τα πραγματα και εγω τα διωχνω την επομενη μερα με την courier. 

η courier σε καθυστερει... εσυ κραζεις εμενα και μου αφηνεις και ενα αρνητικο feedback που αυτο μπορει να αποτρεψει αλλους πελατες απο το να αγορασουν απο το eshop μου.

κανονικα πρεπει οι εταιρειες που ειναι πελατες των courier να δουν μηπως τους κυνηγησουν νομικα.

Εν μέρει, αυτό που έζησα εγώ. Αίτημα αναβάθμισης στη 4νετ την Τρίτη, αποστολή router την επομένη το πρωί. Οι τύποι κάνουν το παν για να με συνδέσουν γρήγορα ώστε να δουλέψω με καλύτερες συνθήκες από το σπίτι, ειδοποίηση την Πέμπτη ότι "Δευτέρα συνδέεσαι". Χαρά. Ξαφνικά καταλαβαίνω ότι router δεν θα έρθει εγκαίρως. Για καλή μου τύχη το δικό μου είναι vdsl/adsl, αγορασμένο μόλις 10 μέρες πριν το αίτημα, μήπως κι έφτιαχνε λίγο τα στατιστικά της (παλιάς) γραμμής. Δεν είναι όμως voip, περίμενα μέχρι τη σύνδεση για να μάθω αν θα έχω τηλ ή μόνο ίντερνετ έως ότου έρθει το νέο router. Από (νέα) τύχη, δούλεψαν όλα.

Σύνδεση σε vdsl τη Μεγάλη Δευτέρα. SMS από ΕΛΤΑ κούριερ ότι πέρασαν και δεν με βρήκαν τη Μεγάλη Παρασκευή. Με τη γυναίκα μου να δουλεύει στο σπίτι. Μεγάλη Παρασκευή. Που μέχρι το μεσημέρι ήταν κλειστά ως και τα σούπερ μάρκετ. Πιστόλιασα την παραλαβή, γλίτωσα και τα λεφτά. Η 4νετ έκανε καλά τη δουλειά της, τα ΕΛΤΑ κούριερ όχι.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.
Αν τυχόν έχει αναφερθεί (και πολλοί θα το ξέρουν ίσως), αγνοήστε το, αλλιώς, σχετικά με το Track & Trace της ACS στο site τους που εδώ και βδομάδες είναι ..."προσωρινά μη διαθέσιμο" , αν κάποιος για χ - ψ λόγους θέλει να έχει πρόσβαση και να ελέγχει την πορεία των δεμάτων του μέσω desktop browser (κι όχι μέσω κινητού / mobile app ή mobile site που φαίνεται να λειτουργεί κανονικά αλλά νομίζω ότι θέλει κάθε φορά να βάζεις το νούμερο γιατί το χάνει), το mobile URL είναι αυτό:

https://www.acscourier.net/el/web/mobile

Σε μένα με Desktop Chrome για κάποιο λόγο δεν παίζει, αλλα με Desktop Firefox παίζει, και αφού βάλεις μια φορά το νούμερο και πατήσεις Αναζήτηση, αν θέλεις να επανελέγξεις μετά από λίγη ώρα, απλά κάνεις ένα "back" στον Firefox και κρατάει κανονικά το νούμερο στο search field (αλλά αυτό έχει να κάνει και με τα settings του browser), οπότε απλά ξαναπατάς Αναζήτηση.

Μέχρι να το απενεργοποιήσουν κι αυτό...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν τολμω να σκεφτω τι θα γινοταν αν η acs δεν ηταν αναμεσα στους leaders της Ελληνικης οικονομιας.

τα βραβεια τους μαρανανε και 2 μηνες μετα απο τη βραβευση εσκασε η φουσκα και αποδειχτηκε πως ο βασιλιας-leader της αγορας ηταν γυμνος.

https://www.capital.gr/market-news/3405316/i-acs-gia-3i-xronia-anamesa-stous-true-leaders-tis-ellinikis-oikonomias

😂😂😂

Επεξ/σία από POS
Δημοσ.

Δέμα που σταλθηκε από τον Κωτσοβολο με Speedex έχει κολλήσει εδώ και μέρες (τουλάχιστον σύμφωνα με το tracking) στο εξής: Δεν το βλέπω να παίρνω νωρίς το δεμα.....

ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Δημοσ.

Τελευταίο διάστημα έχω παραλάβει 2 φορές μόνος μου απο τα δέματα μια και τα έβλεπα στην ανίχνευση αποστολής να παραμένουν στο υποκατάστημα για μέρες.

Αγορα που έκανα απο skroutz    και εστάλη  με speedex ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ  ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, 17/04/2020 στις 16:42

Μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει update παραμένει με την ίδια ενημέρωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...