polaki Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε Στέλνει κάποιος ζώα με courier...τι φάση; Όχι ζώα με την έννοια του Παπαγάλου ή του Ιγκουάνα πχ, αλλά ψαράκια ναι. Στο skroutz βλέπεις 2 από τα καταστήματα που στέλνουν, υπάρχουν και άλλα που δεν είναι στο Skroutz.
Questioner Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ορίστε μια αποστολή που περίμενα από ει-σι-ες: Έχω σβήσει τα στοιχεία για να μην "φωτογραφίσω" καταστήματα και καταστάσεις. Παρ' όλα αυτά η άποψή μου δεν αλλάζει για την συγκεκριμένη εταιρεία. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από Questioner
fredd0 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, polaki είπε Όχι ζώα με την έννοια του Παπαγάλου ή του Ιγκουάνα πχ, αλλά ψαράκια ναι. Στο skroutz βλέπεις 2 από τα καταστήματα που στέλνουν, υπάρχουν και άλλα που δεν είναι στο Skroutz. δε θελω να το παιξω εξυπνος, αλλα εγω αν περιμενα ζωντανο πλασμα με courier θα ημουν εξω απο το καταστημα να το παραλαβω μολις ανοιγε (με sms παντα)
agnostos13 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, polaki είπε Όχι ζώα με την έννοια του Παπαγάλου ή του Ιγκουάνα πχ, αλλά ψαράκια ναι. Στο skroutz βλέπεις 2 από τα καταστήματα που στέλνουν, υπάρχουν και άλλα που δεν είναι στο Skroutz. Ρε αυτοί παίζουν μπάλα με τα δέματα! Απαράδεκτο να στείλεις ζώο έτσι...ακόμα και στις 2 ημέρες να ερχόταν... 1
fredd0 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 18 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Παιδιά παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το κατάστημα που σας εξυπηρετεί... 9 στις 10 φορές είναι franchise και συνήθως σπάνια θα μπει στην μέση η εταιρεία να τσακωθεί με τον αντιπρόσωπο της που έχει κάνει πατατιά για λογαριασμό του πελάτη. Έτσι ο καθένας το δουλεύει σαν να είναι αφεντικό! Οπότε μην ψάχνετε να βρείτε ποιός είναι ο κανόνας γιατί δεν υπάρχει! Γι αυτό ο ένας λέει η Α είναι μια χαρά και η Β σάπια ενώ ο άλλος βλέπει το αντίθετο... αυτο ειπα και εγω, ειναι τοπικο θεμα. Αλλου δουλευει καλα η μια, αλλου η αλλη
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 44 λεπτά πριν, MikeJ είπε εντάξει οι ακρότητες που γίνονται στις αποθήκες της Αμαζον με υπαλλήλους να μη μπορούν να πάνε για κατούρημα και να περπατάνε πάνω από 15 χιλιόμετρα σε μια βάρδια πιστεύω δεν γίνονται στην Acs ή τα ΕΛΤΑ κούριερ αν πιστεψω αυτα τα ρολογια που μετρανε βηματα...οταν δουλευα στο αεροδρομιο εκανα κατα μεσο ορο 25.000 βηματα σε καθε εργασιμη ημερα...7 ωρες... τωρα για τις συνθηκες στην αμαζον το εχω ακουσει και εγω... οπως και για το Zalando ..αλλα αμα δεν δεις ο ιδιος...
djuan1988 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Αυτή τη στιγμή νομίζω ότι η ACS έχει ξεπεράσει τα όρια του απαράδεκτου. Είναι σε ξεχωριστή κατηγορία μόνη της. Πρακτικά δε φεύγει τίποτα από το κέντρο διαλογής τους στην Αθήνα. 2
polaki Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, fredd0 είπε δε θελω να το παιξω εξυπνος, αλλα εγω αν περιμενα ζωντανο πλασμα με courier θα ημουν εξω απο το καταστημα να το παραλαβω μολις ανοιγε (με sms παντα) εννοείς από το κατάστημα κούριερ? Εδώ δεν ξέρω πού είναι.. όχι τί ώρα ανοίγουν.... 1 ώρα πριν, agnostos13 είπε Ρε αυτοί παίζουν μπάλα με τα δέματα! Απαράδεκτο να στείλεις ζώο έτσι...ακόμα και στις 2 ημέρες να ερχόταν... Δεν έχω ξαναπάρει, και με διαβεβαίωσαν ότι έτσι έχουν στείλει εκατοντάδες παραγγελίες. Τώρα τί να σου πω.. δεν φανταζόμουν τέτοια ταλαιπωρία φυσικά.
sunlight2030 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 πάντως τώρα δεν νομίζω να πούνε χτύπησα και δεν σε βρήκα
giannisww Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) όλη μέρα περιμένω αυτό, τίποτα "Η αποστολή αναμένεται να παραδοθεί σήμερα" μου φαίνεται ότι περίμενα άσκοπα σήμερα Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από giannisww 1
polaki Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sunlight2030 είπε πάντως τώρα δεν νομίζω να πούνε χτύπησα και δεν σε βρήκα H Γενική Ταχυδρομική το είπε πριν μία εβδομάδα για το συγκεκριμένο αριθμό αποστολής. Τζαμαρία στο ισόγειο με το κουδούνι δίπλα, και τόλμησαν όχι μόνο να γράψουν στο site ότι δεν παραδόθηκε αλλά ενώ πήγα εκεί, στο κατάστημα της Άνω Γλυφάδας, να προσπαθούν να πουν ότι πέρασε ο οδηγός και οτί ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ και να προσπαθούν να βγάλουν εμένα και άλλα 7 άτομα τρελούς... Επεξ/σία 2 Απριλίου 2020 από polaki
AllNatural Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Και σε μενα παραγγελια που χει παραδωθει στην acs απο την παρασκευή είναι κολλημένη στα κεντρικά στην Π. Ράλλη. Στα τηλεφωνα σημερα δεν απαντησαν ουτε για αστειο.
SocialNetUsr Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 45 λεπτά πριν, giannisww είπε όλη μέρα περιμένω αυτό, τίποτα "Η αποστολή αναμένεται να παραδοθεί σήμερα" μου φαίνεται ότι περίμενα άσκοπα σήμερα Μη περιμένεις να βγάλεις άκρη από το τις ώρες και την κατάσταση. Αν δεις στο δικό μου tracking πόσες φορές έχει άφιξη σε κατάστημα και πόσες κατανομή σε courier. Επίσης από τις 25 μέχρι τις 30 δεν ξέρω τι παίχτηκε....
iwnas28 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Δημοσ. 2 Απριλίου 2020 Να βαλω κ γω τα λιθαρακι μου στη συζητηση!😝 Επιστροφη ειδων για αλλαγη στο νουμερο. Το πακετο αναπαυεται(!) εδω κ αρκετες μερες στο καταστημα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις