Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, ritchie77 είπε

Διαβάζοντας το τόπικ μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Τι στο διάολο μπορεί να παραγγέλνετε και το περιμένετε με τόση ανυπομονησία. Είναι τόσο ζωτικής σημασίας? δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτό? Η δεν έχετε τι να κάνετε κλεισμένοι μες στο σπίτι και παραγγέλνετε ψιλολοΐδια έτσι για να περνάει η ώρα?

Εγώ προσωπικά αυτές τις μέρες και βλέποντας τι γίνεται δεν έχω παραγγείλει τίποτα. Αν βρω καμιά ευκαιρία θα παραγγείλω και όταν έρθει ήρθε.

Εγω δουλευω στο CERN remote απο δω και καηκε ο υπολογιστης μου και δουλευω απ το λαπτοπ, δικαιολογουμαι; Ευχαριστω

• Thanks 2
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mariosg71 είπε

Εγω δουλευω στο CERN remote απο δω και καηκε ο υπολογιστης μου και δουλευω απ το λαπτοπ, δικαιολογουμαι; Ευχαριστω

Και εμενα μου καηκε ο επεξεργαστης! Ασε μεγαλη πικρα αλλα δεν πειραζει ας περιμενουμε κανα μηνα να δεησουν τα καημενα τα ελληνικα κουριερ να μας φερουν τα πραγματα μας.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω κάνω παραγγελίες μολύβια από public (ένα ένα) ίσα να μπουκωσω το σύστημα και να δω πόσο αντέχουν οι υπαλληλοι. (stress test Δηλαδή) 

Και καλώ στο τηλεφωνικό κέντρο από 6 διαφορετικά κινητά για να μπλοκάρω τις γραμμές τους. 

😂😂

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι απλα παρελαβα απο την ELTA-COURIER αλλα με πηραν και τηλεφωνο στο κινητο,παρακαλω,να κατεβω κατω!2 στα 2 απο τα ELTA-COURIER !Σε 3 μερες 2 παραδοσεις!Φτου φτου!

Οι παραγγελιες ,γινανε παρακαλω,Παρασκευη!

Επεξ/σία από ΝΙΟΝΙΟΣ
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ΝΙΟΝΙΟΣ είπε

Οχι απλα παρελαβα απο την ELTA-COURIER αλλα με πηραν και τηλεφωνο στο κινητο,παρακαλω,να κατεβω κατω!2 στα 2 απο τα ELTA-COURIER !Σε 3 μερες 2 παραδοσεις!Φτου φτου!

Εμενα με πηραν το πρωι να περασω να παρω τον επεξεργαστη απ το καταστημα αλλα οταν πηγα απογοητευτηκα βλεποντας τοσο κοσμο να περιμενει.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, giannisww είπε

ecb53fbb8e28fbcf6bf9cbe065f9db0b.png

Τώρα είτε περιμένω μες τι βδομάδα η πρέπει να πάω από εκεί, ποιο μήνυμα στέλνουμε για αυτό το λόγο?

Α τα εξυπνα της Γενικης εισαι ολη μερα σπιτι και λενε δεν σας βρηκαμε και φυσικα ουτε σημειωμα γιατι πολυ απλα ουτε καν εχει περασει καποιος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταγγελιες στην ΕΕΤΤ και συγκρατηστε τα νευρα σας απεναντι στους υπαλληλους που μαλλον καταβαλουν ηρωικες προσπαθειες αυτες τις ημερες (και με κινδυνο της υγειας τους να σημειωσουμε).

Ειναι τα αφεντικα τους που κανουν συνειδητα αυτο που κανουν και παραλληλα αυτη τη περιοδο κανουν μπαζα για ολο το ετος μη πω και παραπανω. Διοτι να ισχυριστουν οτι τους ηρθε ξαφνικο, δεν τους ηρθε... Το βλεπανε να ερχεται και καναν τα κοροιδα και τριβανε τα χερια τους με τα υπερογκα εσοδα και αυξηση κυκλου εργασιων που βλεπανε. Αλλα να μπουν στη διαδικασια να προσλαβουν εκτακτο προσωπικο, οχι βεβαια... Εχουν παρατησει τους υπαλληλους στη πρωτη γραμμη να σφαζονται με τον κοσμακη, κι αυτοι σαλονατοι βλεπουν τα νουμερα να εκτοξευονται. ΕΕΤΤ λοιπον.

Επισης για οσους κανουν online αγορες, μανουρα και στους αποστολεις-καταστηματα. Μην ξεχνατε οτι οι υπευθυνοι μεχρι ο πελατης να παραλαβει το δεμα ειναι αυτοι. Στα σοβαρα online shops του εξωτερικου ισχυει το refund αναλογως της καθυστερησης, δε πα να το φαγε το δεμα ο σκυλος του ταχυδρομου... Οι καταστηματαρχες στην Ελλαδα ειναι που βγαζουν την ουρα τους απεξω και κανουν τους κινεζους. Τους το επιτρεπει και η σχετικη πλατφορμα βεβαια... Αν λοιπον δεν πληρωσουν και οι αποστολεις τη νυφη, δε προκειται να χαλασουν τη ζαχαρενια τους για να πιεσουν τους συνεργατες τους, γιατι πολυ απλα δεν τους αγγιζει το αν και ποτε θα παραλαβει ο πελατης. Κι ετσι αφηνουν τον πελατη να σφαζεται με την κουριερ. Ειδικα καταστηματα που δε σου δινουν option να διαλεξεις εσυ courier (πχ καποια απο ολες μπορει να εχει πιο αξιοπιστο υποκαταστημα στη περιοχη σου, ή τελος παντων να ειναι πιο κοντα στο σπιτι σου για να πας εστω να παραλαβεις), δεν εχουν καμια δικαιολογια οταν βλεπουν τι γινεται...

Επεξ/σία από BackFromHell
Δημοσ.
2 ώρες πριν, suspiria είπε

Εμενα με πηραν το πρωι να περασω να παρω τον επεξεργαστη απ το καταστημα αλλα οταν πηγα απογοητευτηκα βλεποντας τοσο κοσμο να περιμενει.

Ξυπναω καθε μερα 8 το πρωι που ανοιγουν να δω αν εχουν φτασει τα πραγματα μου να παω να τα παρω :P

Δημοσ.

Εγω πηρα ACS να μαθω γιατι το δεμα μου απο Π. Ραλλη αντι να ερθει Περιστερι κοβει βολτες σε ολη την Αθηνα λες και ειναι σκυλος και αφου περιμενα με την χαζη μουσικη τους και να μου λενε οι γραμμες μας ειναι κατειλημμενες μιση ωρα το εκλεισα.

Αληθεια γιατι λενε οι γραμμες μας ειναι κατειλημμενες και δεν λενε οι γραμμες μας ειναι εγκαταλελειμμενες; :lol:

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Αληθεια γιατι λενε οι γραμμες μας ειναι κατειλημμενες και δεν λενε οι γραμμες μας ειναι εγκαταλελειμμενες; :lol:

Μα δεν είναι εγκαταλελειμμένες, αν δεν το έκλεινες κάποια στιγμή (το πολύ σε 6 ώρες) θα το σήκωναν και θα σου έλεγαν να αφήσεις τηλ να σε πάρουν αυτοί :P

Δημοσ.

Ναι έχει παραγινει το κακό ... Περιμένω δέμα από ACS από 10/4 οκ δεν είναι μακρινή ημερομηνία αλλά και στο σιτε όπου παραγγειλα λένε 1-3 εργάσιμες . Έχει κολλήσει στο 

12/04/2020 13:56:22
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ
HUB Π.ΡΑΛΛΗ

τους κάλεσα εκεί αλλά δεν το σήκωσαν. Πεταγωταν μια Παρδαλη κατσίκα κάθε 3 και λίγο λέγοντας ευχαριστούμε που καλέσατε σύντομα θα είμαστε κοντά σας...

τριχες Κατσαρες... Κλάμα το δέμα

• Confused 1
Δημοσ.

οι ιδιοκτητες των εταιρειων courier δεν εχουν κανενα ελαφρυντικο. black friday ειχαν ξανα γονατισει απο την πληθωρα των αποστολων που ειχαν και δεν εκαναν τιποτα για να αντιμετοπισουν μια συνεχως αυξανομενη ροη των αποστολων.

“ελα μωρε τωρα, black friday θα περασει, κουτσα στραβα θα τα βγαλουμε περα» 

... και τωρα τους εσκασε black April.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ας δούμε τι κάνει και το μεγάλο μαγαζί με αποστολή UPS που ακόμα περιμένω.... 

έβαλα παραγγελία στο Amazon UK στις 26 Μαρτίου 2020, με ημερομηνία παράδοσης μέχρι 10 Απριλίου.... 

Ακόμα στο δρόμο μετά από 3 εβδομάδες... στην δε παραγγελία μου στην Amazon σήμερα γράφει το παρακάτω:

"Now expected 14 April - 27 April"

"We’re very sorry your delivery is late. Most late packages arrive in a day. If you have not received your package by 27 April, you can come back here the next day for a refund."

Χαμός γίνεται παντού με τις μεταφορές

• Sad 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλά πιστεύω ευθύνεται και το γεγονός που ίσως δεν υπάρχει πολύ προσωπικό

Και πως το γεγονός ότι κάποιες κούριερ παραδίδουν τα εκπαιδευτικά βιβλία πανεπιστημιων από όσο ξέρω στην κατοικία των φοιτητών

Οπότε φανταστείτε επιπτώσεις.

Θα τρέχουν οι καημένοι.

• Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ritchie77 είπε

Διαβάζοντας το τόπικ μου δημιουργήθηκε η εξής απορία. Τι στο διάολο μπορεί να παραγγέλνετε και το περιμένετε με τόση ανυπομονησία. Είναι τόσο ζωτικής σημασίας? δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτό? Η δεν έχετε τι να κάνετε κλεισμένοι μες στο σπίτι και παραγγέλνετε ψιλολοΐδια έτσι για να περνάει η ώρα?

Εγώ προσωπικά αυτές τις μέρες και βλέποντας τι γίνεται δεν έχω παραγγείλει τίποτα. Αν βρω καμιά ευκαιρία θα παραγγείλω και όταν έρθει ήρθε.

φακους επαφης που δεν μπορω να αγορασω απτα οπτικα επειδη ειναι κλειστα. Σου φαινεται αρκετα σημαντικο?

• Like 6
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...