LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, vdanasto είπε Τι εννοείς τι να τους κάνει; Ας πάρει συμβασιούχους. Λες και κάνουν συμβάσεις αορίστου χρόνου πλέον. Η ACS συγκεκριμένα, έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα από το φετινό Black Friday και μετά, πολύ πριν την κρίση του κορωνοιού. Δεν είχε χρόνο τόσους μήνες να πάρει προσωπικό; Μα ζηταει υπαλληλους αλλα για να μην βρισκει μαλλον ψαχνει πεινασμενους για ενα κομματι ψωμι. 1
POS Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, engelo είπε Google Maps, μαυρίστε τους ... είναι το μόνο άμεσο αποτέλεσμα ... Έφαγαν μαύρο από εμένα, Κωτσόβολος και Γενική Ταχυδρομική. μη ξεχνατε να μαυριζετε και τα κεντρικα τους γραφεια και οχι μονο τα καταστηματα. αν το καταστημα τα κανει μπαχαλο φταιει και η μαμα εταιρεια που τους εχει συνεργατες 1
mindreader Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, filipN είπε Η Cosmote με ACS και ΕΛΤΑ. Χμμμ.... με ACS ή με ΕΛΤΑ? Ολα τα προηγουμενα χρονια, απο εποχες 'ΟΤΕ', ηταν παντα μεσω Ελτα. Τον τελευταιο καιρο ομως, νομιζω βλεπω πανω στους φακελους της Cosmote, αχνο/γκριζαρισμενο/προ-τυπωμενο λογοτυπο απο την ACS. Τελικα, διανεμουν και τα Ελτα, και η Acs, τους λογαριασμους σταθερής της Cosmote, ή μονο η Acs?
filipN Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Πήρα, πριν 8-10 μέρες λογαριασμό μέσω των ΕΛΤΑ. Άκουσα επίσης από υπάλληλο του 13888 ότι στο μέλλον θα τους στέλνει μόνο η ACS. Αν έκανε τέτοια επιλογή η Cosmote θα την πληρώσει μάλλον ακριβά... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 9 minutes ago, filipN said: Πήρα, πριν 8-10 μέρες λογαριασμό μέσω των ΕΛΤΑ. Άκουσα επίσης από υπάλληλο του 13888 ότι στο μέλλον θα τους στέλνει μόνο η ACS. Αν έκανε τέτοια επιλογή η Cosmote θα την πληρώσει μάλλον ακριβά... ACS Post έρχεται ήδη. Σε μένα έφερε τον λογαριασμό του εξοχικού 1 μέρα μετά την λήξη... 1
mindreader Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, filipN είπε Πήρα, πριν 8-10 μέρες λογαριασμό μέσω των ΕΛΤΑ. Άκουσα επίσης από υπάλληλο του 13888 ότι στο μέλλον θα τους στέλνει μόνο η ACS. Αν έκανε τέτοια επιλογή η Cosmote θα την πληρώσει μάλλον ακριβά... Ναι, οπως ηρθαν τα πραγματα και με την acs, καταλαβαινω τι λες... Αλλα αν σου πω, οτι Ελτα εχουν να φανουν απο το σπιτι μου, για παραπανω απο 1 μηνα;;;;; Και λαμβανα κανονικα, εντυπη αλληλογραφια, ΚΑΘΕ εβδομαδα, γιατι ειμαι κι εγω και μελη της οικογενειας μου, συνδρομητες σε διαφορα εντυπα. Οποτε, στανταρντ ερχονταν ταχυδρομος των Ελτα, μια-δυο φορες/βδομαδα. Απο Φεβρουαριο και μετα, τα Ελτα ειναι σαν να εχουν βαρεσει διαλυση. Ποτε δεν θυμαμαι τετοιο χάλι, ουτε στην δεκαετια του 80. Δράμα. Δεν κουνιεται φυλλο. Ηρθαν τον Μαρτιο, μια φορα μονο (!!!!!!), και μου εφεραν (παλι καλα, που δεν χαθηκαν!), ενα πακετο με ολα τα συνδρομητικα εντυπα, που κανονικα επρεπε να λαμβανω καθε εβδομαδα!!!! Απιστευτο...τα διελυσαν και τα Ελτα... Οποτε, εδω που φτασαμε, δεν ξερω τι ειναι χειροτερο, τα Ελτα ή η ACS....
MauroPaltoudias Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, ThReSh είπε Σε μένα έφερε τον λογαριασμό του εξοχικού 1 μέρα μετά την λήξη... Αν είναι μερακλής ο άνθρωπος...😂
suspiria Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Όταν η ACS ανέλαβε την αποστολή των λογαριασμών της Wind άρχισε το μεγάλο πανηγύρι.Τον πρώτο μήνα όλα καλά.Για τους επόμενους 5 (ναι 5!) μήνες δεν ξαναείδαμε λογαριασμό.Διαμαρτυριες στο κατάστημα της Wind, οι άνθρωποι με το δίκιο τους έλεγαν δεν φταίμε εμείς φταίει η εταιρεία κούριερ.Τηλέφωνα στην ACS και αγενείς απαντήσεις κάθε φορά.Ωσπου απευθύνθηκα στα κεντρικά και εκεί λύθηκε το πρόβλημα μου (δεν είμαι όμως σίγουρος για τους άλλους που δεν το έψαξαν παραπάνω).Μετά και κάθε μήνα μου τηλεφωνούσαν από Αθήνα να με ρωτήσουν αν έλαβα τον λογαριασμό.Φυσικα εδώ και χρόνια παίρνω μόνο ηλεκτρονικά τον λογαριασμό και έτσι τον πληρώνω αλλά αυτό που βλέπω είναι ότι αυτή η εταιρεία δεν στρώνει με τίποτα!Κανένας σεβασμός στον πελάτη.
POS Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) παντως η acs εχει επενδυσει εκατομμυρια στο επιστολικο ταχυδρομειο της. αν το γυρισουν σιγα σιγα οι πελατες σε ηλεκτρονικους λογαριασμους θα φαει μεγαλο στραπατσο. δειτε και αυτο να γελασετε: ηδη η eurobank (που δεν ξερω βεβαια αν συνεργαζεται με την acs) ειναι στο σωστο δρομο: https://www.epixeiro.gr/article/177240 οι λογαριασμοι πρεπει να στελνονται μονο ηλεκτρονικα. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από POS
Vaguras Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή και όλα θα έρθουν έστω και καθυστερημένα. Τώρα, από την άλλη πλευρά είναι και λίγο tzoker η κατάσταση ανάλογα με την περιοχή και ανάλογα με τον courier. Παράδειγμα: παρήγγειλά κάτι για την κοπέλα μου το περασμένο Σαββατο και δυστυχώς ήταν με acs, δεν είχα ιδέα τι συμβαίνει με τις εταιρείες σε γενικότερο πλαίσιο. τώρα ξέρω ότι θα έρθει πιθανον μετά το Πάσχα ίσως και αρχές Μαΐου στην χειροτερη. Εντάξει δεν ήταν και είδος πρώτης ανάγκης στο κάτω κάτω. Την Τρίτη που μας πέρασε παρήγγειλα ένα e-book reader από σκρουτζομάγαζο στο Περιστέρι. Έλεγε με ΕΛΤΑ courier. Το παρήγγειλα μεσημέρι Τρίτης, την ίδια μέρα έφυγε για το Κατάστημα του Περιστερίου. Τετάρτη πάει στα κεντρικά, Πέμπτη φορτώνεται για διανομή στο τοπικό του Αγ. Δημητρίου όπου φτάνει Παρασκεύη. Σήμερα παρέλαβα στην πόρτα μου. Είναι γενικά ό,τι κάτσει, περίπτωση! Υπομονή παιδιά, μην ταράζεστε για ψιλομαλακίες, άλλα θέματα είναι πιο σημαντικά στις μέρες μας! 2
takoulou Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, filipN είπε Πήρα, πριν 8-10 μέρες λογαριασμό μέσω των ΕΛΤΑ. Άκουσα επίσης από υπάλληλο του 13888 ότι στο μέλλον θα τους στέλνει μόνο η ACS. Αν έκανε τέτοια επιλογή η Cosmote θα την πληρώσει μάλλον ακριβά... Καλησπερα.... Ηδη εδω και πολυ καιρο πανω απο 1-2 χρονια εχει αναλαβει να στελνει τους λογαριασμους η ACS..Οπως εχει αναλαβει την αποστολη wind, vodafone, cosmote ,Ευδαπ, κτλπ...Ειχε πριν λιγο καιρο την Δεη... Ασφαλειες... Αλλα αυτη την υπηρεσια την κανει αλλο τμημα της ACS POST..Πλεον εχουν μεγαλο προβλημα τα Ελτα...
filipN Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 32 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλησπερα.... Ηδη εδω και πολυ καιρο πανω απο 1-2 χρονια εχει αναλαβει να στελνει τους λογαριασμους η ACS..Οπως εχει αναλαβει την αποστολη wind, vodafone, cosmote ,Ευδαπ, κτλπ...Ειχε πριν λιγο καιρο την Δεη... Ασφαλειες... Αλλα αυτη την υπηρεσια την κανει αλλο τμημα της ACS POST..Πλεον εχουν μεγαλο προβλημα τα Ελτα... Όχι, δεν συμβαίνει παντού! Παρέλαβα και τον τελευταίο και όλους τους προηγούμενους λογαριασμούς από τα ΕΛΤΑ. Για τον επόμενο δεν ξέρω, από 13888 μου είπαν (στις 21/3/20) πως μάλλον θα τον φέρνει στο μέλλον η ACS.
donstefano Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Εγω ετοιμάζω 2 καταγγελίες για acs και μια για ΕΛΤΑ courier.μηνυματα στα κινητά ότι δε σε βρήκαμε κτλ....καμία ανοχή από πλευράς μου....όσο τους είχα ανεχτεί τόσα χρόνια τους ανέχτηκα......από εδώ και πέρα ανοχή μηδέν από εμένα.....όσο καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα και το συζητάμε μόνο εδω μην περιμένετε αποτελέσματα..... 7 1
filipN Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, ThReSh είπε ACS Post έρχεται ήδη. Σε μένα έφερε τον λογαριασμό του εξοχικού 1 μέρα μετά την λήξη... Δεν θα πρέπει να αισθάνεσαι και πολύ άτυχος, υπάρχουν και χειρότερα! Μένω σε ιδιόκτητη διπλοκατοικία με δύο ανεξάρτητες εισόδους. Τα τελευταία χρόνια η ACS-και μόνο αυτή-ρίχνει κατά διαστήματα φακέλους με λογαριασμούς κινητών γειτόνων (δεν υπάρχει λάθος διεύθυνση στο φάκελο) κάτω από την πόρτα του διαμερίσματος που είναι ακατοίκητο και ανοίγω την πόρτα του σπάνια. Έχει τύχει να παραδώσω το λογαριασμό και ένα μήνα μετά τη λήξη του...
Altariel Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 6/3 (πριν ξεσπάσει για τα καλά ο Covid-19) παραγγελία Book Depository, ακόμα την περιμένω. Για γέλια και για κλάματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις