Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μενα η ΕΕΤΤ φταιει που δεν τους παιρνει τις αδειες Ταχυμεταφορων. Δεν μπορεις να χρεωνεις 10 ευρω για ενα φακελλο και να παραδιδεις σε 10 μερες. Οταν καθυστερεις ολες τις παραδοσεις δεν μπορεις να λεγεσαι ταχυμεταφορες. Παρε 2 ευωπουλα αν ειναι ετσι. Ουτε μπορει ο κοσμος να συμπληρωνει φορμες και τετοια πραγματα. Εποπτευουσα αρχη εισαι, κανε κατι επιτελους.

• Like 2
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Σταματηστε να κλαιγεστε ομως,για λιγο,καλο θα σας κανει.

Ή εναλλακτικά σταμάτα εσύ να διαβάζεις το συγκεκριμένο θέμα αν σε χαλάει.

• Like 9
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Σταματηστε να κλαιγεστε ομως,για λιγο,καλο θα σας κανει.

Εντοπιστηκε υπάλληλος courier 😂😂😂😂

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Ή εναλλακτικά σταμάτα εσύ να διαβάζεις το συγκεκριμένο θέμα αν σε χαλάει.

ή μπορει ν'αλλαξει επαγγελμα αφου δεν μπορει να ειναι ντελιβερας σε αυτες τις συνθηκες.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, POS είπε

[...]

3. κοβετε ολους τους εντυπους λογαριασμους (μονο ηλεκτρονικη αποστολη τους) ωστε να μειωθουν οι αποστολες τους απο τους μεγαλους πελατες οπως ΔΕΚΟ, εταιριες κινητης, τραπεζες κλπ.

μονο οταν χανουν λεφτα τους ποναει. τιποτα αλλο

Αυτό, είναι κάτι που επιθυμούν διακαώς και οι ΔΕΚΟ, εταιρίες κινητής, τράπεζες κλπ.

Για να γίνει δεκτό από τους πελάτες θα πρέπει να έχουν, και αυτοί, κάποιο κέρδος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, POS είπε

3. κοβετε ολους τους εντυπους λογαριασμους (μονο ηλεκτρονικη αποστολη τους) ωστε να μειωθουν οι αποστολες τους απο τους μεγαλους πελατες οπως ΔΕΚΟ, εταιριες κινητης, τραπεζες κλπ.

Οι μεγάλοι πελάτες όπως εταιρίες κινητής κάνουν δική τους διανομή με δικά τους μέσα

Δημοσ.

δε το ξερα να πρεπει να ρωταμε το καθε καταστημα της περιοχης μας εαν μποροθμε να κανουμε χρηση των υπηρεσιων τους 

οσοι εχετε κανει καταγγελια ΕΕΤΤ ειχε αποτελεσμα ;

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Pmar90 είπε

Εντοπιστηκε υπάλληλος courier 😂😂😂😂

Το εχω δηλωσει οτι ειμαι πρωην υπαλληλος,πολλες φορες στο παρελθόν, και σε ποστ λιγο πιο πανω.

Απλα εχω βαρεθει να σας βλεπω να κλαιγεστε και να κατηγορειτε,επειδη δεν εχει φτασει το μπλουζακι σας απο το brands galaxy.

• Like 1
  • Confused 3
  • Sad 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, talibanakos είπε

Το εχω δηλωσει οτι ειμαι πρωην υπαλληλος,πολλες φορες στο παρελθόν, και σε ποστ λιγο πιο πανω.

Απλα εχω βαρεθει να σας βλεπω να κλαιγεστε και να κατηγορειτε,επειδη δεν εχει φτασει το μπλουζακι σας απο το brands galaxy.

πριν την πανδημια παλι προβληματα υπυρχαν. απλα τωρα φανηκαν ολα και βγηκαν στην φορα οι κακες υπηρεσιες που προσφερουν. πχ πριν την πανδημια τραβιομουν να παραλαβω εγω με το κλασικο χαρτακι. τοτε γιατι βαζουμε διευθυνση αποστολης + μεταφορικα πληρωμενα ? για να κανω τον κουριερ του εαυτου μου ? αν ηταν θα βαζαμε παραλαβη απο καταστημα κουριερ μηπως και γλιτωσουμε εστω και 1 ευρω. η πρακτικη που ειχαν συνεχιζουν να εχουν τα κουριερ. δεν φταιει η αυξηση παραγγελιων μονο. φταιει το κεφαλι τους και τα franchise που δεν τους κοβουν εντελως απο την συνεργασια. δεν εισαι σωστος στον πελατη και στην εταιρια που συνεργαζεσαι, τοτε απλα σου παιρνουν την επωνυμια και σπιτι σου να αναλαβει αλλος που μπορει να το κανει.

• Like 3
  • Thanks 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, tsipakis είπε

δε το ξερα να πρεπει να ρωταμε το καθε καταστημα της περιοχης μας εαν μποροθμε να κανουμε χρηση των υπηρεσιων τους 

οσοι εχετε κανει καταγγελια ΕΕΤΤ ειχε αποτελεσμα ;

Δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις να κανεις εσυ καταγγελια εφοσον ψωνισες απο eshop αρα εκεινος χρησιμοποιησε την εταιρεια κουριερ. Αν στειλεις εσυ ο ιδιος κατι με κουριερ τοτε μπορεις καταγγελια. Υποθετω βεβαια.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, talibanakos είπε

το οτι μερικοι ειναι υπερβολικοι ειναι γεγονος φαινεται αλλωστε απο μερικα ποστ εδω που λενε εχω κανει παραγγελια πριν 2 μερες κτλπ. ομως το τι ειναι σημαντικο για τον αλλον δεν μπορει να το ξερει ο καθε ενας ειτε ειναι υπαλληλος κουριερ ειτε eshop. πχ εγω πηρα ενα wifi extender . ειναι επιγον? για καποιον μπορει οχι αλλα για μενα που το ιντερνετ δεν εφτανε σε ολο το σπιτι και δεν μπορουσαν μερικα ατομα να παρακολουθησουν διαδικτυακα μαθηματα της σχολης τους ναι ηταν.

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, cat1967 είπε

Δεν ειμαι σιγουρος αν μπορεις να κανεις εσυ καταγγελια εφοσον ψωνισες απο eshop αρα εκεινος χρησιμοποιησε την εταιρεια κουριερ. Αν στειλεις εσυ ο ιδιος κατι με κουριερ τοτε μπορεις καταγγελια. Υποθετω βεβαια.

Εσύ έχεις πληρώσει για την υπηρεσία στην παραγγελία σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...