Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και το παράδοξο.

Παραγγελία παπούτσια Adidas από adidas.gr την μία μέρα στις 2.30 το μεσημέρι. Παραλαβή την επόμενη μέρα στις 10.30 με TNT.  Το δέμα είχε διεύθυνση αποστολής κάποια αποθήκη στη Γερμανία.

Παραγγελία από Καλαμάτα στις 4/4 παράδοση 10/4 με Γενική.

ΔΕΗ μου ήρθε μήνυμα να πληρώσω γιατί θα το κόψουν - Δεν έλαβα λογαριασμό και δυστυχώς έχασα την έκπτωση συνέπειας.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, POS είπε

πολυ χρησιμα αυτα που εγραψες. ειναι αυτα τα ψιλα γραμματα που δεν διαβαζει σχεδον κανεις. αρα οσο αναφορα την acs οποιος πελατης δεν παραλαβει σε 3-4 εργασιμες μπορει να κανει χρηση της παραγραφου Γ.4.2 και να κανει καταγγελια στην ΕΕΤΤ ;;

η αυτο ισχυει για τους πελατες που στελνουν αποστολες ;;

Η ΕΕΤΤ στον οδηγό καταναλωτή που ανέφερα λέει για τις καταγγελίες τα βήματα:

1)  θα πρέπει να απευθυνθείτε στην εταιρία, υποβάλλοντας το παράπονο/καταγγελία, ανάλογα με τα μέσα που σας διαθέτει η εταιρία

2)Εάν δεν εξευρεθεί λύση, μπορείτε να ζητήσετε να τεθεί σε εφαρμογή η διαδικασία επίλυσης δια-φορών που περιγράφουν οι εταιρίες στον Χάρτη Υποχρεώσεων προς τον Καταναλωτή (Φιλικός Διακανονισμός ή Επιτροπή Επίλυσης Διαφορών)

3)Σε περίπτωση που, παρόλα αυτά, δεν εξευρεθεί λύση, μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΕΕΤΤ ή στα Πολιτικά Δικαστήρια

"Η εταιρία είναι υποχρεωμένη να απαντήσει στο έγγραφο παράπονο/καταγγελία σας εντός 20 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του ή 40 εργάσιμων ημερών, εφόσον απαιτηθούν πρόσθετα στοιχεία. Συνιστάται να επιβεβαιώσετε την παραλαβή του εγγράφου από την εταιρία".

• Thanks 1
Δημοσ.

δεν είναι ακριβώς courier, αλλά είναι διανομή από το γνωστό www.ab.gr , τον Βασιλόπουλο δλδ. Και εκεί που βρήκα διαθέσιμο χρόνο για παράδοση στην περιοχή μου, έκανα online πληρωμή και στα σχόλια ζήτησα να γίνει ΑΝΕΠΑΦΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, όπως αναγράφουν και οι ίδιοι στο site τους εδώ: https://www.ab.gr/eshop/notice , ο διανομέας τους με την υφασμάτινη μάσκα ζήτησε υποχρεωτικά να του βάλω υπογραφή παραλαβής σε ένα χαρτί ! οι άνθρωποι είναι ανοργάνωτοι και τραγικοί, κρίμα σε μικρά μαγαζιά και επιχειρήσεις να καταλαβαίνουν την σημασία της ανέπαφης παράδοσης και μια εταιρία του μεγέθους του Βασιλόπουλου να είναι τόσο ανεύθυνη. Τώρα θα μου πεις εδώ δεν παρέχουν μάσκες στους ταμίες τους...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Pmar90 είπε

Καλησπερα σας, βλεπω πολλα παραπονα γενικα και ηθελα να ρωτησω το εξής. 

Εχω κανει παραγγελια απο Αγγλια μεσω της royal mail. Στης 7/4 εφυγε απο GLS για Αθήνα, εκανα αρκετη ερευνα και διαπίστωσα οτι το δρομολογιο δεν εχει επηρεαστεί απο τον κορονοϊό, υπαρχουν αλλοι γνωστοι με την ιδια παραγγελλια και ιδια χρονικη περιοδος που το παρελαβαν μεσα σε 5-7 ημερες. 

Μίλησα με την royal και μου ειπε οτι λογικα θα φτασει Αθήνα μεχρι 11-13/4, η GLS που μιλησα δεν εχει ιδεα που τις πανε τα 4, και η ACS ειπε οτι θα φτασει αθηνα σε 15 μερες εαν φτασει. Τι πραγματικα να περιμενω?? 

Δεν εχω θεμα να παω να το παραλαβω αρκει να ερθει το δεμα πριν το Πάσχα. 

Καλησπέρα φίλε μου.

Είμαι σε παρόμοια κατάσταση, και είναι κάτι που επείγομαι. Από 4/4 φαίνεται ότι έχει φύγει από UK. Στο site της GLS σου δίνει "ACS Parcel Number" ;  και εάν ναι στο site της ACS τι σου γράφει;.

Εμένα αυτό : ACS.png.970377ceca20d4043809bc2e06a4eebf.png

Συγνώμη για το off topic. 'Αν παραβαίνω τους κανόνες, ας διαγραφεί. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ενα δεμα μου  προς Κρητη,σε 2 μερες παραδοθηκε.

3 δεματα,2 απο Αθηνα παραδοθηκαν την αλλη μερα,το ενα απο Κω καθυστερησε 1 μερα.

Με Γενικη αυτα.

2 δεματα απο Αθηνα με Ταχυμεταφορες παραδοθηκαν την αλλη μερα.

Μαλλον παιζει και ρολο το αν περιμενετε προιοντα απο eshops,αυτα ειναι σε δευτερη μοιρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίζει αυτό που λες, με σοβαρές πιθανότητες. Το της Μεσσηνίας που ανέφερα ήταν ιδιώτης προς ιδιώτη. Άλλο πακέτο πχ της γυναίκας μου από e-shop, μας έριξε άκυρο πανηγυρικό χθες, μετά από 6 μέρες αναμονής (χαρτάκι "απών" / τέτοιες μέρες και απών, πράγματα ασυμβίβαστα μεταξύ τους) και παραδόθηκε σήμερα.

(Γενική Ταχυδρομική τα παραπάνω)

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Ενα δεμα μου  προς Κρητη,σε 2 μερες παραδοθηκε.

3 δεματα,2 απο Αθηνα παραδοθηκαν την αλλη μερα,το ενα απο Κω καθυστερησε 1 μερα.

Με Γενικη αυτα.

2 δεματα απο Αθηνα με Ταχυμεταφορες παραδοθηκαν την αλλη μερα.

Μαλλον παιζει και ρολο το αν περιμενετε προιοντα απο eshops,αυτα ειναι σε δευτερη μοιρα.

Αυτό που παίζει τον σπουδαιότερο ρόλο είναι ο τόπος παράδοσης, κανένα από αυτά που περιέγραψες δεν ήταν να παραδοθεί Αθήνα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, talibanakos είπε

Εν τω μεταξύ τώρα που το ξαναβλέπω, προτεραιότητες έχει θέσει και το Amazon.com λόγω covid 19 (η ανακοίνωση αναφέρει ότι we are giving priority to items that our customers need the most. You may experience shipping delays). Άρα, πιθανότατα να υιοθέτησαν μια παρόμοια πολιτική και οι ταχυμεταφορικές.

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, MauroPaltoudias είπε

Εν τω μεταξύ, προτεραιότητες έχει θέσει και το Amazon.com λόγω covid 19 (η ανακοίνωση αναφέρει ότι we are giving priority to items that our customers need the most. You may experience shipping delays). Άρα, πιθανότατα να υιοθέτησαν μια παρόμοια πολιτική και οι ταχυμεταφορικές.

Ναι μέσα στον πανικό που γινεται κάθονται και αξιολογούν τα δέματα και σκέφτονται ποια ειναι πιο χρήσιμα. Στανταρακι!🙄

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, margaritagr είπε

Ναι μέσα στον πανικό που γινεται κάθονται και αξιολογούν τα δέματα και σκέφτονται ποια ειναι πιο χρήσιμα. Στανταρακι!🙄

Έχω αναφέρει τη λέξη πιθανότατα, που δηλώνει πιθανότητα και όχι βεβαιότητα. Πώς  άλλωστε θα μπορούσε να είναι κανείς σίγουρος; Τέτοιες μέρες και σε τέτοιες περιπτώσεις, μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.

Ωστόσο για την Amazon, θεωρώ πως οι πιθανότητες είναι αρκετά αυξημένες. Αν έχεις σοβαρό σύστημα στα logistics, εύκολα γίνεται.

• Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, margaritagr είπε

γιατι ξερουν τι εχει μεσα το καθε δεμα ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...