stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, dimlevi είπε Κανα μηνα ας πουμε? 15ημερο για πλάκα Από άλλο μέλος τσέκαρε φώτο. (8 μέρες αραζε το δέμα) Εγώ πχ περίμενα 5 μέρες να έρθει από το κατάστημα στο σπίτι μου (απόσταση 2χλμ) και μου έλεγαν μην πάω από εκεί επειδή κάθε μέρα έχει 20 και 30 άτομα. Τηλέφωνα δεν σηκωναν ούτε για πλάκα. Μια φορά τους βρήκα και μου είπαν αυτό (το να μην πάω δηλαδή και να περιμένω ☹️) Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από stelios18120
dimlevi Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε 15ημερο για πλάκα Εγώ πχ περίμενα 5 μέρες να έρθει από το κατάστημα στο σπίτι μου (απόσταση 2χλμ) και μου έλεγαν μην πάω από εκεί επειδή κάθε μέρα έχει 20 και 30 άτομα. Τηλέφωνα δεν σηκωναν ούτε για πλάκα. Μια φορά τους βρήκα και μου είπαν αυτό (το να μην πάω δηλαδή και να περιμένω) Μπορει και για μενα να φτασει να 15ημερο εχει κανει κανεις highscore πανω απο μηνα? . Εκτος απο την καθυστερηση αυτο που διαβαζω και με εκνευριζει ειναι η απαθεια τους.
stelios18120 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, dimlevi είπε Μπορει και για μενα να φτασει να 15ημερο εχει κανει κανεις highscore πανω απο μηνα? . Εκτος απο την καθυστερηση αυτο που διαβαζω και με εκνευριζει ειναι η απαθεια τους. (Δεν μετράει για κουριερ αυτό που θα πω βέβαια) αλλά περιμένω από Φεβρουάριο 12 δέματα από Κίνα (έχουν πατήσει Ελλάδα εδώ και 2 μήνες και ακόμα να μου έρθουν με τα ΕΛΤΑ) ☹️ ελπίζω μέχρι το καλοκαίρι να τα έχω 😋
pontez2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Πολυκατάστημα, που μου στέλνει τη παραγγελία σε δόσεις, μόλις με ενημέρωσε οτι ένα αντικείμενο που έχω παραγγείλει (στην ιδια παραγγελία με άλλα), έφυγε χθες απο επαρχειακό κατάστημα με acs....Αυτο σημαίνει πως βάση της ανακοινωσης της ACS ούτε σε 15 μέρες σωστά?? Σε άλλα νέα, oι εταιρίες κουριερ κάνουν αβέρτα προσληψεις
ΝΙΟΝΙΟΣ Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μην ξεχναμε οτι ειναι και το Πασχα και πεφτουν ολα μαζι!Αλλα η ACS επειδη παραγγελνω χρονια απο το internet ειναι απο τις χειροτερες μαλλον η χειροτερη!Σπανια μπορει να ανταποκριθει σε νορμαλ χρονους!Κριμα. Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από ΝΙΟΝΙΟΣ 2
takoulou Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, pontez2 είπε Πολυκατάστημα, που μου στέλνει τη παραγγελία σε δόσεις, μόλις με ενημέρωσε οτι ένα αντικείμενο που έχω παραγγείλει (στην ιδια παραγγελία με άλλα), έφυγε χθες απο επαρχειακό κατάστημα με acs....Αυτο σημαίνει πως βάση της ανακοινωσης της ACS ούτε σε 15 μέρες σωστά?? Σε άλλα νέα, oι εταιρίες κουριερ κάνουν αβέρτα προσληψεις Παντού σε όλες τις εταιρίες courier έχουν πρόβλημα στην Αττική και στις μεγάλες πόλεις..
gatokoritso Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 εγώ τι να πω που θα μπορούσα να έχω το πακέτο αλλά το έστειλαν σε λάθος περιοχη?χαχα.
billiboo Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 https://ant1news.gr/Society/article/565019/syggrammata-paradosi-katce84-oikon-xoris-xreosi-gia-toys-foitites μεσα σε ολα τα αλλα αποφασιστηκε να διανεμηθουν τα συγγραματα των φοιτητων μεσω κουριερ. εκει εχει να πεσει ΤΟ γελιο. ειναι που ειναι οι κουριερ εντελως αναξιωπιστες θα εχουν να μοιρασουν και τοσα βιβλια ..... χαμουλης. να δω ποτε θα παρουν βιβλια οι φοιτητες.
POS Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, billiboo είπε https://ant1news.gr/Society/article/565019/syggrammata-paradosi-katce84-oikon-xoris-xreosi-gia-toys-foitites μεσα σε ολα τα αλλα αποφασιστηκε να διανεμηθουν τα συγγραματα των φοιτητων μεσω κουριερ. εκει εχει να πεσει ΤΟ γελιο. ειναι που ειναι οι κουριερ εντελως αναξιωπιστες θα εχουν να μοιρασουν και τοσα βιβλια ..... χαμουλης. να δω ποτε θα παρουν βιβλια οι φοιτητες. πω πω λεφτα που θα βγαλουν οι courier, σε λιγο θα παραδιδουν και με rolls royce 😂
Baator Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Να κάνω μια ερώτηση: Με την κατάσταση που επικρατεί, πόσες μέρες αναμονής θα λέγατε ότι είναι νορμάλ να περιμένετε για μια αποστολή π.χ. από Θεσσαλονίκη για Αθήνα; Κάνετε μια παραγγελία π.χ. Σάββατο μεσημέρι σε ένα site. Πότε θα ήσασταν ικανοποιημένοι αν ερχόταν; Την Δευτέρα το πρωί; Σε 2 εργάσιμες; Γιατί βλέπω άτομα π.χ που κάνανε παραγγελία Σάββατο μεσημέρι, μετά από ΤΡΕΙΣ εργάσιμες να λένε "ακόμα περιμένω". Είμαι επίσης περίεργος στο ποια είναι αυτά τα εξωφρενικά μεταφορικά που πληρώνει ο κόσμος και ακούγεται "πλήρωσα τόσα λεφτά, είναι ΤΑΧΥμεταφορές, έχω την ΑΠΑΙΤΗΣΗ μπλα μπλα μπλα...". Για τι ποσά μιλάμε; Εγώ βλέπω σχεδόν οι πάντες έχουν βάλει δωρεάν μεταφορικά, πέρα από κάτι περιπτώσεις (μόνο μια διάβασα μέχρι στιγμής, που είχε γίνει στο παρελθόν) που πήρε κάποιος ο ίδιος κούριερ για να αποστείλει σαν ιδιώτης έγγραφα και καθυστέρησε κάποιες μέρες, όταν παραγγέλνετε π.χ. ρούχα από ένα σάιτ, τι μεταφορικά πληρώνετε; 15-20 ευρώ; Μια τελευταία, αν και τα έχουμε ξαναπεί: "Παίρνω και δεν σηκώνουν τα τηλέφωνα". Το πόσα δέματα υπάρχουν αυτήν την στιγμή, πόσο έχει αυξηθεί η κίνηση κτλ. τα έχουμε πει 100άδες φορές. Η ΜΙΑ κοπέλα που σηκώνει τα τηλέφωνα, ΕΙΝΑΙ εφικτό και ρεαλιστικό να απαντάει σε όλους; Να ψάχνει tracking για όλους και να ακούει από όλους παρήγγειλα τότε, περάσανε 3 μέρες, γιατί δεν ήρθε; "Ας πάρουν άτομα". Απλό, σωστά; Ας προσλάβουν τηλεφωνήτριες και να λένε το ίδιο ακριβώς πράγμα απλά σε όλους, "υπάρχει τεράστιος φόρτος εργασίας, δεν προλαβαίνουμε απλά, θα έρθει όταν έρθει". Κάτι μαγικό δεν θα σου πει διαφορετικό, απλά δεν προλάβαμε να σας το στείλουμε. Που είναι το δέμα μου; Εδώ στην αποθήκη μαζί με άλλα 1500/2000. "Να πάρουν και άλλα μηχανάκια/κούριερ,κτλ. και να τους εκπαιδεύσουν, εγώ πελάτης είμαι, πλήρωσα". Οκ. Απλά περίεργο που ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ οι μεταφορικές είναι λαμόγια που τρώνε τα λεφτά του κοσμάκη και προτιμούν να ακούν κράξιμο από το να κάνουν σωστά την δουλειά τους και δεν αποφασίζει μία από όλες να μην τεμπελιάζει και να τσακίσει τον ανταγωνισμό. 5 1
ΝΙΟΝΙΟΣ Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παραγγελνω απο το 2003 και μεσω ebay και απο Ελλαδα και τα γνωριζω τα συγκεκριμενα που αναφερω!Τωρα τι λετε εσεις ειναι δικος θεμα!Εγω μιλαω για περιστατικα που μου συμβαινουν με την συγκεκριμενη ACS!Οτι λεπτομερειες θελετε για την απαισιοτητα των απαντησεων για το κλεισιμο των τηλεφωνων ,για το μη σηκωμα των τηλεφωνων εδω και κατι χρονια ,για το δωσ τε μου το τηλ. και θα σας παρουμε και δεν παιρνουνε μετα απο αναμονη 15,20,30, λεπτων , το απαισιο απαντητικο στυλ κ.λ.π μπορω να σας ενημερωσω!Δεν ειναι τωρινο το φαινομενο! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από ΝΙΟΝΙΟΣ
Giorgos9004 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 28 λεπτά πριν, Baator είπε Να κάνω μια ερώτηση: Με την κατάσταση που επικρατεί, πόσες μέρες αναμονής θα λέγατε ότι είναι νορμάλ να περιμένετε για μια αποστολή Ανάλογα από ποιό κατάστημα έγινε η παραγγελία. Εγώ σε μια παραγγελία για ρούχα παρέλαβα την επόμενη μέρα το πρωί. Για μια παραγγελία για μια κάμερα παρέλαβα 8 ημέρες μετά.
Alxnks Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Θέλετε όντως οσοι συμμετέχετε στην εδώ συζήτηση και αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποια εταιρεία ''ταχυμεταφοράς'' να κάνετε κάτι; Όταν σας παραδωθεί το δέμα σας, τραβήξτε ένα screenshot/εκτυπώστε την ανάλυση της διαδικασίας μεταφοράς του από την αρχή μέχρι την παράδοση και στείλτε μια καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Οτιδήποτε άλλο απλά δεν θα επιλύσει κανένα πρόβλημα. Εγώ περίμενα στη γωνία τη Speedex για μια παραγγελία που έκανα από Πάτρα στις 2/4/2020 το απόγευμα. Παραδόθηκε στην Speedex στην Πάτρα στις 3/4/2020 και 4/4/2020 ξημερώματα ήταν ήδη στα κεντρικά στην Κηφισιά και μέχρι το μεσημέρι στο κατάστημα στην Αχαρνών (αλλά όχι ''χτυπημένο'' ότι ήταν εκεί). Δευτέρα άφαντοι, πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά και μου είπαν πως όντως ήταν στο κατάστημα, τηλέφωνο στο κατάστημα που μου λένε πως ή δεν έχει έρθει ακόμα ή δεν έχει σκαναριστει ωστε να περάσετε να το πάρετε (!). Άναψαν κάποια λαμπακια και έφυγαν email προς Speedex πως αναμένω την υπηρεσία παράδοσης στο σπίτι για την οποία έχω πληρώσει και παρακολουθώ το tracking ώστε σε περίπτωση καθυστέρησης να το χρησιμοποιήσω για καταγγελία στην ΕΕΤΤ. Είχα βάλει cc και το κατάστημα (με αυτά που διάβαζα εδώ η παραγγελία φυσικά έγινε με αντικαταβολή...2 ευρώ παραπάνω αλλά είχα το κεφάλι μου ήσυχο οτι δεν θα σκασω αν επιστραφεί και πίσω παρά να ψάχνομαι μετά για επιστροφές χρημάτων κτλ) οπότε επικοινώνησαν κι εκείνοι με Speedex την Τρίτη 7/4/2020 (το κατάστημα θα έχει χρεωθει την αποστολή αλλά και την επιστροφή αν δεν παραλάβω). Τρίτη όλη μέρα άφαντοι από την Speedex και καμια εξέλιξη στο tracking. Τετάρτη πρωι πρωι ξαναπήρα τηλέφωνο στα κεντρικά και τους δήλωσα πάλι την πρόθεση μου για καταγγελία με το αποδεικτικό από το tracking....μέχρι τις 2 το μεσημέρι μου το είχαν φέρει το δέμα. PS. από ACS Κερατσινίου, ΠΟΤΕ δεν μου έχουν φέρει κάτι σπίτι, μα ποτέ όμως, χαρτοκολλητές είναι απλά! Επεξ/σία 10 Απριλίου 2020 από Alxnks 3
Amix Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 ACS παραγγελια που ηταν στο καταστημα απο τς 3/4 παρελαβα σημερα . ΕΛΤΑ Courier παραγγελια εχθες πρωι και 2 ωρες πριν παρελαβα (απο Αθηνα για Ξανθη) . Μπραβο στα ΕΛΤΑ. 1
margaritagr Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Ενα πράγμα θα πω. Ηρθε η παραγγελία μου της γενικής που απο 30/3 είχε ξεμείνει στη διαλογή ! ΝΙΩΘΩ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ! 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις