Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, POS είπε

οχι δεν ειναι ετσι. αυτοι εχουν κανει deal με τις εταιριες courier και εχουν ειδικες τιμες γιατι εχουν και πολλες αποστολες καθε μηνα. για πηγαινε ως ιδιωτης και στειλε να δεις πως θα φυγουν τα 10+ ευρωπουλα

Εντελώς αντιφατικό το post σου, στην αρχή λες ότι δεν είναι έτσι, και αμέσως μετά εξηγείς το λόγο που είναι έτσι lol.

Η συντριπτική πλειοψηφία των πακέτων που μεταφέρουν οι κούριερ είναι με "ειδικές" (μάλλον πιο σωστός είναι ο όρος ξεφτιλισμένες) τιμές, συνεπώς είναι εντελώς άκυρο να κάνεις αναφορά στις τιμές λιανικής, ειδικά τώρα τελευταία που οι αποστολές από τα καταστήματα (αυτές με τις "ειδικές" τιμές) έχουν σχεδόν δεκαπλασιαστεί.

Όχι πως τους δικαιολογώ βέβαια, κάθε άλλο, αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

• Like 1
  • Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Ελπίζω να μην είναι offtopic η ερώτηση μου. Τώρα με την απαγόρευση, υπάρχει η δυνατότητα να πάω μόνος μου σε υποκατάστημα courier (ACS συγκεκριμένα) για να παραλάβω δέμα ή πρέπει αναγκαστικά να μου το φέρουν σπίτι (κι άμα το φέρουν κιόλας...)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε

Παιδιά καλησπέρα. Ελπίζω να μην είναι offtopic η ερώτηση μου. Τώρα με την απαγόρευση, υπάρχει η δυνατότητα να πάω μόνος μου σε υποκατάστημα courier (ACS συγκεκριμένα) για να παραλάβω δέμα ή πρέπει αναγκαστικά να μου το φέρουν σπίτι (κι άμα το φέρουν κιόλας...)

Μέχρι να φτάσει στο τοπικό σου courier από τα κεντρικά τους θα έχει λήξει η καραντίνα

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, guido είπε

Μέχρι να φτάσει στο τοπικό σου courier από τα κεντρικά τους θα έχει λήξει η καραντίνα

Από Αγγλία είναι το δέμα, μέσω GLS ήρθε Ελλάδα και θεωρητικά (αν ισχύει ότι γράφει στο tracking) έχει ξεκινήσει από τα κεντρικά. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε

Από Αγγλία είναι το δέμα, μέσω GLS ήρθε Ελλάδα και θεωρητικά (αν ισχύει ότι γράφει στο tracking) έχει ξεκινήσει από τα κεντρικά. 

Λογικά δεν θα έχεις θέμα με δέμα από εξωτερικο. Το δύσκολο είναι να βρεις γραμμή να συνεννοηθείς αν δεις πως αργεί από το τοπικό

Δημοσ.
11 hours ago, domenico1 said:

Αφού θα είναι εκτίμηση και όχι δέσμευση γιατί να είναι με επιπλέον χρέωση;.

Τελικά είχε δίκιο κάποιος προηγούμενος....δουλεύεις PR στην εταιρεία, κάνε το όμως σωστά.......

Δηλαδή θέλει να ρίξω και υπότιτλους  για να γίνει κατανοητό πως με βάση την ροή του λόγου η λογική συνέχεια είναι πως , εφόσον δεν γίνει χρήση της συγκεκριμένης υπηρεσίας ακολουθείτε η τάδε διαδικασία?

Είναι καλά να κάνουμε τους έξυπνους προσπαθώντας να μειώσουμε τον άλλο , αρκεί να το κάνουμε σωστά. 

Καλό βράδυ με υγεία και κουράγιο σε όλους εύχομαι.

Δημοσ.

2η μερα που μου εστειλαν κατι με ΕΛΤΑ κουριερ και με το tracking που μου δινουν δε φαινεται τιποτα. Σαν να μην εχουν παραλαβει ποτε τα ΕΛΤΑ.

Επικοινώνησα μαζι τους : ή λαθος το tracking η το καταστημα δεν εχει διεκπεραιωσει ακομα την παραγγελια. 2 μερες αφου πηρα την επιβεβαιωση κ το tracking.

Το καταστημα ειχε τις καλυτερες κριτικες στο bestprice και ειχε βραβευθεί παλιοτερα. Επιμενουν οτι εστειλαν το δεμα και οτι ειναι θεμα ΕΛΤΑ.

Ποιον να πιστεψω;

Το χειροτερο ειναι οτι απο λαθος δε διαλεξα εγω τη speedex. 

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς από εσάς ότι το 1% από το τζίρο που έχουν οι courier το δίνουν στα ΕΛΤΑ... Τώρα για τις κούριερ επειδή έχω στείλει με όλες και σαν επαγγελματίας έχω στείλει χιλιάδες δέματα ACS είναι σαφώς καλύτερη έχει περισσότερα καταστήματα...... Εξοργίζομαι λίγο που βλέπω που κάνετε παράπονα του έχουν καθυστερήσει μπορώ να σας πω μόνο ότι έχουν καταρρεύσει το black friday μπροστά σε αυτό δεν είναι τίποτα

Δημοσ.

Πάντως στην επαρχία δεν ζούμε τέτοιες καταστάσεις σχεδόν με καμία courier. Έβαλα παραγγελία από Αθήνα pc monitor την Τετάρτη και Πέμπτη είναι εδώ Λαμία με Γενική ταχυδρομικη.Παραλαβη βάζω πάντα από κατάστημα courier γιατί πολλές φορές είμαι εκτός σπιτιού και δεν υπάρχει θέμα γιατί σχεδόν όλα είναι κοντά και με καλή πρόσβαση. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, AlienTechGR είπε

με βαση αυτο που ειδα εχθες σε 2 καταστηματα ACS, καλυτερα να μην πας...

ειδικα το 1 (το καταστημα κορυδαλλου), ειχε ουρα μεχρι τη Γ.Λαμπρακη καμια 25αρια ατομα με αποσταση 1μ ο καθενας. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα..... Ειπαμε το προβλημα βρισκεται εδω στην Αττικη και στην Θεσσαλονικη... Γιατι απο εδω συνηθως ο κοσμος αγοραζειμ online...Ξαφνικα επεσε τρομακτικη δουλεια και μαλιστα τωρα λογω convid-19.. Υπομονη λιγο παραπανω.. Δεν μπορει μια εταιρεια courier  να ειχε να παραδοσει πριν συμβει αυτο 350 κομματια  την ημερα και  τωρα ξαφνικα βρεθηκε με 1200 κοματια... Δεν μπορει να ανταποκριθει.. Που να βρει μηχανακια, εργαζομενους , μηχανηματα PDA  κτλπ... (κανονικα θα επρεπε και αυτοι οπως οι τραπεζες να εχουν μειωμενο προσωπικο)..

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

Ο υπεύθυνος μου στη δουλειά έχει παραγγείλει κατι απο 29/3 απο μαγαζί επαρχείας.

1/4 δείχνει αναχώρηση απο κέντρο διαμετακόμισης στην Αθήνα,και ουδεμία άλλη περαιτέρω εξέλιξη-ενημέρωση.

Ακόμα το ψάχνουν-περιμένουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημερα..... Ειπαμε το προβλημα βρισκεται εδω στην Αττικη και στην Θεσσαλονικη... Γιατι απο εδω συνηθως ο κοσμος αγοραζειμ online...Ξαφνικα επεσε τρομακτικη δουλεια και μαλιστα τωρα λογω convid-19.. Υπομονη λιγο παραπανω.. Δεν μπορει μια εταιρεια courier  να ειχε να παραδοσει πριν συμβει αυτο 350 κομματια  την ημερα και  τωρα ξαφνικα βρεθηκε με 1200 κοματια... Δεν μπορει να ανταποκριθει.. Που να βρει μηχανακια, εργαζομενους , μηχανηματα PDA  κτλπ... (κανονικα θα επρεπε και αυτοι οπως οι τραπεζες να εχουν μειωμενο προσωπικο)..

μπορει να τα βρει ολα απο την αυξηση στα κερδη της λογω των αυξημενων αποστολων και να επανεπενδυσει μερος των κερδων ωστε να εξυπηρετησει τους πελατες γρηγοροτερα

Επεξ/σία από POS
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, POS είπε

μπορει να τα βρει ολα απο την αυξηση στα κερδη της λογω των αυξημενων αποστολων και να επανεπενδυσει μερος των κερδων ωστε να εξυπηρετησει τους πελατες γρηγοροτερα

Ναι... Μπορει... Αλλα δεν γινεται ολα και τοσο γρηγορα...Θα βρεις εργαζομενους;; Δεν γινεται να τον  μαθει τοσο γρηγορα την δουλεια... Και μετα απο 2-3 μηνες να τον διωξει...Θα βαλει ο αλλος για δουλεψει το μηχανακι του;; Απλα και οι πολιτες να κανουν λιγο παραπανω υπομονη....Απλα και εμεις να κανουμε λιγο παραπανω υπομονη... 

Επεξ/σία από takoulou
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...