margaritagr Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, pontez2 είπε την έπαθα κι εγω με public....Περιμένω παραγγελία απο 1/4 και ειναι ακομα σε εκτεταμένη αναζήτηση ενω ηταν διαθεσιμα...και ακόμα τα έχει διαθέσιμα!!! Δε θα παραλάβω ποτέ κι απο εκει 😂😂 1
valkon Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Έκανα 3 παραγγελίας από τρία διαφορετικά καταστήματα: Παρασκευή παραγγελία - Δευτέρα ήρθε - ΕΛΤΑ courier Σάββατο παραγγελία - Τρίτη ήρθε - Courier Center Σάββατο παραγγελία - Σήμερα Τετάρτη ήρθε - ACS
POS Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Boudass είπε Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζετε για την ανακοίνωση της acs: Αθήνα, 6 Απριλίου 2020 " Αγαπητοί Πελάτες, Στο πλαίσιο της πρωτοφανούς κατάστασης που διαμορφώνει η εμφάνιση του COVID-19, και σε συνέχεια της υπερβολικά αυξημένης ζήτησης σε παραδόσεις ηλεκτρονικών αγορών κατ’ οίκον, με συνέπεια την αδυναμία διαχείρισης των αποστολών με βάση τις υφιστάμενες υποδομές της εταιρείας και του δικτύου καταστημάτων της, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από 06/04/2020, και μέχρι νεότερης ενημέρωσης, τροποποιείται ο χρόνος διαχείρισης και παράδοσης των αποστολών που αφορούν την περιοχή της Αττικής. Ως εκ τούτου, για τις αποστολές που παραλαμβάνονται από 06/04/20 με προορισμούς εντός Αττικής, θα σημειωθούν αναπόφευκτα σημαντικές καθυστερήσεις, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να φτάσουν έως τις 15 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή τους. Οι χρόνοι διαχείρισης για αποστολές με προορισμό εκτός Αττικής θα παραμείνουν όπως ανακοινώθηκε στην από 30/03/2020 ενημέρωσή μας με θέμα: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ [COVID-19]. Τέλος, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η εταιρεία μας, παρόλες της εξαιρετικά πιεστικές συνθήκες υπό τις οποίες λειτουργούν τα καταστήματά της και όλο το ανθρώπινο δυναμικό της, σεβόμενη τις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινότητα των καταναλωτών, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την εμπιστοσύνη σας και θα σας κρατούμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη. Με εκτίμηση, Για την ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Μ.A.E.E. Α. Βάλλας" με 15μερες παραδοση δεν ειναι courier αλλα ταχυδρομειο, μηπως να ριξουν και τις τιμες τους σε επιπεδο ταχυδρομειου ; 😂 4
Maurikycli Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Addicted_21 είπε Αναμένω 2 παραγγελίες, η πρώτη έγινε από βιβλιοπωλείο Πολιτεία 29/03 και είναι από 04/04 στο κέντρο διαλογής Ρέντη. Αντίο ζωή, αλλά δεν με πολυκαίει γτ έχω βιβλία αδιάβαστα. Η δεύτερη όμως είναι από Public και αφορά σε λαμπάδες και δώρα για τα ανίψια μου, έγινε προχτές 06/04 και ενώ είχε διαθεσιμότητα στα προϊόντα, τώρα τα δείχνει εξαντλημένα στο site και στην εξέλιξη παραγγελίας βγάζει εκτεταμένη αναζήτηση. Αν συνυπολογίσουμε και τις καθυστερήσεις των μεταφορικών, δύσκολα θα ανοιχτούν τα δώρα πριν την Κυριακή του Πάσχα.. Αυτά.. Για τα δώρα εντάξει, τις λαμπάδες τι τις ήθελες; Ανάσταση δεν έχει φέτος! Πέρα από πλάκα, θεωρώ "λογικό" οι παραλαβές να φτάσουν το δεκαήμερο σε μια τέτοια κατάσταση. Όσο πιο σύντομα το δεχτούμε τόσο πιο γρήγορα θα ηρεμήσουμε. Απ'την άλλη λογικό είναι να εκραγούμε γιατί οι περισσότεροι είχαμε κακές εμπειρίες με τις εταιρίες κούριερ.
SIP1995 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μετά από αυτό, οι courier θα τα φτύσουν τελείως. https://www.foititikanea.gr/φοιτητής/eudoxus/18918-επισημο-αποφασίστηκε-η-κατ-οίκον-παράδοση-των-συγγραμμάτων-στους-φοιτητές
guido Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SIP1995 είπε Μετά από αυτό, οι courier θα τα φτύσουν τελείως. https://www.foititikanea.gr/φοιτητής/eudoxus/18918-επισημο-αποφασίστηκε-η-κατ-οίκον-παράδοση-των-συγγραμμάτων-στους-φοιτητές θα εισαι τεταρτο ετος και θα λαμβανεις ακομα τα βιβλια του τριτου. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από guido 1
Joshua21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 23 λεπτά πριν, POS είπε με 15μερες παραδοση δεν ειναι courier αλλα ταχυδρομειο, μηπως να ριξουν και τις τιμες τους σε επιπεδο ταχυδρομειου ; 😂 Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα 1,80 - 1,90 και 2,00€ (τιμές για ιντερνετικά καταστήματα) πιο πολύ με τιμές ταχυδρομείου μοιάζουν παρά με κούριερ 1 1
marmagia Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 26 minutes ago, Joshua21 said: Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα 1,80 - 1,90 και 2,00€ (τιμές για ιντερνετικά καταστήματα) πιο πολύ με τιμές ταχυδρομείου μοιάζουν παρά με κούριερ εγώ ρώτησα το κατάστημα δέχεσαι να στείλω κούριερ ( orbit συγκεκριμένα) να το πάρει απο το μαγαζί σου με δική μου χρέωση; μου είπε όχι εγώ μόνο με acs συνεργάζομαι. οπότε δεν λυπάμαι και τα μαγαζιά. Επιλέγουν τους συνεργάτες τους. 7 1
ritchie77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, pontez2 είπε υπάρχουν καταγγελίες πως τους απολύουν κιόλας για να μπουν στα 800 ευρω και να συνεχίζουν να εργάζονται κανονικά. αυτό είναι ενδιαφέρον και πολύ σοβαρό για να περάσει στο ντούκου. Kλασική greek lamogia. Ας γίνουν καταγγελίες να πληρώσουν το πρόστιμο των 1200 ευρώ. Αλλά οι κούριερ θεωρούνται ως πληττόμενες επιχειρήσεις λόγω κορονωιού για να δικαιούνται τα 800 ευρώ?
Joshua21 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, marmagia είπε 40 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα 1,80 - 1,90 και 2,00€ (τιμές για ιντερνετικά καταστήματα) πιο πολύ με τιμές ταχυδρομείου μοιάζουν παρά με κούριερ εγώ ρώτησα το κατάστημα δέχεσαι να στείλω κούριερ ( orbit συγκεκριμένα) να το πάρει απο το μαγαζί σου με δική μου χρέωση; μου είπε όχι εγώ μόνο με acs συνεργάζομαι. οπότε δεν λυπάμαι και τα μαγαζιά. Επιλέγουν τους συνεργάτες τους. Αν και συμφωνώ μαζί σου, αυτό που απάντησες ήταν εντελώς άσχετο με αυτό που έγραψα.
Ihavetheanswers Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, valkon είπε Έκανα 3 παραγγελίας από τρία διαφορετικά καταστήματα: Παρασκευή παραγγελία - Δευτέρα ήρθε - ΕΛΤΑ courier Σάββατο παραγγελία - Τρίτη ήρθε - Courier Center Σάββατο παραγγελία - Σήμερα Τετάρτη ήρθε - ACS Είσαι πολύ τυχερός. Εγώ: 1) Από Παρασκευή 27 Μαρτίου με ΕΛΤΑ courier, μεθαύριο κλείνω δύο βδομάδες χωρίς το δέμα 2) Από Δευτέρα 30 Μαρτίου με ΕΛΤΑ courier, έχω κλείσει 1.5 βδομάδα χωρίς δέμα 3) Παραγγελία 26 Μαρτίου Πέμπτη, παραλαβή 30 Μαρτίου Δευτέρα με ACS
Feregorn Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 31 λεπτά πριν, ritchie77 είπε αυτό είναι ενδιαφέρον και πολύ σοβαρό για να περάσει στο ντούκου. Kλασική greek lamogia. Ας γίνουν καταγγελίες να πληρώσουν το πρόστιμο των 1200 ευρώ. Αλλά οι κούριερ θεωρούνται ως πληττόμενες επιχειρήσεις λόγω κορονωιού για να δικαιούνται τα 800 ευρώ? Η λαμογιά αυτού του είδους δεν είναι ελληνική εφεύρεση ευτυχώς ή αποκλειστικότητα. Εδώ στην Ελβετία πολυεθνικοί κολοσσοί το λένε για να πάρουν και από εκεί ενώ και στην Αγγλία θεωρείται κοινότυπο το λεγόμενο furloughing! 2
sokos1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 επιστρέφω με νεότερα. Αποστολή απο Κερατσίνι 30/3. Σήμερα ACS χτυπάει το κουδούνι ενας ευγενέστατος και καλοντυμένος κύριος, μου λέει απο ΑCS σας έφερα το δέμα σας. Μου λέει χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση 9 μέρες....αλλά ειμαι ταξίτζης και επειδή δεν έχουμε δουλειά μας έχουν δώσει δουλειά τα courier λόγω του χαμού. Καταλαβαινετε παιδιά τι χαμός γίνετε για να έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο... κουράγιο και να τους δίνετε ενα μικρό φιλοδώρημα, περνάνε δύσκολα οι άνθρωποι. 3
domenico1 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 18 hours ago, dimikout89 said: Για τις παραδόσεις υπάρχει υπηρεσία δέσμευσης ώρας , όπου αναφέρεται σε προκαθορισμένο δίωρο παράδοσης με επιπλέον χρέωση. Τώρα άτυπα , προσωπική μου επιλογή , είναι στο κατάστημα που εργάζομαι να εξυπηρετούνται πρώτοι επιχειρήσεις , δημόσιες υπηρεσίες , νοσοκομεία , φαρμακεία. Συνήθως μέχρι τις 11 έχουμε παραδόσει τα πάντα σε αυτούς τους πελάτες. Για τους υπόλοιπους (ιδιώτες) κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας μπορεί να δοθεί μια εκτίμηση για τον χρόνο παράδοσης με βάση το δρομολόγιο του εκάστοτε οδηγού , κάτι που φυσικά είναι μια εκτίμηση και όχι δέσμευση. Δεν δουλεύουν όλα ρολόι , προσπαθώ και εγώ και όλοι μας να δουλεύουν αλλά πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν προβλήματα. Εκεί που εστιάζω είναι στο να εξαλείφονται στο μέτρο του εφικτού και όσο περνάει από το χέρι μου , καθώς και να διαχειρίζονται προς όφελος των πελατών με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο. Απλά ο ορισμός του.....Φάσκω και Αντιφάσκω. Αφού θα είναι εκτίμηση και όχι δέσμευση γιατί να είναι με επιπλέον χρέωση;. Τελικά είχε δίκιο κάποιος προηγούμενος....δουλεύεις PR στην εταιρεία, κάνε το όμως σωστά....... 3
POS Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 15 ώρες πριν, Joshua21 είπε Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, τα 1,80 - 1,90 και 2,00€ (τιμές για ιντερνετικά καταστήματα) πιο πολύ με τιμές ταχυδρομείου μοιάζουν παρά με κούριερ οχι δεν ειναι ετσι. αυτοι εχουν κανει deal με τις εταιριες courier και εχουν ειδικες τιμες γιατι εχουν και πολλες αποστολες καθε μηνα. για πηγαινε ως ιδιωτης και στειλε να δεις πως θα φυγουν τα 10+ ευρωπουλα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις