Luxx Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Υπαρχει καποια εταιρια κουριερ που στο κουτι της να βαζει και επιπλεον χαρτια + πλαστικες φουσκες/φυσαλιδες ωστε τα πραγματα να ειναι πιο σταθερα; Αλλιως, καποιο μαγαζι για να αγορασω;
flick Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Περιμένω διάφορα πράγματα αυτόν τον καιρό, τα περισσότερα από ACS που ακούω πως είναι και το μεγάλο βασανιστήριο (τα ίδια τα μαγαζιά δηλαδή μου το λένε, ακόμα δεν έχουν φύγει οι παραγγελίες). Έχουν φτιάξει τα πράγματα τώρα που πέρασε η Μεγάλη Εβδομάδα άραγε; Παραγγελία που έκανα πάντως σε κατάστημα αργά την Παρασκευή που είχε κλείσει, έφυγε Σαββάτο μεσημέρι από το κατάστημα για Γενική Ταχυδρομική και είχα προετοιμαστεί για καμιά εβδομάδα στο νερό με αυτά που ακούω...την παρέλαβα παραδόξως πριν λίγο... Ρωτώντας τον courier αν έχουν λυθεί τα προβλήματα με τις καθυστερήσεις, μου είπε πως αυτοί δεν έχουν επειδή έχουν πάρει έξτρα άτομα ("εξωτερικούς" or something, διαβάζω τώρα εδώ για ταξιτζήδες). Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να τους κάνω διαφήμιση, (με έχουν ταλαιπωρήσει και αυτοί στο παρελθόν με δέμα που είχε πάει σε λάθος υποκατάστημα και έπρεπε να περιμένω να γυρίσει στη διανομή κλπ κλπ.), αλλά αν επιβεβαιώνεται η εικόνα και από άλλους, ίσως είναι κάτι που πρέπει να έχει κάποιος υπόψιν του... Επεξ/σία 27 Απριλίου 2020 από flick
cambo99 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 8μιση το βράδυ μου ήρθε δέμα με ταξιτζή από Γενική που είχε κολλήσει για 20 μέρες!!! Δεν βαριέσαι... και έτσι τουλάχιστον το παρέλαβα! 1
alexakos89 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Εμένα δέμα είναι κολλημένο στο hub πετρου ραλλη απο την προηγουμενη παρασκευη. 10 μέρες δηλαδή. Και σήμερα καλούσα και μετά από 40 λεπτά το σηκώνουν. Μου μιλάει της λεω τον αριθμό να τον ελέγξει και μ το κλείσε... Εχε χάρη που δεν είχα μετακίνηση. Ότι χειρότερο πραγματικά η ACS
Conan2046 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Αν και σε όλη την διάρκεια της καραντίνας έχω αποφύγει να παραγγέλνω από e-shop έκανα μια παραγγελία εγώ και μια η σύζυγος μου για να πάνε δώρα στα βαπτιστήρια μας για το πάσχα. Άργησα είναι η αλήθεια λίγο γιατί δεν είχα πάρει χαμπάρι το όλο θέμα με τις καθυστερήσεις. Σε κάθε περίπτωση η παραγγελία έφυγε με Elta στις 16 και 17 Απριλίου απ' το κατάστημα των ΕΛΤΑ και από τις 22 του μήνα είναι κολλημένες και οι 2 στοΚ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ Αντίστροφα μου έστειλαν και εμένα με κούριερ δωράκι για το παιδί (και αυτοί με καθυστέρηση οπότε παρηγορήθηκα )μου μου έδωσαν το track number απ' την Γενική Ταχυδρομική που ξεκίνησε στις 22 του μήνα, ίδια μέρα που στα ΕΛΤΑ είναι καθηλωμένο στην διαλογή και το έχω από χθες...
akatsim Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Σημερα ξυπνησα με μια μαζοχιστικη διαθεση και εβαλα μια παραγγελια με Γενικη 🤣
POS Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 18 λεπτά πριν, akatsim είπε Σημερα ξυπνησα με μια μαζοχιστικη διαθεση και εβαλα μια παραγγελια με Γενικη 🤣 βγαζεις βιτσια συντροφε 😂
POS Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, margaritagr είπε 20 μέρες αυριο καλα παμε 1
fernando123 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Περιμένω δέμα 14 μέρες. Έχει κάνει κάποιος καταγγελία στην ΕΕΤΤ να μας πει τι έγινε;
margaritagr Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Παραγγελία Παρασκευή και μόλις παρέλαβα με fis courier! 1
lak10 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 με speedex εφυγε απο ελευσινα 21/4 και ηρθε 27/4 Καστορια μια χαρα ειμαι
topmar Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Καλησπέρα, μια ερώτηση ρε παιδιά, σε περίπτωση που επίτηδες, (το τονίζω, επίτηδες, για να σου τη σπάσει επειδή τους έβαλες αρνητική βαθμολογία στο Google για παράδειγμα) δεν σου παραδίδει δέμα με αντικαταβολή η εταιρεία κουριερ, γράφοντας μόνη της ψέματα ότι ήρθε 2 φορές στον παραλήπτη και αρνήθηκε αυτός την παραλαβή του, τι κάνουμε; Καταγγελία μπορούμε κάπου και που; Γιατί αν πάω από το κατάστημα, θα σας γράψω από το κελί μετά 😁
suspiria Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, topmar είπε Καλησπέρα, μια ερώτηση ρε παιδιά, σε περίπτωση που επίτηδες, (το τονίζω, επίτηδες, για να σου τη σπάσει επειδή τους έβαλες αρνητική βαθμολογία στο Google για παράδειγμα) δεν σου παραδίδει δέμα με αντικαταβολή η εταιρεία κουριερ, γράφοντας μόνη της ψέματα ότι ήρθε 2 φορές στον παραλήπτη και αρνήθηκε αυτός την παραλαβή του, τι κάνουμε; Καταγγελία μπορούμε κάπου και που; Γιατί αν πάω από το κατάστημα, θα σας γράψω από το κελί μετά 😁 Πως ξερουν αυτοι οτι εσυ τους αφησες αρνητικη αξιολογηση;Εισαι σιγουρος; Αν ειναι οντως ετσι ειναι τραγικοι και μια καλη μανουρα μεσα στο καταστημα ειναι καλυτερη απο οποιαδηποτε καταγγελια.
topmar Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Οι αξιολογήσεις στο Google γίνονται με το λογαριασμό του καθενός, αλλά παρόλα αυτά, επειδή δεν βγαίνει άκρη, ποιος ο τρόπος προστασίας του καταναλωτή και καταγγελίας; Γιατί αυτό το αλητηριο που κάνουν, θα εξακολουθούν να το κάνουν σε κάθε δέμα που έρχεται στο όνομά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις