Nickfoxjr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Χθες υπήρχε σχετικό θέμα που για κάποιο λόγο διαγράφηκε. Επειδή η προσφορά ισχύει, μπορεί να μας στείλει κάποιος φίλος το κουπόνι; Η συσκευή είναι αυτη. https://m.banggood.com/Xiaomi-Redmi-8-Global-Version-6_22-inch-Dual-Rear-Camera-4GB-64GB-5000mAh-Snapdragon-439-Octa-core-4G-Smartphone-p-1582781.html?&cart_warehouse=HK
bill987 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Το κουπόνι είναι το BG64R8 ( το είδα στο μαιλ που έρχεται από τις προσφορές), για να το διαγράψουν κάποιος λόγος θα υπήρχε!
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, bill987 είπε Το κουπόνι είναι το BG64R8 ( το είδα στο μαιλ που έρχεται από τις προσφορές), για να το διαγράψουν κάποιος λόγος θα υπήρχε! Το ρεφεραλ που εχουν τα λινκ απο την εφαρμογη του BG. 2
Nickfoxjr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, matrixxx είπε Το ρεφεραλ που εχουν τα λινκ απο την εφαρμογη του BG. Δεν σε πιάνω. Τι εννοείς;
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δεν ειναι και σοβαρη προσφορα παντως αν δουμε οτι Ελλαδα ειχε 116-120 εδω και 1-2 μηνες και τα μπερδεματα σε αποστολες του ιδιου μαγαζιου που εστειλαν το redmi note 8 σε λαθος πελατες και οχι σε αυτους που το παρηγγειλαν στο τελευταιο τοπικ του μαγαζιου. 2
Nickfoxjr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μπορείς να το βρεις τώρα 116€ το 64άρι στην Ελλάδα?
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Nickfoxjr είπε Μπορείς να το βρεις τώρα 116€ το 64άρι στην Ελλάδα? Διαβασε τιποτα απο αυτα που λεω σε παρακαλω και μην ρωτας αυτα που ηδη ειναι γραμμενα!
dzourn Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Banggood στειλαν το κινητο μου,(ή η ταχυδρομικη, αλλα και παλι της banggood το φταιξιμο που την επιλεγει) σε μια κυρια στην Κηφισια και εγω ημουν στην αλλη ακρη του λεκανοπεδιου. Οταν ειδα πως φτανει και μιλησα με dhl και μου ειπαν πως δεν ειναι για εμενα εμεινα μαλκας. Ευτηχως η γυναικα ηταν γιατρος και βρηκα το τηλεφωνο της και πηρα το πακετο μου. Για μενα δεν εχει αλλο banggood. Α! και η paypal εννοειται πως πηρε το μερος τους. 1
sotiriadisc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 εγω το βλεπω 135 οχι ποιο φτηνα : Xiaomi-Redmi-8-64GB
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 27 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε εγω το βλεπω 135 οχι ποιο φτηνα : Xiaomi-Redmi-8-64GB Απο 132 ειναι τωρα συν τα μεταφορικα (ειναι σε limit-up τα xiaomi στην Ελληνικη αγορα εδω και 20 μερες), το εγραφε και στο θεμα που εφυγε λογω referral. Εδω δεν εχει λινκ σκρουτζ οπως βλεπω τωρα, οποτε καλα εκανες και το προσθεσες.
baskon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, xsperminator said: Banggood στειλαν το κινητο μου,(ή η ταχυδρομικη, αλλα και παλι της banggood το φταιξιμο που την επιλεγει) σε μια κυρια στην Κηφισια και εγω ημουν στην αλλη ακρη του λεκανοπεδιου. Οταν ειδα πως φτανει και μιλησα με dhl και μου ειπαν πως δεν ειναι για εμενα εμεινα μαλκας. Ευτηχως η γυναικα ηταν γιατρος και βρηκα το τηλεφωνο της και πηρα το πακετο μου. Για μενα δεν εχει αλλο banggood. Α! και η paypal εννοειται πως πηρε το μερος τους. Συμφωνούμε για banggood. Πολύ εύκολα μπορεί να μπλέξεις και να τρέχεις η να χάσεις και χρήματα(έχω προσωπική εμπειρία και εγώ με τη Κινέζο εξυπηρέτηση) . Για τόσο μικρές διαφορές τιμής δεν αξίζει με τη καμία. Καλύτερα κάτι παραπάνω και από Ελλάδα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από baskon 3
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Πωωω οντος χαλια κατσε να εχεις παραγγειλει και note pro .Gearbest που ειναι πιο ακριβο ειναι τα ιδια σκτα στις παραδοσεις ;
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Και χειρότερα. Για εμένα πάντως στις παραδόσεις το gearbest είναι χειρότερο και το banggood καλύτερο μακραν. Οτι πήρα από gear είτε καθυστέρησε είτε ήρθε χτυπημένο.
baskon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Εντάξει εκτός από το να το παραδώσουν σε άλλον που είναι τοπ.. Το δεύτερο χειρότερο που μπορεί να σου τύχει είναι ελαττωματικό προϊόν. Θα φας ένα διμηνακι άνετα να βγάλεις άκρη και θα σπάσεις τα νεύρα σου. Για κάτι που έχει 40-50% διαφορά στη τιμή οκ να το ρισκάρω. Για 10% 20% προτιμώ Ελλάδα. Και όσο ακριβότερο το προϊόν τόσο αποφεύγω τον Κινέζο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις