Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή χρονιά. 

Θέλω να αγοράσω μια κάρτα ήχου κυρίως για τα ηχεία που είναι να μου έρθουν presonus Eris 3.5 bluetooth. Επίσης έχω και τα Sony wh1000xm3 τα οποία δεν πολυχρησιμοποιω στο pc βέβαια. 

Σημείωση: μουσική ακούω κυρίως μέσω streaming μιας και ακούω κυρίως ελληνικό χιπ χοπ από το οποίο δεν βρήκα τις περισσότερες φορές αρχεία να κατεβάσω. Με αυτά τα δεδομένα, μήπως θα μου είναι άχρηστο;

Δεν είμαι κανένας φουλ έμπειρος με ήχο αλλά μου αρέσει να ακούω την μουσική μου ποιοτικά και να μπορώ να την φέρω στα μέτρα μου. Το gaming με ενδιαφέρει από λίγο έως καθόλου και ταινία βλέπω 1 φορά τα 2 χρόνια στο pc συνεπώς δεν με νοιάζει και ο 5καναλος ήχος.

Το budget να είναι απλά ένα λογικό για τις απαιτήσεις μου. Δεν βρήκα πολλές πληροφορίες για τα θέλω μου με το Google οπότε όποιος θέλει μου προτείνει ένα εύρος.

Ευχαριστώ 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 15/1/2020 στις 7:13 ΠΜ, ROG-X είπε

Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση. 

Θα κάνει διαφορά σε streaming music σε σχέση με ένα dac των 50-80€; Γιατί μου φαίνεται κάπως να δώσω για dac 150 ενώ για ηχεία έδωσα 130. Δικά μου τώρα αυτά... Μπορεί να λέω και μλκς...

18 ώρες πριν, 3DJIN είπε

κονσολα παρε,που θα εχει και απειρες συνδεσεις

Αν δει η γυναίκα κονσόλα ολόκληρη... Ένα dac εκεί να νομίζει ότι το πήρα 10€ 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε ρε συ κάτι καλό επένδυση είναι. Δικά σου χρήματα είναι. 

Δε ξέρω πολλά περί ήχου αλλά αρκετοί λένε ότι η μόνη επένδυση στο θέμα pc-hardware είναι ο ήχος που ακούς και η εικόνα που βλέπεις.

Πχ.οθονη, κονσόλα για ήχο κλπ (ηχεία κ.α)

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Πάρε ρε συ κάτι καλό επένδυση είναι. Δικά σου χρήματα είναι. 

Δε ξέρω πολλά περί ήχου αλλά αρκετοί λένε ότι η μόνη επένδυση στο θέμα pc-hardware είναι ο ήχος που ακούς και η εικόνα που βλέπεις.

Πχ.οθονη, κονσόλα για ήχο κλπ (ηχεία κ.α)

Βρε να τα δώσω. Και 150 και 200 να δώσω αν πιάσουν τόπο. Αλλά αν η ποιότητα του ήχου από YouTube - Spotify κάνει cap με dac των 50-70-100€, τα πετάω τα υπόλοιπα μιας και σπάνια (έως ποτέ) θα ακούσω άλλη μουσική στον υπολογιστή μου. 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που προτείνει ο ROG-X είναι εξίσου καλό τόσο σαν DAC όσο και σαν headphone amp. Χωρίς να στοιχίζει περιουσία. Καλό είναι ό,τι παίρνεις να σου δίνει επιλογές και για το μέλλον. Αν μετά κότσαρες και ένα sennheiser HD 6xx θα διαπίστωνες ότι τα presonus και το δωμάτιό σου(ΚΥΡΙΩΣ) είναι το bottleneck στον ήχο σου και όχι το youtube ή το spotify.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 9/1/2020 στις 7:49 ΠΜ, Μακιαβέλλι είπε

Καλησπέρα και καλή χρονιά. 

Θέλω να αγοράσω μια κάρτα ήχου κυρίως για τα ηχεία που είναι να μου έρθουν presonus Eris 3.5 bluetooth. Επίσης έχω και τα Sony wh1000xm3 τα οποία δεν πολυχρησιμοποιω στο pc βέβαια. 

Σημείωση: μουσική ακούω κυρίως μέσω streaming μιας και ακούω κυρίως ελληνικό χιπ χοπ από το οποίο δεν βρήκα τις περισσότερες φορές αρχεία να κατεβάσω. Με αυτά τα δεδομένα, μήπως θα μου είναι άχρηστο;

Δεν είμαι κανένας φουλ έμπειρος με ήχο αλλά μου αρέσει να ακούω την μουσική μου ποιοτικά και να μπορώ να την φέρω στα μέτρα μου. Το gaming με ενδιαφέρει από λίγο έως καθόλου και ταινία βλέπω 1 φορά τα 2 χρόνια στο pc συνεπώς δεν με νοιάζει και ο 5καναλος ήχος.

Το budget να είναι απλά ένα λογικό για τις απαιτήσεις μου. Δεν βρήκα πολλές πληροφορίες για τα θέλω μου με το Google οπότε όποιος θέλει μου προτείνει ένα εύρος.

Ευχαριστώ 

καλησπερα φιλε ειδα τυχαια το ποστ σου μολις, οπως πολυ σωστα τα ειπες μονος σου δεν χρειαζεσαι απολυτως τιποτα. παρολα αυτα εαν θες να μπεις στον κοσμο της πραγματικης ποιοτητας ηχου βρες μια παλια asus xonar η μια καινουργια απλα να ξερεις η καινουργια κανει 200 ευρω αλλα μια παλια η μια πρωτης γενιας stx με ενα 100σταρικο δε θα πιστευεις σε οτι ακους και θα με ευχαριστεις για παντα εννοψ μεχρι να ανεβεις το επομενο ΚΑΙ FINAL level το οποιο δεν ειναι αλλο ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ DAC

Επεξ/σία από maxx71

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...