Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια εχω μια τηλεοραση 100hz κ ote tv οταν βλεπω αθλητικα μιας που για τα αθλητικα παιζουν ρολο τα 100hz βλεπω στις πληροφοριες του καναλιου full hd εικονα αν θυμαμαι καλα κ 50hz (αυτο ειναι σιγουρο με τα hz) και το ερωτημα μου ειναι το εξης εφοσον ειναι 100hz η τηλεοραση ο ote tv δεινει μεχρι 50hz δηλαδη δεν βλεπω αθλητικα με 100hz διοτι μας επρηζαν πως τα hz απο 100 κ πανω ειναι για αθλητικα κτλ ?

Επεξ/σία από akishellas1979
Δημοσ.
Στις 9/1/2020 στις 7:40 ΠΜ, akishellas1979 είπε

Καλημερα παιδια εχω μια τηλεοραση 100hz κ ote tv οταν βλεπω αθλητικα μιας που για τα αθλητικα παιζουν ρολο τα 100hz βλεπω στις πληροφοριες του καναλιου full hd εικονα αν θυμαμαι καλα κ 50hz (αυτο ειναι σιγουρο με τα hz) και το ερωτημα μου ειναι το εξης εφοσον ειναι 100hz η τηλεοραση ο ote tv δεινει μεχρι 50hz δηλαδη δεν βλεπω αθλητικα με 100hz διοτι μας επρηζαν πως τα hz απο 100 κ πανω ειναι για αθλητικα κτλ ?

Ποια είναι η τηλεόραση;

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Doubt είπε

Ποια είναι η τηλεόραση;

Eιναι  100hz ειναι η 55f6500 απλα εφοσον ειναι 100hz κ ο οτε δινει απο τι ειδα μεσο hdmi σε αθλητικα fullhd με 50hz τοτε τι ο σκοπος να περνουμε 100hz τηλεορασεις ?

Δημοσ.

3D βλέπω, 100hz δεν βλέπω.

Τέλος πάντων, εγώ συσκευές με μαρκετινίστικα τερτίπια δεν τις προτιμώ, ένας από τους λόγους είναι πως τα πληρώνεις και σου είναι τελικά άχρηστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...