makisko Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Ξέρει κάποιος αν υπάρχουν και που εμφανίζονται οι κωδικοί στο Google, όταν κάνουμε σύνδεση μέσω Google ??? Μπορείς πχ ενώ είσαι συνδεδεμένος στο Google, να συνδεθείς και στο Facebook μέσω Google, χωρίς να πατήσεις τους κωδικούς του Facebook, Πώς συνδέεται? Χωρίς να χρησιμοποιεί κωδικό? Αν χρησιμοποιεί, που μπορούμε να τον δούμε ?
Cell_7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δεν υπάρχει κάποιος "κωδικός" που μπορείς να δεις, χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο oAuth2. 1 1
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Χρησιμοποιεί τους αποθηκευμένους κωδικούς που όρισες την πρώτη φορά που συνδέθηκες. Οι κωδικοι αυτοί είναι αποθηκευμένοι στον λογαριασμο σου google και για να τους δεις θα πρέπει να συνδεθείς. Αν εννοείς τον chrome, εκείαποθηκεύονται τοπικά και τους βλέπεις απο τις ρυθμίσεις του chrome στο τμήμα Ασφάλεια. 1
makisko Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 9 ώρες πριν, micos000 είπε Χρησιμοποιεί τους αποθηκευμένους κωδικούς που όρισες την πρώτη φορά που συνδέθηκες. Οι κωδικοι αυτοί είναι αποθηκευμένοι στον λογαριασμο σου google και για να τους δεις θα πρέπει να συνδεθείς. Αν εννοείς τον chrome, εκείαποθηκεύονται τοπικά και τους βλέπεις απο τις ρυθμίσεις του chrome στο τμήμα Ασφάλεια. Αυτοί οι κωδικοί ξέρω που είναι... Δεν εννοώ αυτούς. Έχω συνδεθεί στο FB μέσω Google και δεν μπορώ να βάλω το messenger γιατί δεν ξέρω τον κωδικό. Για αυτό βασικά ήθελα να δω τον κωδικό. Για το κινητό.
micos000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δε σου δίνει την επιλογή για συνδεση μέσω google;
makisko Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, micos000 είπε Δε σου δίνει την επιλογή για συνδεση μέσω google; Δίνει στον υπολογιστή... Στο κινητό όχι.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, makisko είπε Δίνει στον υπολογιστή... Στο κινητό όχι. Στο κινητό μπαίνεις με chrome που έχεις κάνει συνδεση στο λογαριασμό σου της google?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα