Lilith19 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 22 λεπτά πριν, paraske είπε σε ευχαριστώ πολυ για την άπαντησή σου. κοίτα εμένα με ενδιαφέρει και να εργαστώ στο δημόσιο σε δομές προσφύγων αλλιώς ή σε ερευνητικά κέντρα ή σε σχολεια ελληνικής γλώσσας. το έχω ψάξει αυτο που μου λές δυστυχώς για την διδασκαλία της ελληνικής δεν υπάρχει συνεργαζόμενα πανεπιστήμιο, μόνο συνεργάζονται με το κέντρο ελληνικής γλώσσαας. πές μου λίγο για την φοίτησή σου? ειναι απαιτητικό σαν ιδιωτικό πανεπιστήμιο? Καλησπέρα! Απ' όσο γνωρίζω, υπάρχουν μεταπτυχιακά προγράμματα και στα ελληνικά πανεπιστήμια στο αντικείμενο της ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας. Επιλέγοντας κάτι τέτοιο θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου ότι σίγουρα θα αναγνωριστεί. Από την άλλη, επειδή τα ξένα παρέχουν τη δυνατότητα της τηλεκπαίδευσης, είναι πολύ βολικά ως προς τις παρακολουθήσεις. Αν δεν απατώμαι, παρότι είχε τεθεί ως θέμα η αναγνώριση αυτών των πτυχίων, δεν έχει αλλάξει ακόμα κάτι και η απόφαση δεν θα ισχύσει αναδρομικά για όσους έχουν ήδη ξεκινήσει να παρακολουθούν. Όμως σε κάθε περίπτωση, ψαξ' το πολύ ενδελεχώς πριν το αποφασίσεις. Το πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα το χαρακτήριζα αρκετά απαιτητικό. Συνολικά παρακολούθησα 9 μαθήματα και στο τέλος έκανα πρακτική. Σε κάθε εξάμηνο μπορείς να πάρεις μέχρι τρία μαθήματα, κάποια είναι υποχρεωτικά και κάποια επιλογής. Όλα έχουν μια κοινή δομή παρακολούθησης, δηλαδή τηλεδιασκέψεις, δύο μεγάλες εργασίες εξαμήνου και αρκετές μικρές ενδιάμεσα, συμμετοχή σε φόρουμ για ανατροφοδότηση και τελική εξέταση. Οπότε θα έλεγα πως κινούνται όλα στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας, με κάποιες διαφοροποιήσεις αναλόγως τον καθηγητή και τι βρίσκει ο καθένας ενδιαφέρον ως μάθημα. Σχετικά με τις εργασίες των μαθημάτων, συνυπολογίζονται στον τελικό βαθμό και υπάρχουν όπως σου είπα δύο μεγάλες και μικρότερες οι οποίες είναι συνήθως εβδομαδιαίες. Οι μεγάλες έχουν αυστηρές προθεσμίες παράδοσης, ποσοστά λογοκλοπής, βιβλιογραφία και συγκεκριμένη δομή. Οι μικρές είναι πιο βατές και βοηθούν κυρίως εσένα στην μελέτη και αφομοίωση της ύλης. Η εξέταση κάθε μαθήματος προ κορονοϊού γινόταν δια ζώσης σε συγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο, αν δεν κάνω λάθος είναι τέσσερα στο σύνολο, Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο. Με την εγγραφή σου παίρνεις κωδικούς με τους οποίους συνδέεσαι στην πλατφόρμα του Πανεπιστημίου, από όπου παρακολουθείς τα πάντα όσον αφορά τη φοίτηση, τα μαθήματα, τις εργασίες, τις ανακοινώσεις. Είναι αρκετά εύχρηστη και παρέχει επίσης τεχνική βοήθεια η οποία ανταποκρίνεται άμεσα. Η επικοινωνία γενικώς με το σύνολο του Πανεπιστημίου ήταν τις περισσότερες φορές χωρίς εμπόδια και υπήρχε διάθεση να βοηθηθεί ο φοιτητής. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι έμεινα ικανοποιημένη με το επίπεδο σπουδών, θα ήθελα να το είχα παρακολουθήσει μια περίοδο που θα είχα περισσότερο χρόνο όμως γιατί στο τέλος βγήκα οφ. Με είχε ζορίσει μάλιστα πολύ και η πρακτική γιατί ήταν πολύωρη και ταυτόχρονα δούλευα. Αυτά πάνω κάτω🙂
paraske Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, Lilith19 είπε Καλησπέρα! Απ' όσο γνωρίζω, υπάρχουν μεταπτυχιακά προγράμματα και στα ελληνικά πανεπιστήμια στο αντικείμενο της ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας. Επιλέγοντας κάτι τέτοιο θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου ότι σίγουρα θα αναγνωριστεί. Από την άλλη, επειδή τα ξένα παρέχουν τη δυνατότητα της τηλεκπαίδευσης, είναι πολύ βολικά ως προς τις παρακολουθήσεις. Αν δεν απατώμαι, παρότι είχε τεθεί ως θέμα η αναγνώριση αυτών των πτυχίων, δεν έχει αλλάξει ακόμα κάτι και η απόφαση δεν θα ισχύσει αναδρομικά για όσους έχουν ήδη ξεκινήσει να παρακολουθούν. Όμως σε κάθε περίπτωση, ψαξ' το πολύ ενδελεχώς πριν το αποφασίσεις. Το πανεπιστήμιο Λευκωσίας θα το χαρακτήριζα αρκετά απαιτητικό. Συνολικά παρακολούθησα 9 μαθήματα και στο τέλος έκανα πρακτική. Σε κάθε εξάμηνο μπορείς να πάρεις μέχρι τρία μαθήματα, κάποια είναι υποχρεωτικά και κάποια επιλογής. Όλα έχουν μια κοινή δομή παρακολούθησης, δηλαδή τηλεδιασκέψεις, δύο μεγάλες εργασίες εξαμήνου και αρκετές μικρές ενδιάμεσα, συμμετοχή σε φόρουμ για ανατροφοδότηση και τελική εξέταση. Οπότε θα έλεγα πως κινούνται όλα στο ίδιο επίπεδο δυσκολίας, με κάποιες διαφοροποιήσεις αναλόγως τον καθηγητή και τι βρίσκει ο καθένας ενδιαφέρον ως μάθημα. Σχετικά με τις εργασίες των μαθημάτων, συνυπολογίζονται στον τελικό βαθμό και υπάρχουν όπως σου είπα δύο μεγάλες και μικρότερες οι οποίες είναι συνήθως εβδομαδιαίες. Οι μεγάλες έχουν αυστηρές προθεσμίες παράδοσης, ποσοστά λογοκλοπής, βιβλιογραφία και συγκεκριμένη δομή. Οι μικρές είναι πιο βατές και βοηθούν κυρίως εσένα στην μελέτη και αφομοίωση της ύλης. Η εξέταση κάθε μαθήματος προ κορονοϊού γινόταν δια ζώσης σε συγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο, αν δεν κάνω λάθος είναι τέσσερα στο σύνολο, Αθήνα, Πάτρα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο. Με την εγγραφή σου παίρνεις κωδικούς με τους οποίους συνδέεσαι στην πλατφόρμα του Πανεπιστημίου, από όπου παρακολουθείς τα πάντα όσον αφορά τη φοίτηση, τα μαθήματα, τις εργασίες, τις ανακοινώσεις. Είναι αρκετά εύχρηστη και παρέχει επίσης τεχνική βοήθεια η οποία ανταποκρίνεται άμεσα. Η επικοινωνία γενικώς με το σύνολο του Πανεπιστημίου ήταν τις περισσότερες φορές χωρίς εμπόδια και υπήρχε διάθεση να βοηθηθεί ο φοιτητής. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι έμεινα ικανοποιημένη με το επίπεδο σπουδών, θα ήθελα να το είχα παρακολουθήσει μια περίοδο που θα είχα περισσότερο χρόνο όμως γιατί στο τέλος βγήκα οφ. Με είχε ζορίσει μάλιστα πολύ και η πρακτική γιατί ήταν πολύωρη και ταυτόχρονα δούλευα. Αυτά πάνω κάτω🙂 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Κοίτα είδα και στα ελληνικά πανεπιστήμια για αυτή την ειδικότητα αλλά δυστυχώς το ΕΚΠΑ είχε από το 2018 να βγάλει ξανά αυτό το μεταπτυχιακό. Οπότε η μόνη μου επιλογή είναι το πανεπιστήμιο Λευκωσίας, τωρα με την όλη κατάσταση της πανδημίας με βολεύει το εξ αποστάσεως. Λένε στον οδηγό σπουδών για όσους φοιτητές ζητήσουν τα δικαιολογητικά για τον ΔΟΑΤΑΠ θα τους τα δώσουν οπότε φαίνεται οργανομένο πανεπιστήμιο εξάλλου φαίνεται.Δυσκολευτηκες με τις εργασίες; Πώς σου φάνηκε η όλη σου φοίτηση στο πανεπιστήμιο;
Lilith19 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, paraske είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Κοίτα είδα και στα ελληνικά πανεπιστήμια για αυτή την ειδικότητα αλλά δυστυχώς το ΕΚΠΑ είχε από το 2018 να βγάλει ξανά αυτό το μεταπτυχιακό. Οπότε η μόνη μου επιλογή είναι το πανεπιστήμιο Λευκωσίας, τωρα με την όλη κατάσταση της πανδημίας με βολεύει το εξ αποστάσεως. Λένε στον οδηγό σπουδών για όσους φοιτητές ζητήσουν τα δικαιολογητικά για τον ΔΟΑΤΑΠ θα τους τα δώσουν οπότε φαίνεται οργανομένο πανεπιστήμιο εξάλλου φαίνεται.Δυσκολευτηκες με τις εργασίες; Πώς σου φάνηκε η όλη σου φοίτηση στο πανεπιστήμιο; Με δυσκόλεψαν γιατί πρόκειται για εργασίες που απαιτούν χρόνο, συγκέντρωση και διάβασμα της ύλης. Χοντρικά κάθε εργασία μου πήρε περίπου 20-30 ώρες. Το Πανεπιστήμιο είναι πράγματι οργανωμένο και έχει υψηλό επίπεδο σπουδών. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα αλλά όπως σου είπα και πριν χρειάζεται αρκετή προσπάθεια αν δουλεύεις ταυτόχρονα, ειδικά αν θέλεις να τελειώσεις στο μίνιμουμ των εξαμήνων φοίτησης. Αν μπορείς να διαθέτεις καθημερινά ένα τρίωρο συγκεντρωμένης μελέτης νομίζω θα είσαι οκ. Φυσικά είναι υποκειμενικό αυτό, εγώ δεν προλάβαινα πάντα να διαβάσω τις καθημερινές και πλακωνόμουν Σαββατοκύριακο. Στα αρνητικά το ότι δεν διατίθενται δωρεάν τα βιβλία, κάποια εγχειρίδια είναι υποχρεωτικά και πρέπει να τα αγοράσεις. Σε όλα τα μαθήματα υπάρχουν σημειώσεις στην πλατφόρμα και σε κάποια αρκούν μόνο αυτές. Αν θυμάμαι καλά, εγώ χρειάστηκε να αγοράσω 5 βιβλία. Αν δεν σε βολεψει το διάβασμα από την πλατφόρμα επίσης, θα πρέπει να εκτυπώσεις, οπότε επιπλέον έξοδα κι εκεί. Η αλήθεια είναι πως θα με ενδιέφερε κι εμένα το συγκεκριμένο πρόγραμμα, φέτος προσλήφθηκα πρώτη φορά σε τμήμα υποδοχής και είναι εξαιρετική εμπειρία. Δεν νιώθω έτοιμη όμως να ξεκινήσω πάλι προς το παρόν.
paraske Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Lilith19 είπε Με δυσκόλεψαν γιατί πρόκειται για εργασίες που απαιτούν χρόνο, συγκέντρωση και διάβασμα της ύλης. Χοντρικά κάθε εργασία μου πήρε περίπου 20-30 ώρες. Το Πανεπιστήμιο είναι πράγματι οργανωμένο και έχει υψηλό επίπεδο σπουδών. Δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα αλλά όπως σου είπα και πριν χρειάζεται αρκετή προσπάθεια αν δουλεύεις ταυτόχρονα, ειδικά αν θέλεις να τελειώσεις στο μίνιμουμ των εξαμήνων φοίτησης. Αν μπορείς να διαθέτεις καθημερινά ένα τρίωρο συγκεντρωμένης μελέτης νομίζω θα είσαι οκ. Φυσικά είναι υποκειμενικό αυτό, εγώ δεν προλάβαινα πάντα να διαβάσω τις καθημερινές και πλακωνόμουν Σαββατοκύριακο. Στα αρνητικά το ότι δεν διατίθενται δωρεάν τα βιβλία, κάποια εγχειρίδια είναι υποχρεωτικά και πρέπει να τα αγοράσεις. Σε όλα τα μαθήματα υπάρχουν σημειώσεις στην πλατφόρμα και σε κάποια αρκούν μόνο αυτές. Αν θυμάμαι καλά, εγώ χρειάστηκε να αγοράσω 5 βιβλία. Αν δεν σε βολεψει το διάβασμα από την πλατφόρμα επίσης, θα πρέπει να εκτυπώσεις, οπότε επιπλέον έξοδα κι εκεί. Η αλήθεια είναι πως θα με ενδιέφερε κι εμένα το συγκεκριμένο πρόγραμμα, φέτος προσλήφθηκα πρώτη φορά σε τμήμα υποδοχής και είναι εξαιρετική εμπειρία. Δεν νιώθω έτοιμη όμως να ξεκινήσω πάλι προς το παρόν. κοιτα κ γω τωρα κανω τα χαρτια μου σε 8 μηνα στους Δημους σε προκηρυξεις που βγαινουν αυτον τον καιρο για προσληψεις λογω covid, αντε καλη αρχη σου ευχομαι! Θα με ενδιαφερε επισης κ η διδασκαλια των ελληνικων σε πανεπιστημιο που φοιτουν αλλοδαποι φοιτητες- δεν εχω ιδεα πως γινεται η απασχοληση σε πανεπιστημια εχοντας αυτο το μεταπτυχιακο- οποιος ξερει ας απαντησει να γνωριζουμε κ μεις, απο οτι εχω δει εστιες διδασκαλιας ελληνικων υπαρχουν σε ολη την ελλαδα κ επισης πανεπιστημια που εξειδικευονται σε αυτο τον τομεα. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από paraske
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, paraske είπε κοιτα κ γω τωρα κανω τα χαρτια μου σε 8 μηνα στους Δημους σε προκηρυξεις που βγαινουν αυτον τον καιρο για προσληψεις λογω covid, αντε καλη αρχη σου ευχομαι! Θα με ενδιαφερε επισης κ η διδασκαλια των ελληνικων σε πανεπιστημιο που φοιτουν αλλοδαποι φοιτητες- δεν εχω ιδεα πως γινεται η απασχοληση σε πανεπιστημια εχοντας αυτο το μεταπτυχιακο- οποιος ξερει ας απαντησει να γνωριζουμε κ μεις, απο οτι εχω δει εστιες διδασκαλιας ελληνικων υπαρχουν σε ολη την ελλαδα κ επισης πανεπιστημια που εξειδικευονται σε αυτο τον τομεα. Σε πανεπιστήμιο χωρίς να έχεις διδακτορικό ή να είσαι υποψήφιος διδάκτορας δεν μπορείς να διδάξεις. Αν σε ενδιαφέρει το πανεπιστήμιο πάντως, επειδή πάντα είναι ένας κινούμενος τομέας, ξαναδες το μεταπτυχιακό που πάς να κάνεις. Αν δεν αναγνωρίζεται από τον ΔΟΑΤΑΠ κανένα πανεπιστήμιο δεν θα στο δεχτεί, ποτέ. Το γεγονός ότι μπορούν "να σε βοηθήσουν να κάνεις τα χαρτιά για αναγνώριση" δεν σημαίνει ότι αναγνωρίζεται. Στο λέω εντελώς φιλικά για να μην φας τα μούτρα σου (και 6κ €) τζάμπα. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2021 από Επισκέπτης
paraske Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, JohnGTA είπε Σε πανεπιστήμιο χωρίς να έχεις διδακτορικό ή να είσαι υποψήφιος διδάκτορας δεν μπορείς να διδάξεις. Αν σε ενδιαφέρει το πανεπιστήμιο πάντως, επειδή πάντα είναι ένας κινούμενος τομέας, ξαναδες το μεταπτυχιακό που πάς να κάνεις. Αν δεν αναγνωρίζεται από τον ΔΟΑΤΑΠ κανένα πανεπιστήμιο δεν θα στο δεχτεί, ποτέ. Το γεγονός ότι μπορούν "να σε βοηθήσουν να κάνεις τα χαρτιά για αναγνώριση" δεν σημαίνει ότι αναγνωρίζεται. Στο λέω εντελώς φιλικά για να μην φας τα μούτρα σου (και 6κ €) τζάμπα. Καλημερα!!! Ναι εχω δει οτι το πανεπιστημιο ειναι αναγνωρισμενο απο τον ΔΟΑΤΑΠ. Σε ευχαριστω για το μηνυμα σου. Να σαι καλα!!!!
ncrp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Στις 18/2/2021 στις 2:34 ΜΜ, JohnGTA είπε Το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει για εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά είναι η αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ. Δυνητικά μπορεί να αχρηστευθεί ο κόπος σου επειδή το Master δεν θα αναγνωρίζεται από τον ΔΟΑΤΑΠ ἀρα και από τον ΑΣΕΠ. Ψάξτο και ρώτα από τώρα για να μην φας τα μούτρα σου. Επειδή είμαστε Ελλάδα και το τι θα αναγνωρίσει ο ΔΟΑΤΑΠ στον επόμενο τόνο εξαρτάται καθαρά από τύχη, η αναγνώριση ήταν το τελευταίο που κοίταξα σε ένα εξ αποστάσεως πρόγραμμα που με το οποίο κατά τα λοιπά ήμουν 100% ικανοποιημένος (σε top 20 UK, φυσικά ομοταγές και αναγνωρισμένο κατά τα λοιπά - απευθείας, όχι κολέγια κλπ). Φυσικά υπάρχουν και τα παιδιά που το κάνουν για μόρια ή/και άμεσα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από αυτό. Αλλά ακόμα κι έτσι ούτε ο ίδιος ο ΔΟΑΤΑΠ δεν μπορεί να σου απαντήσει άμα δεν το τελειώσεις και τους πας και ερωτηματολόγιο 6 σελίδων από τον head of school - ειδικά για προγράμματα που δεν είναι και πολύ διαδεδομένα όπως Κύπρος κλπ (Ελληνικές τραγικότητες για να χαρεί ο καθηγηταράς αφέντης κοτζαμπάσης). Enjoy: http://www.doatap.gr/gr/doc/Quest_Jun_2020.pdf Για να δούμε... Όταν θα τους το πάω θα έχει απαυτώσει ο υπεύθυνος την γυναίκα του το προηγούμενο βράδυ για να μου το αναγνωρίσει ή θα έχει φάει μπαντόφλα; Θα έχει πετύχει το πεντικιούρ η θα τρέχω πάλι μετά από 3 χρόνια; Θα είναι αρκετά αναπαυτικό το καινούριο μαλακό ν8.0 στρώμα του προφέσορα ή θα έπρεπε να είχε πάρει το ν8.3 για να "αγκαλιάζει" καλύτερα το σώμα;
paraske Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 22/2/2021 στις 11:26 ΠΜ, ncrp είπε Επειδή είμαστε Ελλάδα και το τι θα αναγνωρίσει ο ΔΟΑΤΑΠ στον επόμενο τόνο εξαρτάται καθαρά από τύχη, η αναγνώριση ήταν το τελευταίο που κοίταξα σε ένα εξ αποστάσεως πρόγραμμα που με το οποίο κατά τα λοιπά ήμουν 100% ικανοποιημένος (σε top 20 UK, φυσικά ομοταγές και αναγνωρισμένο κατά τα λοιπά - απευθείας, όχι κολέγια κλπ). Φυσικά υπάρχουν και τα παιδιά που το κάνουν για μόρια ή/και άμεσα επαγγελματικά δικαιώματα που απορρέουν από αυτό. Αλλά ακόμα κι έτσι ούτε ο ίδιος ο ΔΟΑΤΑΠ δεν μπορεί να σου απαντήσει άμα δεν το τελειώσεις και τους πας και ερωτηματολόγιο 6 σελίδων από τον head of school - ειδικά για προγράμματα που δεν είναι και πολύ διαδεδομένα όπως Κύπρος κλπ (Ελληνικές τραγικότητες για να χαρεί ο καθηγηταράς αφέντης κοτζαμπάσης). Enjoy: http://www.doatap.gr/gr/doc/Quest_Jun_2020.pdf Για να δούμε... Όταν θα τους το πάω θα έχει απαυτώσει ο υπεύθυνος την γυναίκα του το προηγούμενο βράδυ για να μου το αναγνωρίσει ή θα έχει φάει μπαντόφλα; Θα έχει πετύχει το πεντικιούρ η θα τρέχω πάλι μετά από 3 χρόνια; Θα είναι αρκετά αναπαυτικό το καινούριο μαλακό ν8.0 στρώμα του προφέσορα ή θα έπρεπε να είχε πάρει το ν8.3 για να "αγκαλιάζει" καλύτερα το σώμα; Παρακολουθείς και συ μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως της Λευκωσίας? σε ποιό τομέα? διάβασα σε φόρουμ για την αναγνώριση μεταπτυχιακού ως ισότιμος τίτλος με τα ελληνικα πανεπιστήμια θές ενα 7 μήνο με 8 μηνό .... καλη τύχη!!! Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από paraske
ncrp Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 16/3/2021 στις 10:01 ΜΜ, paraske είπε Παρακολουθείς και συ μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως της Λευκωσίας? σε ποιό τομέα? διάβασα σε φόρουμ για την αναγνώριση μεταπτυχιακού ως ισότιμος τίτλος με τα ελληνικα πανεπιστήμια θές ενα 7 μήνο με 8 μηνό .... καλη τύχη!!! Ναι, αλλά όχι της Λευκωσίας/Κύπρου. 7μηνο 8μηνο είναι καλά. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει... Καλή τύχη, επίσης!! Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από ncrp 1
Elina123 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα!! Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξερει κάποιος από εσάς ή εκανε το μεταπτυχιακό στην εκπαιδευτική ψυχολογία της Πάφου, καθώς αναζητώ πληροφορίες. Ευχαριστώ πολυ
velociraptoras Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Στις 21/2/2021 στις 12:41 ΠΜ, paraske είπε κοιτα κ γω τωρα κανω τα χαρτια μου σε 8 μηνα στους Δημους σε προκηρυξεις που βγαινουν αυτον τον καιρο για προσληψεις λογω covid, αντε καλη αρχη σου ευχομαι! Θα με ενδιαφερε επισης κ η διδασκαλια των ελληνικων σε πανεπιστημιο που φοιτουν αλλοδαποι φοιτητες- δεν εχω ιδεα πως γινεται η απασχοληση σε πανεπιστημια εχοντας αυτο το μεταπτυχιακο- οποιος ξερει ας απαντησει να γνωριζουμε κ μεις, απο οτι εχω δει εστιες διδασκαλιας ελληνικων υπαρχουν σε ολη την ελλαδα κ επισης πανεπιστημια που εξειδικευονται σε αυτο τον τομεα. αν θες να μπεις στην πανεπιστηιακή εκπαίδευση ασε το μεταπτυχιακό και ξεκίνα διδακτορικό. εκτός του ότι θα μπεις ατευθείαν στη διδασκαλία σαν βοηθός θα μπορείς μετα να ασχοληθείς με ερευνητικά προγράμματα και να κυνηγήσεις θέσεις. το δευτερο μεταπτυχιακό δεν προσφέρει κατι ακόμα και στον ΑΣΕΠ αναγνωρίζεται αν θυμαμαι κλά μόνο ενα, δευτερο πτυχίο αναγνωρίζεται οπότε σκέψου και το ενδεχόμενο αν δε θες διδακτορικό να δωσες κατατακτήριες ή να παρακολουθήσεις εξ αποστασεως προπτυχιακό πρόγραμμα
Margarita1999 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Παιδιά καλημέρα, δεν υπάρχει κανείς για το μεταπτυχιακό της εκπαιδευτικής ψυχολογίας Πάφου? :( Ή έστω αν γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιο φόρουμ φοιτητών του συγκεκριμένου τμήματος του πανεπιστημίου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα