Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια και χρόνια πολλά. Εχει καποιος άποψη για το συγκεκριμένο πανεπιστήμιο και συγκεκριμενα για το μεταπτυχιακό πρόγραμμα εκπαιδευτικής ψυχολογίας?

και γενικότερα κάποια συγκριση με το πανεπιστήμιο Λευκωσίας?

Δημοσ.

Ειναι εξ αποστάσεως και δεν υπαρχει χρόνος δια ζώσης , εχω κάνει ήδη ένα στο frederick και εμεινα ικανοποιημένος. ωστόσο στο δεύτερο που ψάχνω δεν έχει προγραμμα αντιστοιχο και στρέφομαι στης Λευκωσίας ή το νεαπολις της παφου

Δημοσ.

Συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση.

εχω τελειωσει  ειδικης αγωγης στο frederick  και τωρα θελω  "εκπαιδευτικη ψυχολογια" στο πανεπ. Παφου Νεαπολις ή κατι σε "νεες τεχνολογιες" στην εκπαιδευση.  

Δημοσ.

Για το frederick τι αποψη εχεις; Γενικα και το frederick και το Νεαπολις θεωρουνται απο τα χειροτερα πανεπιστημιο στην κυπρο ενω το Παν. Λευκωσιας το καλυτερο. Βεβαια αν σ'αρεσει το προγραμμα ειμαι της αποψης να το παρακολουθησεις.

Δημοσ.

Για το Frederick εμεινα ικανοποιημενος σε γενικές γραμμές. και απο το προγραμμα σπουδων και απο τον συνολικο τροπο αντιμετωπισης. Για το μινεαπολις δεν εχω ιδεα. Θελω απλως συγκεκριμενο προγραμμα σπουδων το οποιο κοστολογειται 4.500ε.  σε αντιθεση με της Λευκωσιας που κανει 6.355 συνολικα. Μιας και το θελω ως δευτερο μεταπτυχιακο τα 1835ε μου φαινονται αισθητη διαφορα. Επομενως..

• 7 μήνες μετά...
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία από το μεταπτυχιακό "Εκπαιδευτική Ψυχολογία" του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου; 

Γενικά το Λευκωσίας φαίνεται πιο οργανωμένο από το Νεάπολις, τουλάχιστον από τις πληροφορίες που παρέχει το καθένα στο site του (οδηγός σπουδών, περιεχόμενο μαθημάτων κλπ). 

Επίσης, σχετικά με την αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ, υπάρχει περίπτωση αν μεταφέρω κάποιο μάθημα (Μεθοδολογία Ερευνας) από άλλο μεταπτυχιακό που κατέχω, να δημιουργηθεί πρόβλημα; 

Δεν γνωρίζω τι ισχύει όταν στέλνεις ΔΟΑΤΑΠ χαρτιά αναγνώρισης, στέλνεις και λίστα μαθημάτων που παρακολούθησες? 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 4/2/2021 στις 8:44 ΜΜ, douk3 είπε

Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία από το μεταπτυχιακό "Εκπαιδευτική Ψυχολογία" του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ή του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου; 

Γενικά το Λευκωσίας φαίνεται πιο οργανωμένο από το Νεάπολις, τουλάχιστον από τις πληροφορίες που παρέχει το καθένα στο site του (οδηγός σπουδών, περιεχόμενο μαθημάτων κλπ). 

Επίσης, σχετικά με την αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ, υπάρχει περίπτωση αν μεταφέρω κάποιο μάθημα (Μεθοδολογία Ερευνας) από άλλο μεταπτυχιακό που κατέχω, να δημιουργηθεί πρόβλημα; 

Δεν γνωρίζω τι ισχύει όταν στέλνεις ΔΟΑΤΑΠ χαρτιά αναγνώρισης, στέλνεις και λίστα μαθημάτων που παρακολούθησες? 

γεια σας παιδιά είμαι αδιόριστη φιλόλογος και ξεκίνησα online  αγγλικά για c1  παράλληλα βλέπω τα μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την διδασκαλία της ελληνικής σαν 2η ξένη γλώσσα λόγω του προσφυγικού και για το ενδεχόμενο άνοιγμα του πίνακα άγνωστο το πότε, έχει κάποιος εμπειρία για το εν λόγω πανεπιστήμιο διότι και τα δίδακτρα του δεν είναι κ λίγα 6.300ε με έκπτωση. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paraske είπε

γεια σας παιδιά είμαι αδιόριστη φιλόλογος και ξεκίνησα online  αγγλικά για c1  παράλληλα βλέπω τα μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως για το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την διδασκαλία της ελληνικής σαν 2η ξένη γλώσσα λόγω του προσφυγικού και για το ενδεχόμενο άνοιγμα του πίνακα άγνωστο το πότε, έχει κάποιος εμπειρία για το εν λόγω πανεπιστήμιο διότι και τα δίδακτρα του δεν είναι κ λίγα 6.300ε με έκπτωση. 

Το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει για εξ αποστάσεως μεταπτυχιακά είναι η αναγνώριση από τον ΔΟΑΤΑΠ. Δυνητικά μπορεί να αχρηστευθεί ο κόπος σου επειδή το Master δεν θα αναγνωρίζεται από τον ΔΟΑΤΑΠ ἀρα και από τον ΑΣΕΠ.

Ψάξτο και ρώτα από τώρα για να μην φας τα μούτρα σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οπως εχουμε συζητησει σε αλλο θεμα υπαρχει προσωρινα το παραθυρακι covid οπου σχεδον ολα τα εξ αποστασεως τα αναγνωριζει. Ωστοσο σε κανονικες συνθηκες εχει βαλει ορο υποχρεωτικα οι εξετασεις να εχουν γινει στο πανεπιστημιο (που σε εξ αποστασεως προγραμματα αυτο ειναι σχεδον εξορισμου ανεφυκτο). Οποτε οποιος προλαβει τωρα με τη πανδημια διαφορετικα ψιλοξεχνας ΑΣΕΠ

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

οπως εχουμε συζητησει σε αλλο θεμα υπαρχει προσωρινα το παραθυρακι covid οπου σχεδον ολα τα εξ αποστασεως τα αναγνωριζει. Ωστοσο σε κανονικες συνθηκες εχει βαλει ορο υποχρεωτικα οι εξετασεις να εχουν γινει στο πανεπιστημιο (που σε εξ αποστασεως προγραμματα αυτο ειναι σχεδον εξορισμου ανεφυκτο). Οποτε οποιος προλαβει τωρα με τη πανδημια διαφορετικα ψιλοξεχνας ΑΣΕΠ

Αρα εσύ με συμβουλεύεις να το ψαξω σοβαρα για το Μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως; εχει αναγνώριση απο τον ΔΟΑΤΑΠ το έχω δει βεβαια στο τελος καθε εξαμήνου δίνονται εξετάσεις στα εξεταστικά κέντρα έτσι αναφέρουν στον οδηγό σπουδών - λογω του covid δεν ξέρω τι θα γίνει...

Επεξ/σία από paraske
Δημοσ.
7 ώρες πριν, paraske είπε

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνεργάζεται με αυτό της Πάτρας, τουλαχιστον όσον αφορά το μεταπτυχιακό της ειδικής αγωγής, οπότε και αναγνωρίζεται αυτόματα χωρίς Δοαταπ. Ίσως να ισχύει κάτι αντίστοιχο και για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, επικοινώνησε μαζί τους για να μάθεις.

Προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι πίνακες διαπολιτισμικής δεν θα ανοίξουν. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/2/2021 στις 7:51 ΜΜ, Lilith19 είπε

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνεργάζεται με αυτό της Πάτρας, τουλαχιστον όσον αφορά το μεταπτυχιακό της ειδικής αγωγής, οπότε και αναγνωρίζεται αυτόματα χωρίς Δοαταπ. Ίσως να ισχύει κάτι αντίστοιχο και για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, επικοινώνησε μαζί τους για να μάθεις.

Προσωπική μου άποψη πάντως είναι ότι πίνακες διαπολιτισμικής δεν θα ανοίξουν. 

σε ευχαριστώ πολυ για την άπαντησή σου. κοίτα εμένα με ενδιαφέρει και να εργαστώ στο δημόσιο σε δομές προσφύγων αλλιώς ή σε ερευνητικά κέντρα ή σε σχολεια ελληνικής γλώσσας. το έχω ψάξει αυτο που μου λές δυστυχώς για την διδασκαλία της ελληνικής δεν υπάρχει συνεργαζόμενα πανεπιστήμιο, μόνο συνεργάζονται με το κέντρο ελληνικής γλώσσαας.  πές μου λίγο για την φοίτησή σου? ειναι απαιτητικό σαν ιδιωτικό πανεπιστήμιο? 

Επεξ/σία από paraske

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...