Demi80 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Γεια σας και Καλή Χρόνια σε όλους σας ! Ψαχνω για μεταφορική εταιρία για μετά φορά σπιτιού , έπιπλα , ηλεκτρικές συσκευές , κρεβάτια , κλπ αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει να προτείνει κάποια εταιρία , να δω τιμές κάτι pls. Σας ευχαριστώ πολύ
warlock9_0 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 κι εγώ με αυτούς είχα φέρει τα πράγματά μου από Σκωτία, μια χαρά μου φάνηκαν
gthe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 O Μπεινόγλου μου έφερε τα δικα μου από Αθήνα στο Belfast αψεγάδιαστα. Ακριβούτσικος (αν και να σημειώσουμε ότι τα πλήρωσε η εταιρία μου, όχι εγώ), αλλά αξιόπιστος. Όλα εξαρτώνται από την αξία της οικοσυσκευής σου για τον ποιον θα πάρεις. Αν έχεις ακριβά έπιπλα πάρε κάποιον πολύ αξιόπιστο, αν είναι φτηνά μπορεί και να μην συμφέρει.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 16 λεπτά πριν, gthe είπε O Μπεινόγλου μου έφερε τα δικα μου από Αθήνα στο Belfast αψεγάδιαστα. Ακριβούτσικος (αν και να σημειώσουμε ότι τα πλήρωσε η εταιρία μου, όχι εγώ), αλλά αξιόπιστος. Όλα εξαρτώνται από την αξία της οικοσυσκευής σου για τον ποιον θα πάρεις. Αν έχεις ακριβά έπιπλα πάρε κάποιον πολύ αξιόπιστο, αν είναι φτηνά μπορεί και να μην συμφέρει. Αμα είναι φτηνά μπορεί να μην συμφέρει να τα κουβαλήσεις καν.
jimmakoss E30 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Γνωριζει κανεις πανω κατω κοστος μεταφορας για ογκωδη πραγματα απο αγγλια ελλαδα? (κρητη πιο συγκεκριμενα) Πληροφοριακα ειναι 4x(800 x 689 x 754mm), 4x(600 x 689 x 754 mm), 4x(1200 x 689 x 754 mm), και 2x(800x500x500) Ενδιαφερομαι να μαθω στο περιπου καθως υπαρχει το ενδεχομενο ταξιδιου στην αγγλια και παραλαβη με δικο μου οχημα. Ο λογος ειναι οτι θα χρειαστει να παω ουτως η αλλως με ενα ατομο ακομα αεροπορικως με τα εισητηρια μας να κοστιζουν γυρω στα 200ε. Το κοστος του ταξιδιου οδικως ειναι γυρω στα 1000ε απο κρητη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα