modechristo_13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Το ανωτερο εως 300 ευρω 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; απο Ελλαδα αμεσα 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Οχι. 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουρια. 5) Μέγεθος οθόνης; γυρω στις 6 ιντσες 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); οτι υπαρχει καλο ειναι 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ναι οσο γινεται καλυτερες 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) κυριως social παιδια για λογαριασμο φιλης , εχω δει galaxy a70 και huawei p30 lite,, εχετε προταση που να μην ξεπερναει τα 300 ευρω!
Zengar Zombolt Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 αφου δεν θελει Xiaomi τοτε Galaxy A70 απο μενα
vargas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Πολύ κακό τηλέφωνο ειδικά στην κάμερα το Α70 αλλά οκ αφού δεν θέλει xiaomi Ας το λουστεί 2
chios Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Έτσι είναι φίλε αφού δεν θέλει xiaomi καλά να πάθει, ας πάρει κατώτερο τηλέφωνο. 1
modechristo_13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 παιδια ευτυχως την επεισα!! θα παρει mi 9 lite !!! ευχαριστω για τις απαντησεις παντως!
vagtech Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Κάπου ένα έλεος .. πολύ καλά τίμια τα xiaomi αλλά δεν χρειάζεται και ΤΕΤΟΙΟΣ μηδενισμος για τα υπόλοιπα... Δηλαδή το Α70 δεν έχει μπαταρία πάρα πολύ καλή? Δεν έχει οθοναρα?? Μέτρια κάμερα ΝΑΙ.. για κάποιους και κακή να το δεχτώ. Ποιότητα κατασκευής μέτρια . Αλλά για κάποιος που δεν θελει gcam και ιστορίες κλπ είναι πολύ καλή επιλογή ως προς την οθόνη, μπαταρία, samsung one ui κλπ. 1
georgerapp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Και να τις βγαλει κανενα θεμα και θα σε πρήζει!!!!! Και δε το λεω λογο xiaomi , θα το ελεγα για καθε oem . Οταν ο άσχετος σου λεει βρες μου συσκευή αλλα για καποιο δικο του μεσα στο κεφαλι του λογο λεει , δε θα ηθελα ομως αυτο , καλο ειναι να το ακολουθείς , μετα θα σου λεει "εσυ με έπεισες και στο ειπα εγω οτι δε θελω -κλαψ κλαψ λιγμ λιγμ- ) . 1
modechristo_13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 κλασικα ναι μπορει να γινει αυτο που λες!! ελπιζω να μην τυχει! γιατι βλεπω και για ενα ετος εγγυησης καταστηματος!!..
georgerapp Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Χαχαχαχχα!!!! Ακόμα καλύτερο το κάνεις , δεν ειναι καν της infoquest . Απο την sammy που έχει κέντρα παντού service στο εισαγωμενο του skroutzaδικου . Και ολα αυτά γιατί; Εσυ θα βγάζεις της φωτογραφίες; Δικες σου θα ειναι; Και ο αδελφος μου ο νουμπας σε αυτα ηθελε κατι εκτος xiaomi . Και λέω , ρε ασε να εχω μπελάδες . Πηρα το moto one vision απο τα public την bf και αποποιήθηκα ευθυνων . Από αλυσίδα ελληνική. Απο εκει και πέρα μονος του , δε θα μου πει τίποτα. 1
modechristo_13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, georgerapp είπε Χαχαχαχχα!!!! Ακόμα καλύτερο το κάνεις , δεν ειναι καν της infoquest . Απο την sammy που έχει κέντρα παντού service στο εισαγωμενο του skroutzaδικου . Και ολα αυτά γιατί; Εσυ θα βγάζεις της φωτογραφίες; Δικες σου θα ειναι; Και ο αδελφος μου ο νουμπας σε αυτα ηθελε κατι εκτος xiaomi . Και λέω , ρε ασε να εχω μπελάδες . Πηρα το moto one vision απο τα public την bf και αποποιήθηκα ευθυνων . Από αλυσίδα ελληνική. Απο εκει και πέρα μονος του , δε θα μου πει τίποτα. φτου φτου μην της το ματιασουμε τοτε 1
georgerapp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Φτου φτου δε το συζητάμε αυτό. Να το χαρεί η κοπέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα