slvsnt Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μου μπήκε στο μυαλό η ιδέα να αλλάξω rcd210 του polo 6R με μια οθόνη 2DIN. (Εννοείται όχι με το εργοστασιακό) Ψάχνω λοιπόν κάποια οθόνη που να ταιριάζει σε αυτό το αυτοκίνητο, Κάποια χρόνια πριν είχα αρκετές επιλογές (στο ebay), τώρα το αυτοκίνητο έχει παλιώσει και πολλά που βλέπω είναι για το νεότερο μοντέλο. Δε θέλω κάτι εξεζητημένο αλλά ούτε και καμιά μπακατέλα με win ce και 800*480 ανάλυση. Δε με πειράζει αν είναι από Ελλάδα ή εξωτερικό. Επίσης δε θα ήθελα να δώσω και πολλά χρήματα. Νομίζω μέχρι 150€ καλά είναι. Αλλά προτείνετε εσείς και ακριβότερα και βλέπουμε επίσης καλά θα ήταν να είχε και θύρα usb γιατί το τωρινό έχει μόνο cd και είναι λίγο σπάσιμο να αλλάζεις τα δισκάκια. Είναι μερικά κατασκευασμένα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και μερικά Universal. τυχαίο δείγμα Ακούω προτάσεις, αν κάποιος το έχει κάνει ακόμα καλύτερα. Αξίζει;
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Αρχικα πρεπει να ταιριάζει στην θεση στου rcd, δεύτερον πρέπει να είναι συμβατό με το canbus
costas_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μωρέ Τι μας λες? Και που τα έμαθες εσύ αυτά Νικολααακηη?
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, costas_ είπε Μωρέ Τι μας λες? Και που τα έμαθες εσύ αυτά Νικολααακηη? Βρε βρε καλώς το ν νεο στο insomnia xaxaaaaa, ουτε τα ψιλά βουνά δεν σμίγουν ετσι Κώστα τους χαιρετισμούς μου και καλη χρονια.
costas_ Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Χρόνια πολλά Νίκο & πολλές πολλές ευχές για το νέο έτος . 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, agnostos13 είπε Δες το rcd330 Επειδή το προτείνουν αρκετοί αυτό για VW, το έχει βάλει όντως κάποιος να μας πει εντυπώσεις;
Γιαούρτι Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 δεν είμαι σχετικός οπότε μπορεί να λέω βλακείες αλλά γιατί εμένα αυτό που προτείνετε μου φαίνεται μπακατέλες από τις λίγες; ένα τέτοιο μάλιστα. Βέβαια δε ξέρω αν μπαίνει στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο αλλά δε νομίζω να συγκρίνεται στο ελάχιστο με το άλλο. gps έχει αυτό το πράγμα; win ce είναι;
agnostos13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Το rcd330 έχει το πιο oem look. Αν θέλει περισσότερες δυνατότητες ας πάει σε android πηγή της xtrons με dsp ή εναλλάκτικα σε alpine για βέλτιστη ποιότητα αλλά εκεί ξεφεύγει το budget.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα