Andreas1212 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σας, έχω ένα αμάξι VW GOLF FSI 1.4,.. 105 ίπποι,, και θέλω να τα ανεβάσω δλδ να βάλω τούρμπο να το κάνω η είναι επικίνδυνο για τη μηχανη. Σας ευχαριστώ πολύ!!
asmilon Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Οποτε διαβαζω τετοια θεματα (και χειροτερα με μηχανακια) αυτοματα το μυαλο μου παει σε μια τετοια εικονα: Μου αρεσει που σκεφτεσαι για κινδυνο στην μηχανη αλλα οχι τον κινδυνο για εσενα ή τους τριγυρω σου. Γιατι οχι βεβαια, αφου αυτα συμβαινουν στους αλλους και οχι σε εμας... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Andreas1212 είπε Καλησπέρα σας, έχω ένα αμάξι VW GOLF FSI 1.4,.. 105 ίπποι,, και θέλω να τα ανεβάσω δλδ να βάλω τούρμπο να το κάνω η είναι επικίνδυνο για τη μηχανη. Σας ευχαριστώ πολύ!! Οποιοδήποτε "πείραγμα" στο μελετημένο μοτέρ είναι μπορεί να είναι επικίνδυνο,αρκεί να μην περνά κάποια όρια. Το κάθε αμάξι μπορεί να δεχτεί μια αύξηση ιπποδύναμης,χωρις αυτό να βλαψει.Σχεδον πάντα αυτό κοστίζει αρκετά χρηματα,και το ερώτημα είναι αν αξίζει να δώσεις ένα κάρο χρήματα για αυτό. Δεν υπάρχει φθηνή βελτίωση. Ρώτησε στο vwclub.
thanasisxask Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Πουλά το και πάρε ένα άλλο που θα σου κάνει από δύναμη, άλογα κτλ. ΜΗΝ φτιάξεις αυτό, τα λεφτά που θα δώσεις είναι πολύ περισσότερα από το να κάνεις αλλαγή αυτοκίνητου!
lary7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Πολύ απλά δεν γίνεται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Τα fsi μοτερ έχουν αυξημένη σχέση συμπίεσης και δεν μπορούνε να δεχτούν μετατροπές με λογικό κόστος. Ουτε κινητήρα απο TSI μπορείς να βάλεις, μονο να το πουλήσεις και να παρεις αλλο.
babisskg Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, asmilon είπε Οποτε διαβαζω τετοια θεματα (και χειροτερα με μηχανακια) αυτοματα το μυαλο μου παει σε μια τετοια εικονα: Μου αρεσει που σκεφτεσαι για κινδυνο στην μηχανη αλλα οχι τον κινδυνο για εσενα ή τους τριγυρω σου. Γιατι οχι βεβαια, αφου αυτα συμβαινουν στους αλλους και οχι σε εμας... Καλό , πολύ καλό !!!
giorgosvet Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Αν δεν κάνω λάθος το 1.4 FSI βγάζει 90 άλογα και όχι 105. Το 1.2 tsi έβγαζε 105.
piiii Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δύσκολο φιλαράκι.... Το παντρεύτηκες.... Εκτός και αν θέλεις να το πουλήσεις και να πάρεις κάτι άλλο. Είχα και εγώ τι ίδιες βλέψεις με ΄σένα για το 1.6αρη μου αλλά τζίφος... Πέρα απο τα χρήματα που θα είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, το 12:1 συμπίεση που έχει το μοτέρ δεν σηκώνουν πολλά πράγματα ούτως η άλλως.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 19 ώρες πριν, Andreas1212 είπε Καλησπέρα σας, έχω ένα αμάξι VW GOLF FSI 1.4,.. 105 ίπποι,, και θέλω να τα ανεβάσω δλδ να βάλω τούρμπο να το κάνω η είναι επικίνδυνο για τη μηχανη. Σας ευχαριστώ πολύ!! Ξεχνα το.
piiii Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, giorgosvet είπε Αν δεν κάνω λάθος το 1.4 FSI βγάζει 90 άλογα και όχι 105. Το 1.2 tsi έβγαζε 105. Μην είναι και λιγότερα ήτοι 85, γιατί θυμάμαι τότε εν έτη 2005 να κοιτάω την μπροσούρα για το Octavia μου και είδα να το δίνουν με κινητήρα 1.4 με 85 άτια. Και λέω καλά μ@@κες είναι; Που θα κουνηθεί το αμάξωμα των 1200 κιλών με 85 μουλάρια; Εδώ με τα 115 που έχω εγώ και είναι οριακό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα