htw Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 21 ώρες πριν, mitsarasdiamantidis είπε Ναι τα πολυμπερδεψε φετος.. περιμενω να δω τις τιμες...παντως απο το α70 εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος και περιμενω τον διαδοχο Προερχόμενος από s7 edge σε Α70 η κάμερα είναι κατά πολύ χειρότερη... πλέον δεν βγάζω φώτο και κουβαλάω την dslr...
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, htw είπε Προερχόμενος από s7 edge σε Α70 η κάμερα είναι κατά πολύ χειρότερη... πλέον δεν βγάζω φώτο και κουβαλάω την dslr... Εγώ δεν ασχολούμαι με κάμερα σε κανένα κινητό.. φαν dslr ...κανένα κινητό κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να συγκριθεί με dslr
htw Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, mitsarasdiamantidis είπε Εγώ δεν ασχολούμαι με κάμερα σε κανένα κινητό.. φαν dslr ...κανένα κινητό κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να συγκριθεί με dslr 'Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά καμιά φορά στη βόλτα μπορεί να βρω κάτι να το φωτογραφήσω και το μόνο που έχω πάνω μου είναι το κινητό...διαφορετικά σε προγραμματισμένη έξοδο (φύση) εκεί η dslr είναι μονόδρομος. 1
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, htw είπε 'Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά καμιά φορά στη βόλτα μπορεί να βρω κάτι να το φωτογραφήσω και το μόνο που έχω πάνω μου είναι το κινητό...διαφορετικά σε προγραμματισμένη έξοδο (φύση) εκεί η dslr είναι μονόδρομος. Τότε αν σε καλύπτει στα υπόλοιπα το Α70 βάλε και μια gcam και θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα!
thelos257 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Παρα πολυ καλα αξιζει στα λεφτα τους μονο οταν πεσουν στα 499 ευρω. Ιδιαιτερα το Note 10 Lite.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα