Προς το περιεχόμενο

Νέα Samsung Galaxy S10 Lite με Snapdragon και Galaxy Note10 Lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Klempr είπε

Καλα που θυμηθηκαν να βαλουν τον snapdragon αυτη τη φορα αντι για τον exynos, μαλλον θα φαγανε πολυ κραξιμο απο τους Ευρωπαιους και βαλανε μυαλο.

Δεν νομιζω οτι η Samsung με επενδυσεις δις σε R&D και κατασκευη δικων της επεξεργαστων θα παραιτηθει τοσο ευκολα απο τους Exynos. Θα ηταν τεραστια ηττα γοητρου.Το να βαλει Snapdragon μαλλον εχει να κανει με κινηση που αφορα καθαρα logistics η αλλο παρομοιο λογο και οχι επειδη παραδεχεται την κατωτεροτητα των Exynos. Να δεις που στο Ευρωπαικο S20 θα μας φορεσει παλι Exynos και θα κραζουμε ολοι μαζι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, margaritagr είπε

Εκει που θέλω να σταθώ ειναι ο σχεδιασμός στις πίσω καμερες. Απο τις φωτο δεν φαίνεται άσχημος και ειναι ξεκάθαρα καλύτερος των εκτρωμάτων του iPhone (το οποίο ειναι συσκευαρα, το ξαναγράφω μη πεταχτεί κανένας παρεξηγησιαρης)

Μπηκε και ο snapdragon για τον οποίο κάποιοι φώναζαν. 

Διαφωνώ κάθετα, αφού μιλάμε για τρεις κάμερες τι δουλειά έχει το τετράγωνο ματσούκι εκεί, πολύ καλύτερη η διάταξη των κανονικών ναυαρχίδων την οποία φαίνεται θα αντιγράψει η Lg στο v60 που επίσης θα παρουσιαστή φεβρουάριο.

Είχα το 11 pro για κάνα μήνα και πραγματικά οι κάμερες και συνολικά ο σχεδιασμός της συσκευής είναι κατ'εμε πανέμορφος!

7 λεπτά πριν, Bluedive είπε

Ευρωπαικο S20 θα μας φορεσει παλι Exynos και θα κραζουμε ολοι μαζι. 

Αυτό είναι πρώτον σίγουρο και δεύτερων οι φήμες λέν για την χειρότερη έκδοση έξυνος που έχει βγει μέχρι σήμερα σε σχέση με τους σναπ.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, TsoliasGR είπε

Πολύ καλή συσκευή με ένα μείον για μένα και μια επιφύλαξη,

Το τετράγωνο με τις κάμερες μπορούσε να έχει αποφευχθεί...Αλήθεια τώρα φτιάχνετε τέτοια συσκευη και έχετε αφήσει το τετράωνο με τις κάμερες εκεί...Επιηκώς...αντιαισθητικό.

Και η επιφύλαξη μου αφορά την μπαταρία.Έστω με android 10 και καλύτερη διαχείρηση της ενέργειας...με τέτοια διαγώνιο οθόνης θα είναι αρκετή η μπαταρία για να βαστάει 2-3 μέρες η....κάθε μέρα στην μπρίζα πάλι;

Ποιο κινητό κρατάει πάνω από μιαμισή μέρα; 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Vkngs είπε

Ποιο κινητό κρατάει πάνω από μιαμισή μέρα; 

Data,WiFi πάντα ανοιχτά,κλήσεις,χάρτες λιγάκι,sms...Xiaomi Mi Play,OnePlus 5t απο αυτά που έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JcD είπε

Διαφωνώ κάθετα, αφού μιλάμε για τρεις κάμερες τι δουλειά έχει το τετράγων και δεύτερων οι φήμες λέν για την χειρότερη έκδοση έξυνος που έχει βγει μέχρι σήμερα σε σχέση με τους σναπ.

Αν ισχύσει αυτό, καταλαβαίνεις ότι όταν γίνει η παρουσίαση θα πρηστούμε από το πολύ ποπκορν εδώ μέσα. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stafaf είπε

Αν ισχύσει αυτό, καταλαβαίνεις ότι όταν γίνει η παρουσίαση θα πρηστούμε από το πολύ ποπκορν εδώ μέσα. 

Ο iceuniverse το κυκλοφόρησε, είναι ο ποιό διάσημος "leaker" της σαμυ και οπαδός των έξυνος, τουτέστιν μάλλον έρχεται φόλα! 😁

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JcD είπε

Αυτό είναι πρώτον σίγουρο και δεύτερων οι φήμες λέν για την χειρότερη έκδοση έξυνος που έχει βγει μέχρι σήμερα σε σχέση με τους σναπ.

Δυστυχως αυτο εχω διαβασει και εγω και οπως παει το πραγμα με βλεπω να επιστρατευω γνωριμιες, συγγενολογια και ματζουνια για να φερω για πρωτη φορα μοντελο με Snapdragon αν παω σε S20/Note 20 σειρα. Απαραδεκτοι εκει στην Samsung. Φτιαξτε εναν ανταγωνιστικο Exynos η δωστε Snapdragon σε ολα τα κορυφαια μοντελα να τελειωνει το θεμα.

Να και μια συγκριση spec-wise γα τις σειρες S10 & Note10. 

https://www.sammobile.com/news/specs-comparison-galaxy-note-10-lite-vs-galaxy-note-10-vs-note-10-plus

https://www.sammobile.com/news/specs-comparison-galaxy-s10-lite-vs-galaxy-s10-vs-s10-plus

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοι που φωνάζουν για την μπαταρία :

11:30 ωρες οθονης βγαζει το s10 lite σε νορμάλ λειτουργία, Facebook, utube κλπ, οχι παιχνίδια. 

Μαλλον από τους μεγαλύτερους χρόνους αν οχι ο μεγαλύτερος. 

Δημοσ.

Apple ρε και με ένα ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ Όχι με 2 διαφορετικούς που δεν έχουν και την ίδια δύναμη... δύστυχος η σαμμυ πέφτει πολύ και βλέπω χαβαι να ανεβαίνει αέρα και στης τοπ συσκευές, downgrade cpu σε καινούργια μοντέλα πρώτη φορά βλέπω ότι τους είχε μείνει στην αποθήκη τα βάλανε σε αυτά τα μοντέλα...! Μετα μας φταίει η αππλε με της τιμές της!!! 

Υ.Γ. Ευχαριστώ Την σαμμυ που κρατάει αξία στης συσκευές της!!!😡😡

Δημοσ.
18 ώρες πριν, mitsarasdiamantidis είπε

Μονο αυτα τα 2 ειδατε ;; καμμια κουβεντα για το Α71 ;;

Ρε φίλε έχω μπερδευτεί, s10 lite, note 10 lite και Α71 μου φαίνονται ίδια μόνο μικροδιαφορές. Και τα τρία 6,7 inches και 4500 mah μπαταρία, μόνο επεξεργαστή έχουν διαφορετικό .

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, darksider13 είπε

Ρε φίλε έχω μπερδευτεί, s10 lite, note 10 lite και Α71 μου φαίνονται ίδια μόνο μικροδιαφορές. Και τα τρία 6,7 inches και 4500 mah μπαταρία, μόνο επεξεργαστή έχουν διαφορετικό .

Ναι τα πολυμπερδεψε φετος.. περιμενω να δω τις τιμες...παντως απο το α70 εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος και περιμενω τον διαδοχο 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, JcD είπε

Τι εστί αισθητήρας δακτυλικών οπτικής τεχνολογίας? Μην να κατήργησαν τον άλλο που μου έχει κάνει τη ζωή μαύρη? Δλδ οι lite εκδόσεις θα έχουν αισθητήρα που θα δουλεύει καλύτερα, headphone Jack και snapdragon, αρκετα έξτρα για να τις προτιμήσει κανείς από τις κανονικές εκδόσεις, μόνη παραφωνία ο 9810 του note, τι δουλεια έχει να δινει δυόμιση γενιές παλιότερο επεξεργαστή σε καινούργια συσκευή?

Υγ. Να ευχαριστούμε την σαμυ για τη φόλα που φάγαμε στον τομέα της μεταπώλησης οσοι πηραμε τις κανονικές εκδόσεις. Πισω έχει η αχλαδα την ουρα!

Είναι ο αισθητήρας που έχουν οι φθηνότερες συσκευές της samy, όπως το Α70. Δεν ξέρω τι θα κάνει στα S20 και αν θα χρησιμοποιήσει πάλι ultrasonic αισθητήρες 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, TsoliasGR είπε

Data,WiFi πάντα ανοιχτά,κλήσεις,χάρτες λιγάκι,sms...Xiaomi Mi Play,OnePlus 5t απο αυτά που έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά.

Ναι αμα τα εχεις απλα ανοιχτα και στελνεις sms μπορει ναι. Με χρηση 3 ωρων την μερα επισης μπορει. Μιλαμε για κανονικη χρηση ομως οχι απλα αγωνα πιο κινητο κραταει.. Και το δικο μου αμα τα εχω ανοιχτα και το δουλεψω συνολικα 2 ωρες μπορει να βγαλει και 2 μερες. Εγραψα το σχολιο γιατι λεει 2-3 μερες... 3 μερες εχουμε να δουμε απο εποχη 3310 που λεει ο λογος....

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vkngs είπε

Ναι αμα τα εχεις απλα ανοιχτα και στελνεις sms μπορει ναι. Με χρηση 3 ωρων την μερα επισης μπορει. Μιλαμε για κανονικη χρηση ομως οχι απλα αγωνα πιο κινητο κραταει.. Και το δικο μου αμα τα εχω ανοιχτα και το δουλεψω συνολικα 2 ωρες μπορει να βγαλει και 2 μερες. Εγραψα το σχολιο γιατι λεει 2-3 μερες... 3 μερες εχουμε να δουμε απο εποχη 3310 που λεει ο λογος....

Θα διαφωνήσω μαζί σου.Και mails διαβάζω και σερφάρω λίγο.Απλά δεν βλέπω βίντεο λόγω χρόνου και δεν έχω βάλει facebook.Σκέψου οτι είμαι στην δουλειά (ντελίβερυ) 10-11 'ωρες την μέρα.

Οκ δεν κάνω την ακραία χρήση αλλά και πάλι άλλα κινητά ...δεν βαστάγαν τοσο.Με πιο παλιά android ok αλλα δεν βαστάγαν.Απο μια μέρα κράταγε με ίδια χρήση Honor 8,Kodak Ektra πχ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...