Προς το περιεχόμενο

Νέα Samsung Galaxy S10 Lite με Snapdragon και Galaxy Note10 Lite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, Bluedive είπε

Εχετε μπερδευτει και αλλοι αναφορικά με το σε ποιον απευθύνονται αυτές οι συσκευές που θα κυκλοφορήσουν, λογικα καπου στα €500+, η μόνο εγώ νοιώθω σαν αμοιβαδα? Επιπλέον είναι η ιδέα μου η οσοι αγόρασαν τα Note 10 και S10e θα πρέπει νιώθουν ξεπουλημένοι? Πώς δικαιολογείται η ύπαρξη αυτών των συσκευών στην ήδη εγκατεστημένη γραμμή των φετινών ναυαρχιδων? Εχω την εντυπωση οτι η Samsung κανιβαλιζεται μόνη της.

Το note 10 οπως και το s10e εχουν μικροτερες διαστασεις. Το s10 lite εχει οθονη 6.7" ενω το s10e 5.8". Προφανως αυτος που θα παρει s10e οπως και note 10 θα το παρει για το μικροτερο μεγεθος. Επισης στο note 10 εχεις και curved οθονη και πιθανοτατα θα ειναι καλυτερη ποιοτικα σε σχεση με το lite. Μενει να δουμε και τις καμερες που πιθανοτατα να εχουν διαφορα

6 λεπτά πριν, Grimson είπε

Με κλασική χρήση κλειστά δεδομένα και κάνεις μόνο αναπάντητες κρατάει άνετα 3 μέρες.

Βαλε και το dark mode σε amoled οθονες

Επεξ/σία από Pankar94
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Grimson είπε

Με κλασική χρήση: κλειστά δεδομένα και κάνεις μόνο αναπάντητες κρατάει άνετα 3 μέρες.

τα κλειστά δεδομενα μονο κλασσικη χρήση δεν ειναι πάντως για 2020.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, TsoliasGR είπε

Εδώ λοιπόν συμφωνούμε.Έπρεπε να βάλουν πιο μεγάλη μπαταρία και ας έκανε 50-100 ευρώ παραπάνω.Όχι πως τώρα δεν αξίζει το τηλέφωνο απλά αυτό το θέμα με την αυτονομία στα κινητά έχει αρχίσει και κουράζει.Αφού η sammy μπορεί...γιατί να μην το κάνει...τουλάχιστον στο μοντέλο Note.

Μια φορά που έκανε η Samsung αυτό που λες τα note έπιαναν φωτιά και απαγορεύονταν σε όλες τις πτήσεις :P

Δημοσ.
5 ώρες πριν, TsoliasGR είπε

Εδώ λοιπόν συμφωνούμε.Έπρεπε να βάλουν πιο μεγάλη μπαταρία και ας έκανε 50-100 ευρώ παραπάνω.Όχι πως τώρα δεν αξίζει το τηλέφωνο απλά αυτό το θέμα με την αυτονομία στα κινητά έχει αρχίσει και κουράζει.Αφού η sammy μπορεί...γιατί να μην το κάνει...τουλάχιστον στο μοντέλο Note.

Μα και αυτά που κάνουν 100+ ευρώ παραπάνω πάλι ίδιες μπαταρίες έχουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, TsoliasGR είπε

Και η επιφύλαξη μου αφορά την μπαταρία.Έστω με android 10 και καλύτερη διαχείρηση της ενέργειας...με τέτοια διαγώνιο οθόνης θα είναι αρκετή η μπαταρία για να βαστάει 2-3 μέρες η....κάθε μέρα στην μπρίζα πάλι;

Aυτο το κλαμα για την μπαταρια εχει καταντησει βαρετο.

Εβαζαν 2500, κλαιγατε, εβαζαν 3500, κλαιγατε, τωρα βαζουν 4500 και παλι κλαιτε;

Ειναι σαν να μπαινετε σε καθε θεμα για νεο μοντελο αυτοκινητου και να κλαιτε για τα καυσιμα και να ζητατε να κανετε τριπλασια χιλιομετρα με το ιδιο ντεποζιτο.

Επεξ/σία από nikchris
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εστί αισθητήρας δακτυλικών οπτικής τεχνολογίας? Μην να κατήργησαν τον άλλο που μου έχει κάνει τη ζωή μαύρη? Δλδ οι lite εκδόσεις θα έχουν αισθητήρα που θα δουλεύει καλύτερα, headphone Jack και snapdragon, αρκετα έξτρα για να τις προτιμήσει κανείς από τις κανονικές εκδόσεις, μόνη παραφωνία ο 9810 του note, τι δουλεια έχει να δινει δυόμιση γενιές παλιότερο επεξεργαστή σε καινούργια συσκευή?

Υγ. Να ευχαριστούμε την σαμυ για τη φόλα που φάγαμε στον τομέα της μεταπώλησης οσοι πηραμε τις κανονικές εκδόσεις. Πισω έχει η αχλαδα την ουρα!

Επεξ/σία από JcD
  • Like 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, TsoliasGR είπε

Με 4500 mAh μπαταρία και να ζητάς μεγαλύτερη, μου ήρθε στο μυαλό τα πρώτα κινέζικα αφης που φέρναμε από Κίνα, που μετρούσαν τα mp σαν να ήταν στραγάλια. Εγώ πριν από 15 χρόνια είχα κινητό με 32 mp κάμερα, ενώ φιλαράκι μου είχε με 50. Επίσης, κατά aliexpress μεριά, υπάρχουν μπαταρίες 18650 με 9000 mAh χωρητικότητα. Φαντάζομαι όμως ότι δεν θέλεις να σου πουλήσουν βαπτισμενα Ah αλλά να είναι και αληθινά. Θα κάνουμε τότε λίγο υπομονή, γιατί φαίνεται να ήμαστε ένα βήμα πριν την εξέλιξη των μπαταριών. Προς το παρόν όμως, με τα σημερινά δεδομένα, τα 4500 είναι από τις μεγαλύτερες μπαταρίες κινητών (σε νορμάλ μέγεθος) 

Δημοσ.

Για ένα πράγμα που δεν θα έπρεπε να υπάρχει σχόλιο σ' αυτό το θρεντ είναι οι μπαταρίες. 

Κι όμως κάποιοι πάλι παραπονιούνται γι'αυτό. 

Ο άλλος θέλει τουλάχιστον "3 ημέρες αυτονομία" λες και φυλάει πρόβατα στα Άγραφα και το μαντρί δεν έχει μια πρίζα. 

Πάνε πάρε ένα cubot μάστορα με 7000mah μπαταρία (το πόσο κρατάει δεν το λέμε βέβαια). 

Ελεοc κάπου αδέλφια....

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά πολύ καλή συσκευή.

Στα θετικά ειναι ο επεξεργαστής, microsd, μέγεθος οθόνης ποιότητα κάμερας.

Στα αρνητικά είναι οτι δεν έχει αδιαβροχοποίηση, το οποίο ειναι σημαντικό.

Ασύρματη φόρτιση , και ίσως λιγότερο η ανάλυση της οθόνης.

Αν ξεκινίσει στα 650 ευρώ που ακούγεται είναι λίγο περίεργη φάση. Οταν με 740 περίπου θα μπορείς να πάρεις το νέο oneplus 8 pro,

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Pankar94 είπε

Το note 10 οπως και το s10e εχουν μικροτερες διαστασεις. Το s10 lite εχει οθονη 6.7" ενω το s10e 5.8". Προφανως αυτος που θα παρει s10e οπως και note 10 θα το παρει για το μικροτερο μεγεθος. Επισης στο note 10 εχεις και curved οθονη και πιθανοτατα θα ειναι καλυτερη ποιοτικα σε σχεση με το lite. Μενει να δουμε και τις καμερες που πιθανοτατα να εχουν διαφορα

Καπως ετσι θα ειναι τα πραγματα. Με τις καμερες εχω μπερδευτει παντως. Θα περιμενω να δω συγκριτικα ωστε να καταλαβω που τοποθετoυνται μεταξυ τους αλλα και αναφορικα με S10+ και Note 10+.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα ολα αυτα...και με τον 9810 πχ π εχει το note δεν πρόκειται να εχει θεμα σε τίποτα εκτος οτι ρουφαει μπαταρια για πλακα (ειχα s9+ π εχει τον ιδιο... Δεν κολλησε σε τιποτα ποτε... Απλα ξεσκιζε την μπαταρια π ηταν ομως κ μικρότερη-3500mah).Εγω αλλο δεν καταλαβαινω.. Εχουν βαλει στις καμερες... Στο ενα διαφραγμα 1,7 και στο αλλο 2.0.Αυτο σημαινει θεωρητικα οτι την νύχτα σε φωτογραφιες και βιντεο ειδικα το S10 lite με το διαφραγμα 2.0...θα πατωσει..Δεν μπορω να καταλαβ το σκεπτικό αυτο εκτος και αν εχει εξελιγμενο software και κανει την διαφορα. Απλα πχ το s9+ που ειχα.. Με διαφραγμα 1.5 εβγαζε καλες νυχτερινες απλα.. Και τωρα εχω honor 20 pro με διαφραγμα 1.4 και κανει την νυχτα μερα στην κυριολεξία...βλεπω πραγματα που μ το ματι δεν τα βλεπω οητε με αιτηση. Αρα θεωρητικα με τοσο μεγαλη διαφορα στο διαφραγμα.. Το s10 lite θα βγαζει χειροτερες νυχτερινες και από το xiaomi note 5 με διαφραγμα 1.9 που ειχα  προπερσι. Επίσης αντι για τηλεφακο εβαλαν μακρο..καμια λογικη(ολα παιζουν βεβαια). Γενικα δεν βλεπω λογο υπαρξης των δυο αυτων συσκευω... Ιδιαιτερα αν ερθουν και στα 600+€ που διαβασα σε αλλο site. Πας και παιρνεις τις κανονικες εκδοσεις με καλυτερα specs στην ιδια τιμή όπως εχουν πεσει τωρα. Θα μ πει κανεις το s10 lite εχει τον 855 ενώ το s10+ που πλεον κανει 600€ έχει τον 9820.Εκτος οτι διαφορα σε καθημερινη χρηση δεν θα καταλαβει ποτε...αν ντε και καλα θες snap 855 εχει συσκευες 100€ φτηνοτερες τουλαχιστον που τον εχουν κ ισως εχουν κ καλυτερες καμερες.... 

Επεξ/σία από Giorgos17589
  • Like 1
Δημοσ.

Όντως περίεργη η απόφαση της Samsung για την ονομασία των συσκευών. Γιατί ως μοντέλα με τις νέες καμερες, τα περιμέναμε, οκ.

Οπως γράφτηκε η σύγκριση με s10e δεν έχει κανένα υπόβαθρο με τοσο μεγάλη διαφορά μεγέθους.

Οι συσκευες ειναι αξιόλογες και θα κυκλοφορήσουν σε χαμηλότερη αρχική των «κανονικών» εκδόσεων οι οποίες σ ενα μήνα με την ανακοίνωση των νέων, έτσι κι αλλιώς θα θεωρούνται παλιές.

Εκει που θέλω να σταθώ ειναι ο σχεδιασμός στις πίσω καμερες. Απο τις φωτο δεν φαίνεται άσχημος και ειναι ξεκάθαρα καλύτερος των εκτρωμάτων του iPhone (το οποίο ειναι συσκευαρα, το ξαναγράφω μη πεταχτεί κανένας παρεξηγησιαρης)

Μπηκε και ο snapdragon για τον οποίο κάποιοι φώναζαν. 

Δημοσ.

Με όλη μέρα LTE, Youtube κανα τριωρο κατά το commuting και τηλέφωνα συνέχεια λόγω δουλειάς, θα μου βγάζει 5 μέρες; Δε μπορώ να το φορτίζω πιο συχνά λες και έχουμε 2010. 😏

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JcD είπε

...Υγ. Να ευχαριστούμε την σαμυ για τη φόλα που φάγαμε στον τομέα της μεταπώλησης οσοι πηραμε τις κανονικές εκδόσεις. Πισω έχει η αχλαδα την ουρα!

Ναι, ναι είμαι έτοιμος να πάρω το S10e σαν καινουριο στα 150€ που επιτέλους μπαίνει και στην τσέπη!

Γιατί καλό κινητό με λογικό μεγεθος οθόνης δεν μπορώ να βρώ πιά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...