0017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Αλλάζουν μόνο το εξωτερικό τζαμί Για ποιο οικονομικά Και το αποτέλεσμα δεν έχει καμία φορά Κ ούτε χάνει την εγγύηση αν έχει Ρωτήστε στο μαγαζί 1
greg4 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 και πόσο σου πήγε? 40 ή 44mm? Το έχω ακόμα και κάθεται.
0017 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 https://hitechdoctor.com/products/episkevi-othonis-apple-watch?variant=31711734464652
dimitris7779 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Πρόσφατα επισκευασμένο apple W4 μετά από πτώση και σπάσιμο της οθόνης, από το παραπάνω κατάστημα hitechdoctor. Η επίσημη αντιπροσωπεία σε ερώτησή μου, είναι 379 ευρώ ίδιο watch (refurbished) με το δικό μου. Δεν επισκευάζουν λόγω αυξημένου κόστους. Με έρευνα αγοράς σε διάφορα repair shop, διαπίστωσα πως η παραγγελία μόνο της οθόνης είναι 250+ πλέον την εργασία του τεχνικού. Οπότε η ομάδα των hitechdoctor στο Μοσχάτο είναι μονόδρομος. 180 ευρώ κόστος και γρήγορη εξυπηρέτηση. Προς τιμή τους που ενημερώνουν να ξεχάσουμε την στεγανοποίηση που είχε το watch. Αλλάζουν μόνο το τζαμάκι και όχι όλη την οθόνη. Είναι μια λύση κι αυτό, στην μισή τιμή που ζητάει η αγορά.
dimitris7779 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2021 Μια ακόμη παρατήρηση, πολύ σημαντική, σε περίπτωση που επισκευάσετε οθόνη σπασμένου watch.. Μετά την επισκευή, χάνεται η λειτουργία apple pay του ρολογιού σας. Στο "μαμά" τζαμάκι υπάρχει τσιπ nfc που χρησιμοποιείται για την πληρωμή μέσω pos. Με την παραπάνω επισκευή, δεν μπορείς να έχεις apple pay και δεν προστίθενται οι κάρτες σου στο wallet του ρολογιού. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα