Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

δυστυχώς μου έσπασε το τζάμι στο ρολόι. Η πτώση στο μεταξύ ήταν από μισό μέτρο μαξ στο πλάι, οπότε προσοχή. Βέβαια απαράδεκτο που έσπασε τόσο εύκολο στην πρώτη πτώση.

Φοβάμαι ότι θα μου πούνε για refurbished... ισχύει; κάποια άλλη επιλογή;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, greg4 είπε

Καλησπέρα παιδιά,

δυστυχώς μου έσπασε το τζάμι στο ρολόι. Η πτώση στο μεταξύ ήταν από μισό μέτρο μαξ στο πλάι, οπότε προσοχή. Βέβαια απαράδεκτο που έσπασε τόσο εύκολο στην πρώτη πτώση.

Φοβάμαι ότι θα μου πούνε για refurbished... ισχύει; κάποια άλλη επιλογή;

Η Εγγυηση δεν το καλυπτει. οποτε καινουριο , ειτε αν σου προτεινουν refurbished 

Δημοσ.

Έχεις κάνει applecare? Αν όχι, δεν θα καλύψει τίποτα η εγγύηση εκτός και αν το πας στο σέρβις και σου δώσουν ένα στάνταρ ποσό για αντικατάσταση. Εκεί θα σου δώσουν μεν refurbished αλλά πραγματικά δεν χεις λόγο να ανησυχείς για αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.

340 ευρώ θέλει για αντικατάσταση. Είπαν ότι δεν είναι refurbished αλλά νέο.

applecare δυστυχώς δεν είχα κάνει γιατί Ελλάδα δεν έχουν και νομίζω ήθελε κάρτα εξωτερικού για να προχωρήσιε. Ε και μετά το ξέχασα :P 

@bahamut_zero ναι με 440 παίρνεις το καινούργιο που είναι και το 5

Δημοσ.

Τι να πω, περιεργο που σου ειπαν καινουργιο. Ειναι εκτος παραγωγης και οτι οωλειται σε 4ρι ειναι στοκ.

εγω το πηρα 350 στην blackfriday που ξεστοκαραν οι μεγαλοι.

αν ειναι καινουργιο κι οχι ανακατασκευασμενο τοτε ακομα καο 340 αξιζει. Νομιζω τα 440+ του 5 δεν αξιζουν

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, greg4 είπε

Βρήκα να πουλήσω το παλιό 100 ευρώ οπότε θα παω στο καινούργιο. Το ίδιο βγαίνει.

Ωραιος,καλοριζικο.

Τι να πουμε και εμεις που περιμενουμε να βγει το 6,για να πεσει σε τιμη το 5,για να παρουμε το 3 :D

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ωραιος,καλοριζικο.

Τι να πουμε και εμεις που περιμενουμε να βγει το 6,για να πεσει σε τιμη το 5,για να παρουμε το 3 :D

To 3 και εγω μολις πηρα haha, εχει πεσει παρα πολυ η τιμη του

Δημοσ.
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

To 3 και εγω μολις πηρα haha, εχει πεσει παρα πολυ η τιμη του

Ελλαδα παντως και amazon δεν θυμαμαι να το εχω πετυχει ποτε να πεφτει κατω απο 200ευρω που ψαχνω.

Επισης ψιλο ασχετη ερωτηση αλλα εσυ Samsung Galaxy δεν ειχες και ειχες πει οτι δεν ξαναγυρνας σε μηλα? :P

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ελλαδα παντως και amazon δεν θυμαμαι να το εχω πετυχει ποτε να πεφτει κατω απο 200ευρω που ψαχνω.

Επισης ψιλο ασχετη ερωτηση αλλα εσυ Samsung Galaxy δεν ειχες και ειχες πει οτι δεν ξαναγυρνας σε μηλα? :P

Μου αρεσει που το θυμασαι. Ναι απο s8 πηγα s9 αλλα απο Δεκεμβρη ειμαι με 11αρι πρασινακι 😍Δυστηχως οταν τα παντα ειναι apple(laptop, σταθερος) ειναι πολυ δυσκολο να ξεφυγεις απο το οικοσυστημα της apple

200 ευρω το πηρα, πιο κατω δυσκολα να το βρεις. Γενικα ειμαι φουλ ικανοποιημενος για τα λεφτα του

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Μου αρεσει που το θυμασαι. Ναι απο s8 πηγα s9 αλλα απο Δεκεμβρη ειμαι με 11αρι πρασινακι 😍Δυστηχως οταν τα παντα ειναι apple(laptop, σταθερος) ειναι πολυ δυσκολο να ξεφυγεις απο το οικοσυστημα της apple

200 ευρω το πηρα, πιο κατω δυσκολα να το βρεις. Γενικα ειμαι φουλ ικανοποιημενος για τα λεφτα του

Καλα σου ειπα οτι θυμαμαι οτι ειπες οτι εχεις galaxy,δεν ηξερα οτι ειχες παει σε 2 μοντελα :D

Αν το εβρισκα και εγω τοσο,θα το τσιμπουσα εχτες.Γιαυτο ειπα οτι κανω υπομονη.

Κατα τα αλλα ναι αριστη τιμη το βρηκες το ρολοι καλοριζικο.

Στις 16/1/2020 στις 10:21 ΠΜ, greg4 είπε

Βρήκα να πουλήσω το παλιό 100 ευρώ οπότε θα παω στο καινούργιο. Το ίδιο βγαίνει.

Εισαι λιγο ατυχος δυστηχως γιατι μεχρι και τον προηγουμενο μηνα ξεστοκαρανε τα 4ρια στα 330-350ευρω :(

Κοιταξω και απο Amazon μερια και δεν εχει κατι σε series 4.

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και βρηκα πολυ οικονομική λύση 

Μισή τιμή απο τη ζητάει η apple 

Και μου φτιαξαν την ίδια οθόνη 

Απλα περίμενα 2 μερες περίπου

Εδώ https://hitechdoctor.com

Επεξ/σία από 0017
Δημοσ.
Στις 17/1/2020 στις 2:35 ΜΜ, najinblue3 είπε

Έτσι ακριβως!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 10/2/2020 στις 12:45 ΠΜ, 0017 είπε

Καλησπερα είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και βρηκα πολυ οικονομική λύση 

Μισή τιμή απο τη ζητάει η apple 

Και μου φτιαξαν την ίδια οθόνη 

Απλα περίμενα 2 μερες περίπου

Εδώ https://hitechdoctor.com

Καλησπέρα σας,
Τι εννοείτε Ότι σου φτιάξανε την ίδια την οθόνη...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...