greg4 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς μου έσπασε το τζάμι στο ρολόι. Η πτώση στο μεταξύ ήταν από μισό μέτρο μαξ στο πλάι, οπότε προσοχή. Βέβαια απαράδεκτο που έσπασε τόσο εύκολο στην πρώτη πτώση. Φοβάμαι ότι θα μου πούνε για refurbished... ισχύει; κάποια άλλη επιλογή;
alexakos89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 14 ώρες πριν, greg4 είπε Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς μου έσπασε το τζάμι στο ρολόι. Η πτώση στο μεταξύ ήταν από μισό μέτρο μαξ στο πλάι, οπότε προσοχή. Βέβαια απαράδεκτο που έσπασε τόσο εύκολο στην πρώτη πτώση. Φοβάμαι ότι θα μου πούνε για refurbished... ισχύει; κάποια άλλη επιλογή; Η Εγγυηση δεν το καλυπτει. οποτε καινουριο , ειτε αν σου προτεινουν refurbished
marmagia Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Έχεις κάνει applecare? Αν όχι, δεν θα καλύψει τίποτα η εγγύηση εκτός και αν το πας στο σέρβις και σου δώσουν ένα στάνταρ ποσό για αντικατάσταση. Εκεί θα σου δώσουν μεν refurbished αλλά πραγματικά δεν χεις λόγο να ανησυχείς για αυτό. 1
bahamut_zero Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Απλα νομιζω η τιμη που ζητανε για ανακατασκευασμενο ειναι εντελως δυσαναλογη με τηνκαινουργιου (ειδικα σε τιμες skroutz)
greg4 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 340 ευρώ θέλει για αντικατάσταση. Είπαν ότι δεν είναι refurbished αλλά νέο. applecare δυστυχώς δεν είχα κάνει γιατί Ελλάδα δεν έχουν και νομίζω ήθελε κάρτα εξωτερικού για να προχωρήσιε. Ε και μετά το ξέχασα @bahamut_zero ναι με 440 παίρνεις το καινούργιο που είναι και το 5
bahamut_zero Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Τι να πω, περιεργο που σου ειπαν καινουργιο. Ειναι εκτος παραγωγης και οτι οωλειται σε 4ρι ειναι στοκ. εγω το πηρα 350 στην blackfriday που ξεστοκαραν οι μεγαλοι. αν ειναι καινουργιο κι οχι ανακατασκευασμενο τοτε ακομα καο 340 αξιζει. Νομιζω τα 440+ του 5 δεν αξιζουν 1
greg4 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Βρήκα να πουλήσω το παλιό 100 ευρώ οπότε θα παω στο καινούργιο. Το ίδιο βγαίνει.
Fulgore Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, greg4 είπε Βρήκα να πουλήσω το παλιό 100 ευρώ οπότε θα παω στο καινούργιο. Το ίδιο βγαίνει. Ωραιος,καλοριζικο. Τι να πουμε και εμεις που περιμενουμε να βγει το 6,για να πεσει σε τιμη το 5,για να παρουμε το 3 1
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, Fulgore είπε Ωραιος,καλοριζικο. Τι να πουμε και εμεις που περιμενουμε να βγει το 6,για να πεσει σε τιμη το 5,για να παρουμε το 3 To 3 και εγω μολις πηρα haha, εχει πεσει παρα πολυ η τιμη του
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε To 3 και εγω μολις πηρα haha, εχει πεσει παρα πολυ η τιμη του Ελλαδα παντως και amazon δεν θυμαμαι να το εχω πετυχει ποτε να πεφτει κατω απο 200ευρω που ψαχνω. Επισης ψιλο ασχετη ερωτηση αλλα εσυ Samsung Galaxy δεν ειχες και ειχες πει οτι δεν ξαναγυρνας σε μηλα? 1
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ελλαδα παντως και amazon δεν θυμαμαι να το εχω πετυχει ποτε να πεφτει κατω απο 200ευρω που ψαχνω. Επισης ψιλο ασχετη ερωτηση αλλα εσυ Samsung Galaxy δεν ειχες και ειχες πει οτι δεν ξαναγυρνας σε μηλα? Μου αρεσει που το θυμασαι. Ναι απο s8 πηγα s9 αλλα απο Δεκεμβρη ειμαι με 11αρι πρασινακι 😍Δυστηχως οταν τα παντα ειναι apple(laptop, σταθερος) ειναι πολυ δυσκολο να ξεφυγεις απο το οικοσυστημα της apple 200 ευρω το πηρα, πιο κατω δυσκολα να το βρεις. Γενικα ειμαι φουλ ικανοποιημενος για τα λεφτα του 1
Fulgore Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Μου αρεσει που το θυμασαι. Ναι απο s8 πηγα s9 αλλα απο Δεκεμβρη ειμαι με 11αρι πρασινακι 😍Δυστηχως οταν τα παντα ειναι apple(laptop, σταθερος) ειναι πολυ δυσκολο να ξεφυγεις απο το οικοσυστημα της apple 200 ευρω το πηρα, πιο κατω δυσκολα να το βρεις. Γενικα ειμαι φουλ ικανοποιημενος για τα λεφτα του Καλα σου ειπα οτι θυμαμαι οτι ειπες οτι εχεις galaxy,δεν ηξερα οτι ειχες παει σε 2 μοντελα Αν το εβρισκα και εγω τοσο,θα το τσιμπουσα εχτες.Γιαυτο ειπα οτι κανω υπομονη. Κατα τα αλλα ναι αριστη τιμη το βρηκες το ρολοι καλοριζικο. Στις 16/1/2020 στις 10:21 ΠΜ, greg4 είπε Βρήκα να πουλήσω το παλιό 100 ευρώ οπότε θα παω στο καινούργιο. Το ίδιο βγαίνει. Εισαι λιγο ατυχος δυστηχως γιατι μεχρι και τον προηγουμενο μηνα ξεστοκαρανε τα 4ρια στα 330-350ευρω Κοιταξω και απο Amazon μερια και δεν εχει κατι σε series 4. 1
0017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και βρηκα πολυ οικονομική λύση Μισή τιμή απο τη ζητάει η apple Και μου φτιαξαν την ίδια οθόνη Απλα περίμενα 2 μερες περίπου Εδώ https://hitechdoctor.com Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από 0017
Ribopaido Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Στις 17/1/2020 στις 2:35 ΜΜ, najinblue3 είπε Μου αρεσει που το θυμασαι. Ναι απο s8 πηγα s9 αλλα απο Δεκεμβρη ειμαι με 11αρι πρασινακι 😍Δυστηχως οταν τα παντα ειναι apple(laptop, σταθερος) ειναι πολυ δυσκολο να ξεφυγεις απο το οικοσυστημα της apple 200 ευρω το πηρα, πιο κατω δυσκολα να το βρεις. Γενικα ειμαι φουλ ικανοποιημενος για τα λεφτα του Έτσι ακριβως!
popi75 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Στις 10/2/2020 στις 12:45 ΠΜ, 0017 είπε Καλησπερα είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα και βρηκα πολυ οικονομική λύση Μισή τιμή απο τη ζητάει η apple Και μου φτιαξαν την ίδια οθόνη Απλα περίμενα 2 μερες περίπου Εδώ https://hitechdoctor.com Καλησπέρα σας, Τι εννοείτε Ότι σου φτιάξανε την ίδια την οθόνη...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα