Lumini Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, gthe είπε Τέτοιες λεπτομέρειες έχουν τα πιο πολλά ... το Ουγγρικό για παράδειγμα που έχει η κοπέλα μου έχει μέσα τα μισά αξιοθέατα της Βουδαπέστης με αντίστοιχες λεπτομέρειες για την κλωστη λεω....αξιοθεατα εχουν ολα τα διαβατηρια
gthe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Φιλος που πήγε σε registry office (αν δεν κάνω λάθος) να κάνει το pre settled status του πήραν τον διαβατήριο και διάβασαν όλες τις φορές που μπηκε-βγήκε απο το UK. Εγώ το έκανα online το pre-settled και απλά "έτριψα" ΄λίγο το διαβατήριο μου στο nfc του κινητού μου και διάβασε ότι έπρεπε να διαβάσει η εφαρμογή. Όντως λοιπόν κάτι διαβάζει, ίσως μόνο στοιχεια ίσως και εισόδους/εξόδους. Η προσωπική μου αποψη για to brexit ... μην φοβάσαι, δύσκολα να δημιουργηθεί θέμα με Visa κτλ για ευρωπαίους πολίτες. Άσε που μέχρι να γίνει το περιβόητο brexit όσοι είμαστε uk θα πάρουμε settled τελικά 2
Iris_89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, gthe είπε Εγώ το έκανα online το pre-settled και απλά "έτριψα" ΄λίγο το διαβατήριο μου στο nfc του κινητού μου και διάβασε ότι έπρεπε να διαβάσει η εφαρμογή. Όντως λοιπόν κάτι διαβάζει, ίσως μόνο στοιχεια ίσως και εισόδους/εξόδους. Η προσωπική μου αποψη για to brexit ... μην φοβάσαι, δύσκολα να δημιουργηθεί θέμα με Visa κτλ για ευρωπαίους πολίτες. Άσε που μέχρι να γίνει το περιβόητο brexit όσοι είμαστε uk θα πάρουμε settled τελικά Κι εγω το ιδιο εκανα το 18, απλη διαδικασια. Φετος ληγει το δικο μου κ σκεφτομαι αν αξιζει να το ανανεωσω μεσω πρεσβειας (ΑΝ ποτε καποιος καταφερει να κλεισει ραντεβου). ή να παω Αθηνα κ να ξεμπερδεψω σε 5 μερες. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από Iris_89
mchrisober Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 φιλε, δεν νομιζω το διαβατηριο να εχει τετοιες πληροφοριες εισοδοθ εξοδου. Αυτα βρισκονται σε βαση δεδομενων της καθε χωρας και φυσικα συνδεονται με τον αριθμο του διαβατηριου. εαν παρεις το settle status και αλλαξεις διαβατηριο, πρεπει να ενημερωσεις το home office και αυτοι ενεργουν αναλογα. το διαβατηριο περιεχει μονο τα προσωπικα σου στοιχεια και τα βιομετρικα, τιποτα παραπανω. 1
bilya Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 22 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μα για το UK με νοιάζει .Οπως και να εχει το διαβατήριο μου λήγει σε 4 χρόνια οποτε αν δεν συμβεί κάτι άλλο,να το χάσω πχ, δεν με απασχολεί άμεσα. Φιλος που πήγε σε registry office (αν δεν κάνω λάθος) να κάνει το pre settled status του πήραν τον διαβατήριο και διάβασαν όλες τις φορές που μπηκε-βγήκε απο το UK. αποκλείω να αποθηκεύονται στο τσιπακι είσοδοι/έξοδοι. Λογικά στο σκαναρισμα διάβασαν τα στοιχεία κ κάνουν ανάκτηση από βάση δεδομένων. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, bilya είπε αποκλείω να αποθηκεύονται στο τσιπακι είσοδοι/έξοδοι. Λογικά στο σκαναρισμα διάβασαν τα στοιχεία κ κάνουν ανάκτηση από βάση δεδομένων. Μπορεί να είναι και έτσι,δεν ξέρω.
gthe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Iris_89 είπε σκεφτομαι αν αξιζει να το ανανεωσω μεσω πρεσβειας (ΑΝ ποτε καποιος καταφερει να κλεισει ραντεβου). ή να παω Αθηνα κ να ξεμπερδεψω σε 5 μερες. H ίδια η πρόξενος του Δουβλίνου, εμένα μου πρότεινε να το κάνω στην Αθήνα το διαβατήριο όταν έρθει η ώρα ... όταν ταλαιπωρήθηκα για μια απλή σφραγίδα του γνησίου υπογραφής εκεί Αν μιλάμε για την πρεσβεία του Λονδίνου ... άστο, στις καλοκαιρίνές σου διακοπές μια χαρά μπορείς να τα ανανεώσεις σε 5 μερούλες (και λιγότερο ίσως) 1
Iris_89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, gthe είπε H ίδια η πρόξενος του Δουβλίνου, εμένα μου πρότεινε να το κάνω στην Αθήνα το διαβατήριο όταν έρθει η ώρα ... όταν ταλαιπωρήθηκα για μια απλή σφραγίδα του γνησίου υπογραφής εκεί Αν μιλάμε για την πρεσβεία του Λονδίνου ... άστο, στις καλοκαιρίνές σου διακοπές μια χαρά μπορείς να τα ανανεώσεις σε 5 μερούλες (και λιγότερο ίσως) Ακριβως αυτο! Για Λονδινο μιλαω ναι, θα κατεβω αναγκαστικα μεσα Ιουνη (δεν παω Ελλαδα συνηθως το καλοκαιρι) , θα καταθεσω τα χαρτια κ μηδεν ταλαιπωρια. Βλεπω αυτους που προσπαθουν μεσω Λονδινου τι τραβανε, αστο.
gthe Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Iris_89 είπε Ακριβως αυτο! Για Λονδινο μιλαω ναι, θα κατεβω αναγκαστικα μεσα Ιουνη (δεν παω Ελλαδα συνηθως το καλοκαιρι) , θα καταθεσω τα χαρτια κ μηδεν ταλαιπωρια. Βλεπω αυτους που προσπαθουν μεσω Λονδινου τι τραβανε, αστο. Στην Ελλάδα υπάρχει και διαδικασία επείγουσας έκδοσης διαβατηρίου να ξέρεις σε μια εργάσιμη. Τυπικά βάση νόμου είναι για θέματα υγείας μόνο (και σωστά για μένα), αλλά ίσως οι κατοικοι εξωτερικού να μπορούν να την χρησιμοποιήσουν. Αν και είμαι αντίθετος του να κάνουμε κατάχρηση τέτοιων ρυθμίσεων αλλά σε περίπτωση που υπάρχει μεγάλη πίεση χρόνου, έχε το υπόψιν σου και ρώτησε το.
Loinen Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 14 ώρες πριν, Lumini είπε Εχετε προσεξει στην μεσαία σελιδα με τον παρθενωνα, τα χρωματα της ελληνικης σημαιας στην κλωστή? Πραγματικα μπραβο σε οποιον τον σκέφτηκε! δε νομιζω να ειναι ετσι τα αλλα διαβατηρια! Μαλλον δεν ειδες τα υπολοιπα, Με πλαστικη σελιδα, διαφανη σε ενα σημειο με την φωτογραφια σου τυπωμενη με λειζερ, και το ονομα τις χωρας σε ολογραμμα. Καλυτερα να πλαστογραφησεις 50αρικο παρα το διαβατηριο.
Dark_son20 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 το chip έχει μέσα ότι και η σελίδα με τη φωτογραφία + δαχτυλικά αποτυπώματα, τίποτα άλλο δεν περνάει μέσα, όλα τα άλλα είναι σε Database 2
poulinos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 On 09/01/2020 at 01:06, Ukforthemoment said: Το παλιό το κρατάς;Τις πληροφορίες που γράφει το τσιπ ,εισοδοι και έξοδοι απο μια χώρα,μεταφέρονται στο νέο; το παλιο το τρυπανε και στο δινουν. ΤΟ παλιο μου δεν ειχε τσιπ οποτε δεν ξερω αν μεταφερονται. ΣΥν οτι το ειχα βγαλει για ενα ταξιδι που δεν εγινε ποτε οποτε στην πραξη δεν το ειχα χρησιμοποιησει ποτε.80 ευρω χαμενα. το παλιο εγω το εκανα κομματακια και το πεταξα.
AristidisZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Το παλιό έχει νόημα αν έχει βίζες εν ισχύ ή αν θες πχ να δείξεις ότι έχεις πάρει κάποιες βίζες για κάποιες χώρες Αν δεν έχει κάτι από τα παραπάνω είναι εντελώς άχρηστο
bapel Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Το παλιό έχει νόημα αν έχει βίζες εν ισχύ ή αν θες πχ να δείξεις ότι έχεις πάρει κάποιες βίζες για κάποιες χώρες Αν δεν έχει κάτι από τα παραπάνω είναι εντελώς άχρηστο ή αν θες να το κρατήσεις σαν ενθύμιο
kostasbm Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 το διαβατήριο μόνο ακυρώνεται και επιστρεφεται δεν αποθηκεύει καμμία πληροφορία εξόδου εισόδου γιατί ήδη είναι αποθηκευμένες στο database του καθε αεροδρομιου χωρας που μπηκες..... μερικά από τα διαβατήρια που έχω αντικαταστήσει(Αυστραλιανά) του ζήτησα να κόψουν στην άκρη αντί να το τρυπήσουν για να μη μου χαλάσουν κάποιες εξωτικές βίζες και το έκαναν... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα