Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχετε προσεξει στην μεσαία σελιδα με τον παρθενωνα, τα χρωματα της ελληνικης σημαιας στην κλωστή?

Πραγματικα μπραβο σε οποιον τον σκέφτηκε!

δε νομιζω να ειναι ετσι τα αλλα διαβατηρια!

Επεξ/σία από Lumini
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lumini είπε

Εχετε προσεξει στην μεσαία σελιδα με τον παρθενωνα, τα χρωματα της ελληνικης σημαιας στην κλωστή?

εγω δεν το εχω βγαλει ακομα μιας και μου ειναι αχρειαστο, ακυρο γυρο στα ποσα πληρωσες για να το βγαλεις; και σε ποσες μερες βγαινει;

Επεξ/σία από Rmacobra
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rmacobra είπε

εγω δεν το εχω βγαλει ακομα μιας και μου ειναι αχρειαστο, ακυρο γυρο στα ποσα πληρωσες για να το βγαλεις; και σε ποσες μερες βγαινει;

Σε 5 μέρες βγαίνει, 85 ευρώ

• Thanks 1
Δημοσ.
32 minutes ago, headbanger said:

Πρέπει και γω να ανανεώσω το διαβατήριο πλάκα πλάκα τώρα το καλοκαίρι.  έχει μανούρα η διαδικασία;

φωτογραφιες παραβολο και παλιο διαβατηριο.,

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

φωτογραφιες παραβολο και παλιο διαβατηριο.,

Το παλιό το κρατάς;Τις πληροφορίες που γράφει το τσιπ ,εισοδοι και έξοδοι απο μια χώρα,μεταφέρονται στο νέο;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lumini είπε

Το τσέκαρα μολις. Όντως έχεις δίκιο. Πολύ ωραίο. 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το παλιό το κρατάς;Τις πληροφορίες που γράφει το τσιπ ,εισοδοι και έξοδοι απο μια χώρα,μεταφέρονται στο νέο;

το τρυπανε(ακυρωση) και στο δινουν. Για τσιπ δεν ξερω αλλα μου φαινεται απιθανο να μεταφερουν τα στοιχεια

• Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Το παλιο το κρατας απλα το τρυπανε για να φαινεται οτι δεν ισχυει.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Lumini είπε

Τέτοιες λεπτομέρειες έχουν τα πιο πολλά ... το Ουγγρικό για παράδειγμα που έχει η κοπέλα μου έχει μέσα τα μισά αξιοθέατα της Βουδαπέστης με αντίστοιχες λεπτομέρειες :) 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

δεν μεταφέρεται τπτ. σαν να βγάζεις καινούργιο είναι. Ακομα κ δακτυλικά αποτυπώματα θα σου πάρουν ξανά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bilya είπε

δεν μεταφέρεται τπτ. σαν να βγάζεις καινούργιο είναι. Ακομα κ δακτυλικά αποτυπώματα θα σου πάρουν ξανά.

Στο τσιπ καταχωρούνται και οι εισοδοι -έξοδοι απο τις χώρες που  πας.Αυτό με ενδιαφέρει πρωτίστως καθώς πάντα χρησιμοποιώ τα αυτόματα μηχανήματα στα αεροδρόμια στην Αγγλία .Δεν ξέρω τι θα γίνει μετα το  Βrexit  , θα βάζουν σφραγίδα;  

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Στο τσιπ καταχωρούνται και οι εισοδοι -έξοδοι απο τις χώρες που  πας.Αυτό με ενδιαφέρει πρωτίστως καθώς πάντα χρησιμοποιώ τα αυτόματα μηχανήματα στα αεροδρόμια στην Αγγλία .Δεν ξέρω τι θα γίνει μετα το  Βrexit  , θα βάζουν σφραγίδα;  

Στην είσοδο του UK ελέγχεσαι γιατί μπαίνεις σε χώρα εκτος χώρου Σενκεν. Ελλάδα Εντός, uk εκτός.  Ίδιος έλεγχος θα παραμείνει λογικά (ίσως περιμένουμε ουρά αν σταματήσουν να έχουν μηχανήματα).

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gthe είπε

Στην είσοδο του UK ελέγχεσαι γιατί μπαίνεις σε χώρα εκτος χώρου Σενκεν. Ελλάδα Εντός, uk εκτός.  Ίδιος έλεγχος θα παραμείνει λογικά (ίσως περιμένουμε ουρά αν σταματήσουν να έχουν μηχανήματα).

Μα για το  UK με νοιάζει .Οπως και να εχει το διαβατήριο μου λήγει σε 4 χρόνια οποτε αν δεν συμβεί κάτι άλλο,να το χάσω πχ, δεν με απασχολεί άμεσα.

Φιλος που πήγε σε registry office (αν δεν κάνω λάθος)  να κάνει το pre settled status του πήραν τον διαβατήριο και διάβασαν όλες τις φορές που μπηκε-βγήκε απο το UK.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...