Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά!!! Θα ήθελα να αγοράσω ένα router γιατί με το speedport entry 2i του ΟΤΕ δεν την παλεύω και γενικά θέλω να έχω σωστή διαχείριση στο τι κάνω, ταχύτητα ( dual band), σταθερότητα και πολλά άλλα. Έχω vdsl 50αρα. Router είναι δεν παίζει ρόλο. Είμαι ανάμεσα στο Xiaomi mi router 4a ( gigabit version) και στο Linksys EA6350-EJ AC900 Dual-Band ( το έχω βρει σε προσφορά 80€ κάτω περίπου. Αν κάποιος τα έχει ή γνωρίζει καλά τι είναι καλύτερο ας προτείνει κάτι. Ευχαριστώ!!
TechnoState Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχεις καταλάβει ότι το πρώτο είναι μόνο router (δεν θα καταργήσεις το υφιστάμενο SpeedPort) ενώ το δεύτερο είναι modem-router (μπορεί να σταθεί μόνο του)....? Edit: ....αν κ απο τις φωτογραφίες παρατηρώ ότι είναι μόνο router (το linksys). Για να καταργήσεις το SpeedPort, αρχικά βρες κάτι που να έχει είσοδο RJ-11 (εκτός αν από τον τοίχο σου βγαίνει RJ-45). Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από TechnoState
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 @TechnoState Καλησπέρα, Ναι το ξέρω ότι και τα δύο είναι router. Router θέλω, δεν θα καταργήσω το speedport. Θέλω να το βάλω μπροστά από το speedport για να έχω σωστότερη διαχείριση στο δίκτυο μου. Έτσι κι αλλιώς έχω VoIP οπότε κρατώ το speedport του ΟΤΕ. Δεν θέλω να δώσω 200 και ευρώ για να πάρω του εμπορίου. Έχεις να μου προτείνεις κάτι??
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 οι σωστές δουλειές σε αυτά τα πράγματα αγαπητέ μου φίλε γίνονται όταν επιλέγεις σωστά πράγματα η COSMOTE δίνει και τα στοιχεία σύνδεσης και τα στοιχεία της VoIP τηλεφωνίας άρα αν θες ένα καλό Modem/Router μια είναι η λύση Fritzbox σειρά 7 συνεργάζεται άψογα με την COSMOTE παίρνει αυτόματα τις ρυθμίσεις και απλά είναι κορυφή σαφώς τα οικονομικά είναι κριτήριο δικό σου αλλά μπορεί να έχεις προβλήματα αλλά αν θες κάτι που να το βάλεις και να μην ξανά ασχοληθείς μαζί του αυτή είναι η μοναδική επιλογή
greekfragma Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Αν θες οπωσδήποτε να κρατήσεις το Entry2i μόνο για το κλείδωμα της γραμμής συνδύασέ το με ένα τέτοιο και είσαι έτοιμος https://www.skroutz.gr/s/17743144/TP-LINK-Archer-C6-v2.html Βάζεις το LAN1 του Entry στο WAN του TP-Link και σετάρεις το ενσύρματο και ασύρματο δίκτυό σου από εκεί. Πάνω από 10λεπτά σετάρισμα ακόμα και να μη γνωρίζεις δε θα σου πάρει.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, ikorolis είπε οι σωστές δουλειές σε αυτά τα πράγματα αγαπητέ μου φίλε γίνονται όταν επιλέγεις σωστά πράγματα η COSMOTE δίνει και τα στοιχεία σύνδεσης και τα στοιχεία της VoIP τηλεφωνίας άρα αν θες ένα καλό Modem/Router μια είναι η λύση Fritzbox σειρά 7 συνεργάζεται άψογα με την COSMOTE παίρνει αυτόματα τις ρυθμίσεις και απλά είναι κορυφή σαφώς τα οικονομικά είναι κριτήριο δικό σου αλλά μπορεί να έχεις προβλήματα αλλά αν θες κάτι που να το βάλεις και να μην ξανά ασχοληθείς μαζί του αυτή είναι η μοναδική επιλογή Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Εννοείται ότι τα σωστά πράγματα έχουν και καλύτερα αποτελέσματα. Οικονομικό δεν είναι τόσο απλά δεν μου χρειάζεται ακόμα ένα καινούργιο modem router. Σαφώς και το Fritzbox είναι κορυφή και τα κάνει όλα. Και δεν ασχολείσαι ξανά. Απλά θα προτιμήσω κάποιο router. Όταν εννοείς προβλήματα δηλαδή?? 13 λεπτά πριν, greekfragma είπε Αν θες οπωσδήποτε να κρατήσεις το Entry2i μόνο για το κλείδωμα της γραμμής συνδύασέ το με ένα τέτοιο και είσαι έτοιμος https://www.skroutz.gr/s/17743144/TP-LINK-Archer-C6-v2.html Βάζεις το LAN1 του Entry στο WAN του TP-Link και σετάρεις το ενσύρματο και ασύρματο δίκτυό σου από εκεί. Πάνω από 10λεπτά σετάρισμα ακόμα και να μη γνωρίζεις δε θα σου πάρει. Ναι θα κρατήσω το Entry 2i για κλείδωμα της γραμμής και πάρω ένα ρούτερ για την διαχείριση και τη συχνότητα μιας και θέλω καλύτερη εμβέλεια. Ναι θα μου πεις γιατί δεν βάζεις έναν extender καλύτερα είναι. Με αυτά τα λεφτά μπορώ να πάρω ένα dual band router και να κουμπωσω πάνω και τη κονσόλα μου, τη 4k tv για να κάνω πιο ομαλό streaming και ότι άλλο χρειαστεί. Αυτό της Tp-link που μου πρότεινες είναι καλό?? Το έχεις εσύ? Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από Επισκέπτης
greekfragma Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Ναι το χρησιμοποιώ με το Entry2i και όλα δουλεύουν ρολόι. Έχω κλείσει το wifi του Entry και δουλεύω πλήρως τις δυνατότητες του tp-link
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, Konstantinosdr είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Εννοείται ότι τα σωστά πράγματα έχουν και καλύτερα αποτελέσματα. Οικονομικό δεν είναι τόσο απλά δεν μου χρειάζεται ακόμα ένα καινούργιο modem router. Σαφώς και το Fritzbox είναι κορυφή και τα κάνει όλα. Και δεν ασχολείσαι ξανά. Απλά θα προτιμήσω κάποιο router. Όταν εννοείς προβλήματα δηλαδή?? σε όλα τα πράγματα και ειδικά αυτά που ανήκουν στον τομέα τεχνολογία ισχύει αυτό που λένε φτηνό ή ακριβό ότι πληρώσεις παίρνεις φίλε μου σκέψου ότι εγώ έχω οπτικές ίνες από την COSMOTE και το fritzbox 7590 είναι ένα από τα ρούτερ που θα αγοράσω και το φτηνότερο από αυτά που έχω κατά νου να αγοράσω καθώς σκέφτομαι να εμπλουτίσω την συλλογή μου με κάτι ρούτερ που έχουν ας πούμε "gaming" δυνατότητες της ASUS/TPLINK/LINKSYS/NETGEAR
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, greekfragma είπε Ναι το χρησιμοποιώ με το Entry2i και όλα δουλεύουν ρολόι. Έχω κλείσει το wifi του Entry και δουλεύω πλήρως τις δυνατότητες του tp-link Χωρίς να του κάνεις επανεκκίνησεις και διάφορες άλλες μαλ@#&. Το έχεις καιρό? Δεν σου έχει κάνει τίποτα? Και έχουν νομίζω και πολύ καλή διαχείριση τα tp-link🤔
greekfragma Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Κανένα πρόβλημα. Στριμάρω και 4Κ από δικτυακό δίσκο κανονικά και μέσω ethernet και μέσω wifi.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, ikorolis είπε σε όλα τα πράγματα και ειδικά αυτά που ανήκουν στον τομέα τεχνολογία ισχύει αυτό που λένε φτηνό ή ακριβό ότι πληρώσεις παίρνεις φίλε μου σκέψου ότι εγώ έχω οπτικές ίνες από την COSMOTE και το fritzbox 7590 είναι ένα από τα ρούτερ που θα αγοράσω και το φτηνότερο από αυτά που έχω κατά νου να αγοράσω καθώς σκέφτομαι να εμπλουτίσω την συλλογή μου με κάτι ρούτερ που έχουν ας πούμε "gaming" δυνατότητες της ASUS/TPLINK/LINKSYS/NETGEAR Έτσι είναι. Και εννοείται παίρνεις κάτι καλό για να το έχεις και για το μέλλον γιατί η τεχνολογίες στα δίκτυα αλλάζουν. Όπως το ftth. Εγώ εγώ vdsl 50 ( σε rural). Εδώ και δύο χρόνια περίπου. Οπότε εσύ σαν λύση μου προτείνεις το Fritzbox και ξεμπερδευω. Για router έλα πούμε έχεις κάτι? Ξέρω γνωρίζω και εγώ και από δίκτυα ως ένα βαθμό και γενικά από τεχνολογία. Απλά θέλω και δεύτερες γνώμες. 2 λεπτά πριν, greekfragma είπε Κανένα πρόβλημα. Στριμάρω και 4Κ από δικτυακό δίσκο κανονικά και μέσω ethernet και μέσω wifi. Κατάλαβα. Να μην ψάξω για καμιά άλλη εταιρία. Tp-Link ξέρω ότι είναι κορυφή.
greekfragma Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Όλα είναι θέμα budget και πόσο θες να το ψάξεις. εγώ σου πρότεινα μια απλή φιλική λύση που θα δουλέψει χωρίς να πειράξεις πολλά.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, greekfragma είπε Όλα είναι θέμα budget και πόσο θες να το ψάξεις. εγώ σου πρότεινα μια απλή φιλική λύση που θα δουλέψει χωρίς να πειράξεις πολλά. https://www.skroutz.gr/s/18086572/TP-LINK-Deco-M4-v1-3-pack.html Αυτό έλεγα να πάρω. Που είσαι σε σετ και έχω διαβάσει καλές κριτικές. Επειδή μένω στον δεύτερο όροφο προς το παρόν και σε λίγο καιρό μετακομίσω στον κάτω σε δικό μου διαμέρισμα και θα ήταν καλή λύση. Είναι mesh network. Στα 108€ στο Κωτσόβολο σε προσφορά. Αξίζει ή καλύτερα να μείνω Tp-link Archer c6 v2?
greekfragma Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Που τις διάβασες τις καλές κριτικές; Αν το θέλετε για routing ξεχάστε το γιατί σα Router (Default επιλογή του) είναι από μέτριο εως τραγικό.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, greekfragma είπε Που τις διάβασες τις καλές κριτικές; Αν το θέλετε για routing ξεχάστε το γιατί σα Router (Default επιλογή του) είναι από μέτριο εως τραγικό. Όχι από skroutz. Γενικά και από άλλα site. Από εξωτερικό Οπότε θα μείνω σε αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα