Bazukakias Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω κινητό με αντικαταβολή της τάξεως των 640€ από netmobile.gr γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πληρώσω 499€ με μετρητά και τα υπόλοιπα με κάρτα στο pos της ταχυδρομικής; Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από Bazukakias Ορθογραφικό
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Bazukakias είπε Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω κινητό με αντικαταβολή της τάξεως των 640€ από netmovile.gr γνωρίζει κανείς αν μπορώ να πληρώσω 499€ με μετρητά και τα υπόλοιπα με κάρτα στο pos της ταχυδρομικής; καταρχήν κάνεις κάποιο λάθος στο όνομα του καταστήματος μάλλον εννοείς το netmobile.gr μετά κάνεις για μένα το σοβαρότερο λάθος θες να πάρεις ένα κινητό μεγάλης αξίας με αντικαταβολή αν γίνει μια στραβή για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω θα πρέπει να στα επιστρέψει το κατάστημα αλλιώς μόνο με δικαστήριο (πρέπει να πληρώσεις) τα παίρνεις πίσω επίσης η αντικαταβολή δεν σε εξασφαλίζει γιατί πρέπει να πληρώσεις και να υπογράψεις τα σχετικά έγγραφα για να σε αφήσει η εταιρεία ταχυμεταφορών να ανοίξεις την συσκευασία του δέματος/πακέτου και να δεις είναι αυτό που έκανες παραγγελία ή έχει μέσα πέτρες/τούβλα/μπανάνες/ευχητήρια επιστολή/κάρτα "μετά θα βγεις και θα διαμαρτύρεσαι για το "τάδε κατάστημα" και τότε λυπάμαι αλλά θα ρίχνω την ευθύνη σε εσένα όχι στο κατάστημα" πότε θα μάθετε να είστε σωστοί αγοραστές/πελάτες/καταναλωτές πότε θα μάθετε ότι ο ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής είναι ή το PAYPAL ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα (καθώς και τα δύο αν γίνει η στραβή έχουν επιλογή αμφισβήτησης) μετά γίνομαι εγώ ο κακός...που φωνάζω και τα χώνω...αλλά τελικά άδικα δεν υπάρχει καμία σωτηρία... για αυτό θα πάψω να ασχολούμαι καλά κάνουν και σας τα τρώνε αφού είστε "κορόιδα" συνεχίστε έτσι αφού δεν βάζετε το μυαλό σας να σκεφτεί
Bazukakias Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 41 λεπτά πριν, ikorolis είπε καταρχήν κάνεις κάποιο λάθος στο όνομα του καταστήματος μάλλον εννοείς το netmobile.gr μετά κάνεις για μένα το σοβαρότερο λάθος θες να πάρεις ένα κινητό μεγάλης αξίας με αντικαταβολή αν γίνει μια στραβή για να πάρεις τα χρήματα σου πίσω θα πρέπει να στα επιστρέψει το κατάστημα αλλιώς μόνο με δικαστήριο (πρέπει να πληρώσεις) τα παίρνεις πίσω επίσης η αντικαταβολή δεν σε εξασφαλίζει γιατί πρέπει να πληρώσεις και να υπογράψεις τα σχετικά έγγραφα για να σε αφήσει η εταιρεία ταχυμεταφορών να ανοίξεις την συσκευασία του δέματος/πακέτου και να δεις είναι αυτό που έκανες παραγγελία ή έχει μέσα πέτρες/τούβλα/μπανάνες/ευχητήρια επιστολή/κάρτα "μετά θα βγεις και θα διαμαρτύρεσαι για το "τάδε κατάστημα" και τότε λυπάμαι αλλά θα ρίχνω την ευθύνη σε εσένα όχι στο κατάστημα" πότε θα μάθετε να είστε σωστοί αγοραστές/πελάτες/καταναλωτές πότε θα μάθετε ότι ο ασφαλέστερος τρόπος πληρωμής είναι ή το PAYPAL ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα (καθώς και τα δύο αν γίνει η στραβή έχουν επιλογή αμφισβήτησης) μετά γίνομαι εγώ ο κακός...που φωνάζω και τα χώνω...αλλά τελικά άδικα δεν υπάρχει καμία σωτηρία... για αυτό θα πάψω να ασχολούμαι καλά κάνουν και σας τα τρώνε αφού είστε "κορόιδα" συνεχίστε έτσι αφού δεν βάζετε το μυαλό σας να σκεφτεί Έχεις δίκιο φίλε μου απλά δεν πρέπει να φανεί στον λογαριασμό μου έξοδα με μεγάλο ποσό γι'αυτό άνοιξα αυτό το θέμα. Απλά ρωτάω αν στην ουσία η πληρωμή στη μεταφορική μπορεί να σπάσει με δύο τρόπους
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 41 λεπτά πριν, Bazukakias είπε Έχεις δίκιο φίλε μου απλά δεν πρέπει να φανεί στον λογαριασμό μου έξοδα με μεγάλο ποσό γι'αυτό άνοιξα αυτό το θέμα. Απλά ρωτάω αν στην ουσία η πληρωμή στη μεταφορική μπορεί να σπάσει με δύο τρόπους έχω δίκιο...σε ευχαριστώ το γνωρίζω/το ξέρω αλλά συνεχίζεις... καλή συνέχεια ελπίζω να μην ανοίξεις θέμα μετά με τίτλο το "τάδε μαγαζί" γιατί τότε να το ξέρεις η πρώτη απάντηση και η τελευταία θα είναι καλά να πάθεις φίλε μου σου τα έλεγα και εσύ με έγραφες στα ... σου. μπράβο στο μαγαζί καλά σου έκανε αυτή θα είναι η απάντηση μου από εδώ και πέρα σε κάθε θέμα που θα λέει το "τάδε μαγαζί" να το γνωρίζετε και να το ξέρετε.
SPYRER_007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αμα ανοιξει τετοιο θεμα θα σου στειλει ειδοποιοηση για να χαρείς που ειχες δικιο .........................και η απαντηση ειναι μαλλον οχι δεν σπαει η πληρωμη με τροπο που να ειναι ασφαλης Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από SPYRER_007
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, ikorolis είπε έχω δίκιο...σε ευχαριστώ το γνωρίζω/το ξέρω αλλά συνεχίζεις... καλή συνέχεια ελπίζω να μην ανοίξεις θέμα μετά με τίτλο το "τάδε μαγαζί" γιατί τότε να το ξέρεις η πρώτη απάντηση και η τελευταία θα είναι καλά να πάθεις φίλε μου σου τα έλεγα και εσύ με έγραφες στα ... σου. μπράβο στο μαγαζί καλά σου έκανε αυτή θα είναι η απάντηση μου από εδώ και πέρα σε κάθε θέμα που θα λέει το "τάδε μαγαζί" να το γνωρίζετε και να το ξέρετε. Φιλτατε κατανοητα και σαφη αυτα που λες. Προφανως η αντικαταβολη δεν ειναι ο τροπος πληρωμης που σε εχει καλυμμενο, σιγουρα βεβαια δεν ειναι και ο χειροτερος, ΑΛΛΑ ο ανθρωπος ρωτησε κατι πολυ συγκεκριμενο και αναφερει συγκεκριμενο λογο που το ρωταει, δεν υπαρχει λογος για επαναληψεις χωρις λογο. Topic starter για να παρεις σαφη απαντηση, μαθε με ποια μεταφορικη συνεργαζεται το καταστημα και μιλησε απευθειας μαζι τους. Το καταστημα που σου πουλαει το κινητο δεν εχει καμια δουλεια με το πως θα πληρωσεις εσυ τη μεταφορικη αυτους τους ενδιαφερει να πληρωθει το ποσο. Περα απο αυτο βεβαια, απο τη στιγμη που προκειται για τετοια αγορα και με βαση το οτι καθε αγορα ανω των 300 ευρω πρεπει να πληρωνεται με πιστωτικη, σιγουρα θα σου ριξουν ακυρο.
SPYRER_007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καταθεση αποφεύγεται δια ροπαλου.Δοκιμασε να το παραλάβεις απο το καταστημα τής μεταφορικής και οχι απο τον κουριερ στο σπιτι.Εκει θα μπορεις να σπασεις το ποσο σε μετρητα και ποσ που θα εχουν.Το μονο θεμα ειναι με το οριο που όμως μπορει και να το δεχτουν. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από SPYRER_007
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stormrain είπε Φιλτατε κατανοητα και σαφη αυτα που λες. Προφανως η αντικαταβολη δεν ειναι ο τροπος πληρωμης που σε εχει καλυμμενο, σιγουρα βεβαια δεν ειναι και ο χειροτερος, ΑΛΛΑ ο ανθρωπος ρωτησε κατι πολυ συγκεκριμενο και αναφερει συγκεκριμενο λογο που το ρωταει, δεν υπαρχει λογος για επαναληψεις χωρις λογο. Topic starter για να παρεις σαφη απαντηση, μαθε με ποια μεταφορικη συνεργαζεται το καταστημα και μιλησε απευθειας μαζι τους. Το καταστημα που σου πουλαει το κινητο δεν εχει καμια δουλεια με το πως θα πληρωσεις εσυ τη μεταφορικη αυτους τους ενδιαφερει να πληρωθει το ποσο. Περα απο αυτο βεβαια, απο τη στιγμη που προκειται για τετοια αγορα και με βαση το οτι καθε αγορα ανω των 300 ευρω πρεπει να πληρωνεται με πιστωτικη, σιγουρα θα σου ριξουν ακυρο. αυτό φοβάμαι ότι θα συμβεί καθώς το ποσό είναι μεγάλο για μετρητά και θα απαιτήσουν πιστωτική/χρεωστική κάρτα Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από ikorolis
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, stormrain είπε Φιλτατε κατανοητα και σαφη αυτα που λες. Προφανως η αντικαταβολη δεν ειναι ο τροπος πληρωμης που σε εχει καλυμμενο, σιγουρα βεβαια δεν ειναι και ο χειροτερος, ΑΛΛΑ ο ανθρωπος ρωτησε κατι πολυ συγκεκριμενο και αναφερει συγκεκριμενο λογο που το ρωταει, δεν υπαρχει λογος για επαναληψεις χωρις λογο. Topic starter για να παρεις σαφη απαντηση, μαθε με ποια μεταφορικη συνεργαζεται το καταστημα και μιλησε απευθειας μαζι τους. Το καταστημα που σου πουλαει το κινητο δεν εχει καμια δουλεια με το πως θα πληρωσεις εσυ τη μεταφορικη αυτους τους ενδιαφερει να πληρωθει το ποσο. Περα απο αυτο βεβαια, απο τη στιγμη που προκειται για τετοια αγορα και με βαση το οτι καθε αγορα ανω των 300 ευρω πρεπει να πληρωνεται με πιστωτικη, σιγουρα θα σου ριξουν ακυρο. επεσε απο τα 500 στα 300€?
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Κι εγω 500 ηξερα αλλα το διάβασα χθες που το έψαχνα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 "περιορισμός φοροδιαφυγής" λέγεται αυτό θέλουν όλα να γίνονται μέσω τραπεζών και πλαστικού χρήματος
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, ikorolis είπε "περιορισμός φοροδιαφυγής" λέγεται αυτό θέλουν όλα να γίνονται μέσω τραπεζών και πλαστικού χρήματος Το ξέρω αλλά δεν ήξερα ότι έχει μειωθεί το ποσό.
Bazukakias Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το ξέρω αλλά δεν ήξερα ότι έχει μειωθεί το ποσό. Βρηκα αυτο αλλα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει. https://www.insider.gr/eidiseis/oikonomia/125962/paramenei-sta-500-eyro-orio-synallagon-me-metrita?amp=
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα