WaxOnWaxOff Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, adtakhs είπε Εξαπύρηνος με 12 threads και δυνατή ενσωματωμένη στα 550-600€ και DELL δεν θα βρεις πουθενά ... Είναι άλλης κατηγορίας το σύστημα. Και θες και 8-πύρηνο με ενσωματωμένα στα 700€ ? Μήπως να τα χαρίζουν κιόλας επειδή απλά εσύ μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με 4-πύρηνο και Intel γραφικά ? 😀 Dell ...dell ..dell Αυτην την στιγμη με 750$ σου δινει i5 8300 + 1050ti .....αν και βεβαια αλλοι κατασκευαστες εχουν καλυτερες προτασεις , βεβαια ειναι dell που ολοι αγαπαμε . Δηλαδη με AMD , θα μου δωσει 2C/4T παραπανω και καρτα γραφικων υποδεεστερη. Εγω βλεπω οτι επειδη δεν μπορει να προσφερει ισορροπημενο συστημα [cpu/gpu] αρχιζει και χωνει αβερτα πυρηνες και στα λαπτοπ την στιγμη που θα επρεπε να επενδυσει σοβαρα στα APUs .
adtakhs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, WaxOnWaxOff είπε Dell ...dell ..dell Αυτην την στιγμη με 750$ σου δινει i5 8300 + 1050ti .....αν και βεβαια αλλοι κατασκευαστες εχουν καλυτερες προτασεις , βεβαια ειναι dell που ολοι αγαπαμε . Δηλαδη με AMD , θα μου δωσει 2C/4T παραπανω και καρτα γραφικων υποδεεστερη. Εγω βλεπω οτι επειδη δεν μπορει να προσφερει ισορροπημενο συστημα [cpu/gpu] αρχιζει και χωνει αβερτα πυρηνες και στα λαπτοπ την στιγμη που θα επρεπε να επενδυσει σοβαρα στα APUs . Θα υπάρχει και 4-πυρηνο APU από την ΑΜΔ , οικονομικότερο. Απλά η Dell δεν το βάζει στα φορητά της . Με ένα τέτοιο θα μπορούσε να υπάρξει τιμή χαμηλή με μια RX5500M. Είναι θέμα επιλογής Dell και όχι AMD. Από εκεί και πέρα δεν θεωρώ ισορροπημένο ένα σύστημα με 4-πυρηνο , όπως το θέτεις. Το σύστημα με 6/12 και ενσωματωμένη Δεν απευθύνεται σε gamers, το ίδιο και ένα 8/16 APU. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από adtakhs
talos_2002 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Η Delintel, που είναι κώλος και βρακί με την μπλε ομάδα και βάζει AMD ίσα-ίσα για ξεκάρφωμα, έβγαλε σοβαρό μηχάνημα με AMD; Πάγωσε η κόλαση! Γκρεμίστηκαν όλοι οι φούρνοι του κόσμου!
djtelis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, bilaros22 είπε AMD και λάπτοπ...???μήπως είναι η καινούργια ψησταριά?😋 δοκιμασα αγοραζοντας το ι7 8 σειρα ιντελ το συγκεκριμενο και εκτος οτι εχει μονο κοκκινο πληκρολογιο εχει λιγο θεμα με την θερμοκρασια αν και στο βιος ελεγε 51 στο κεντρο επανω κατω απο την οθονη ειταν αρκετα ζεστο, ζεματαγε λεμε δεν ξερω αν ετυχε στο συγκεκριμενο, τελικα το επεστρεψα και πειρα το ρυζεν εκτος απο καλητερη καρτα γραφηκων εχει rbg πληκτολογιο ,πληροφοριακα δουλευει αψογα απο τον αυγουστο ασταματητα Asus TUF Gaming FX705DT-AU027T Full HD IPS 17.3" (Ryzen 7 3750H/16GB/512GB SSD/Nvidia GTX 1650 4GB/Win 10) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από djtelis
purespyros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 14 ώρες πριν, rical είπε Γιατι οπως ξερουμε, αν αγοραζεις gaming laptop κοιτας εμφανιση 🤔 όχι αλλά και πάλι, στη φωτό πριν ανοίξει κανείς το αρθρο είναι σαν να είναι χαλασμένο από τον καιρό και τη χρήση.
giotis7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, bilaros22 είπε AMD και λάπτοπ...???μήπως είναι η καινούργια ψησταριά?😋 14 ώρες πριν, alkis13 είπε βγαζει και φουρνους η dell? Πληρωνει τελη κυκλοφοριας λογω ρυπων; η αποδοση του μετριέται σε θερμιδες; Το ξερουμε οτι πλεον η Intel εδω καιρο ειναι πιο ζεστη έτσι; Σορυ αν σας το χαλαω 3
diamas33 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μια ερώτηση η σειρά 4000 της AMD στα λαπτοπ θα φέρει pci-e 3.0 ή 4.0 δίαυλο;;
bilaros22 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 23 ώρες πριν, adtakhs είπε Γιατί ψησταριά ? Επεξεργαστής στα 7nm ZEN 2 και κάρτα γραφικών στα 7nm NAVI . Τι καλύτερο να βρεις στην αγορά.... Γιατί η 5600Μ δεν σου κάνει ? Εγώ από αυτό εδώ το βλέπω τούμπανο το καρτόνι ..... Πάνω από τα επίπεδα 2060M (mobile) πρέπει να είναι. Στο εξωτερικό οι τιμές είναι μέλι...μόλις περνανε τα σύνορα θα δεις την μουτσουνα σου να αλλάζει γνώμες,δεν αντιλέγω απλα σε λάπτοπ κοιτάω παντα intel καί nvidia...άμα εχεις καεί φυσας και το γιαουρτι φιλε....
bilaros22 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, djtelis είπε δοκιμασα αγοραζοντας το ι7 8 σειρα ιντελ το συγκεκριμενο και εκτος οτι εχει μονο κοκκινο πληκρολογιο εχει λιγο θεμα με την θερμοκρασια αν και στο βιος ελεγε 51 στο κεντρο επανω κατω απο την οθονη ειταν αρκετα ζεστο, ζεματαγε λεμε δεν ξερω αν ετυχε στο συγκεκριμενο, τελικα το επεστρεψα και πειρα το ρυζεν εκτος απο καλητερη καρτα γραφηκων εχει rbg πληκτολογιο ,πληροφοριακα δουλευει αψογα απο τον αυγουστο ασταματητα Asus TUF Gaming FX705DT-AU027T Full HD IPS 17.3" (Ryzen 7 3750H/16GB/512GB SSD/Nvidia GTX 1650 4GB/Win 10) Η TUF 7-8 γενιας σειρα ειναι για κλοτσιδια τα laptop ...πηγενε κατσε στο ROG SCAR III που το εχει σχεδιαση η BMW και ελα να μου πεις μετα αμα εχεις δει στην ζωη σου laptop παγωμενο...και ελπιζω οταν το πειρες να ορισες την καρτα ετσι απο το μενου και να μην τα τραβαει ολα η intel..και τα driver αμα δεν ειναι σωστα και τετια ενοητε οτι θα συναντας τετοια φενομενα....αλλα η TUF laptop σειρα μακρυα... Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από bilaros22
djtelis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γνωμη σου και σεβαστη απο τον αυγουστο δουλευει 6 μηνες ασταματητα 24/7 κανει restart μονο για update windows upgrade μνημη 16 και kai ssd 500 evo Temperature 73.4 °C / 164 °F https://valid.x86.fr/2byr71 σε 4κ τηλεοραση και ολα φουλ 100% 3,5 χρονια ακομα εγγυηση και υσηχος για την δουλεια που το θελω ειναι απιστετο στα χρηματα που το αγορασα για αυτο και εκανα upgrade,πεταει! lenovo I7 U 5ης γενιας πουλησα,νυχτα με μερα διαφορα βρες πολλα λαπτοπ σαν αυτο επιδη τα TUF ειναι μαπα οπως λες και κοιτα αυτα που βγαινουν στη καινουργια σειρα,περιμενω να δω διαφορα μηπως και το τσιμπησω,μου αρεσε το πισω λεντ της οθονης ! ROG SCAR III καλητερος σχεδιασμος πιο ευκολο upgrade πανακριβα θα προτιμουσα Allienware +MSI Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από djtelis
bilaros22 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Γενικα ολα τα μοντελα τα βαρανε οι τιμες...πας να διαλεξεις κατι και ανεβενει η τιμη 2 κατοσταρικα επειδη εχει μια ram η κατι extra...καθενας εχει της εμπειριες του εδω...εγω επειδη την πατησα 2 φορες το λεω για να σωσω κανεναν να μην πεταξει τα λευτα του σε laptop...αμα θελει AMD να παει σε σταθερο...βλεπω alienware με κατι 6- 7 γενιας και τα εχουνε τιμες με laptop που φορανε πλεον 6πυρηνα 2019...msi πολυ θορυβο ρε φιλε..αεροπλανα να πουμε....για alienware δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν τα εχω δουλεψει....
b-boy_steve Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Στις 8/1/2020 στις 7:28 ΜΜ, radeon9700 είπε Αχαχαχααχ ακριβώς αυτό! Βέβαια αν κάποιος θέλει φτηνό καλό υπολογιστή οι xeon με σερβερ ραμ είναι μονόδρομος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα