Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά και Καλή Χρονιά!

Έχει δουλέψει κανείς σε τηλεφωνικό κέντρο της Plegmanet σε υφιστάμενο πελατολόγιο για ανανεώσεις συμβολαίων της Wind ? Επειδή πριν 1 μήνα είχα πιάσει δουλειά πάλι σε τηλεφωνικό κέντρο σε άλλη εταιρία και μου είπαν ότι ήταν ενδιαφερόμενοι, αλλά τελικά από τα πρώτα τηλέφωνα κατάλαβα ότι δεν ήταν και τόσο ενδιαφερόμενοι δεν κράτησα ούτε 1 εβδομάδα εκεί, τώρα φοβάμαι να ξαναμπώ σε κάτι τέτοιο με τηλέφωνα γιατί φοβάμαι και εκεί θα μου δώσουν τα παπούτσια στο χέρι, άσε που διάβασα σε ένα άρθρο που γράφτηκς πριν 2 χρόνια ότι η εταιρεία αυτή απέλυε συνέχεια κόσμο... Εσείς τι λέτε; Ζήτησα λίγο χρόνο να απαντήσω και μου είπαν να απαντήσω αύριο....

Βάζω και το άρθρο:

http://www.economy365.gr/article/49319/plegmanet-kanei-apolyseis-i-etaireia-ton-tilefonikon-poliseon-tis-wind

Επεξ/σία από Penny2019
Δημοσ.

Κοιταξε ολες αυτες οι εταιρίες με τηλεφωνικα ετσι ειναι εισαι τελειως αναλωσιμος. Αν πας και σε δουν οτι δεν εχεις την τρομερη ορεξη εφυγες την επομενη. Ειναι πολυ σκληρα και εχεις το αγχος να πιανεις στοχους.

Αν το χεις με την τηλεφωνικη πωληση καλως αλλα επειδη ειχα δει και το προηγουμενο post σου που τελικα εφυγες, τα ιδια θα ειναι και εκει. Οι υπευθυνοι θα σε πρηξουν οι παλιοι θα πεσουν να σε φανε εκτος καποιων εξαιρεσεων που μπορει να σε βοηθησουν και να μη σε κουτσομπολευουν απο πισω. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, dimlevi είπε

Κοιταξε ολες αυτες οι εταιρίες με τηλεφωνικα ετσι ειναι εισαι τελειως αναλωσιμος. Αν πας και σε δουν οτι δεν εχεις την τρομερη ορεξη εφυγες την επομενη. Ειναι πολυ σκληρα και εχεις το αγχος να πιανεις στοχους.

Αν το χεις με την τηλεφωνικη πωληση καλως αλλα επειδη ειχα δει και το προηγουμενο post σου που τελικα εφυγες, τα ιδια θα ειναι και εκει. Οι υπευθυνοι θα σε πρηξουν οι παλιοι θα πεσουν να σε φανε εκτος καποιων εξαιρεσεων που μπορει να σε βοηθησουν και να μη σε κουτσομπολευουν απο πισω. 

Κατάλαβα.. Σ'ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Εαν έχεις πραγματικά ανάγκη για δουλειά πηγαίνεις και απλά οπλίζεσαι με κιλά υπομονής.
Αν ψάχνεις για hobby, πάντα και οπουδήποτε, θα βρίσκεις κάποια δικαιολογία για να φύγεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, donblunts είπε

Εαν έχεις πραγματικά ανάγκη για δουλειά πηγαίνεις και απλά οπλίζεσαι με κιλά υπομονής.
Αν ψάχνεις για hobby, πάντα και οπουδήποτε, θα βρίσκεις κάποια δικαιολογία για να φύγεις.

Σωστά, αλλά απλά σε προηγούμενη τέτοια δουλειά μου έλεγαν συνέχεια για το επικοινωνιακό κομμάτι με τους "ενδιαφερόμενους" ότι δεν τα πήγαινα καλά και με την πρώτη ευκαιρία με έδιωξαν, ενώ είχα πει ότι χρειαζόμουν χρόνο να προσαρμοστώ γιατί δεν έχω ξαναδουλέψει σε κάτι τέτοιο, δεν μου έδωσαν μια ευκαιρία, έπρεπε να τους πω πόσο χρόνο χρειάζομαι λες και είμαι κέικ που ψήνομαι στο φούρνο. Δλδ από αυτά που έμαθα τις λίγες μέρες που δούλεψα σε τέτοια δουλειά είναι ότι πρώτον αν δούνε ότι δεν κάνεις κοιτάνε να σε διώξουν νωρίς πριν κλείσεις χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να πάρεις αποζημίωση, εκτός αν καταφέρουν να σε κάνουν να παραιτηθείς, που εγώ έχω τόση υπομονή που δεν φτάνω στο σημείο να πω παραιτούμαι σε εργοδότη, δλδ θα πρπ να με κρεμάσουν ανάποδα για να το πω, δεύτερον δε θέλουν να ξοδέψουν χρήματα για μισθό, για μη παραγωγικότητα με την έννοια ότι τους κοστίζει χρηματικά αν εσύ δεν δώσεις το Α προϊόν, αν δεν πείσεις τον πελάτη να κάνει ανανέωση συμβολαίου συν τον μισθό σου, πάει πολύ για να σε κρατήσουν, οπότε η μη επίτευξη στόχων σημαίνει ότι δεν έχεις μέλλον σε τέτοιες εταιρείες. Ψάχνω για δουλειά για επιβίωση κι όχι για χόμπι, αλλά μια δουλειά με προοπτική να μείνω κι όχι να με διώξουν στη 1 εβδομάδα ή στον 1 μήνα, τι θα λέω στους επόμενους εργοδότες; Τι βιογραφικό θα δίνω αν έχει όλο απολύσεις; Για εμένα αυτά είναι πολύ σημαντικά. Συν του ότι κινδύνεψα να χάσω μια μακροχρόνια ανεργία με τη  1 εβδομάδα εργασίας που απολύθηκα μετά, αλλά τελικά δεν την έχασα, αλλά για πόσο ο ΟΑΕΔ θα το κάνει αυτό αν σε κάθε τέτοια δουλειά απολύομαι; Και δεν παίρνω ταμείο ανεργίας, απλά λέω μήπως με την ανεργία υπάρχει προοπτική για κάποιο κοινωφελές, αλλά δεν το βλέπω σύντομα και έγω έχω σίγουρα ανάγκη για χρήματα αλλά όχι για ένα 50άρικο που θα πάρω για την 1 εβδομάδα που δούλεψα στην εταιρία που ήμουν πριν 1 μήνα. Όλο αυτό με έχει πάρει από κάτω και νομίζω ότι δεν κάνω για τηλεφωνικές δουλειές, δεν έχω πειθώ και δεν είναι δικαιολογία, νόμιζα ότι μπορούσα να τα καταφέρω αλλά στη δουλειά που ήμουν με έβαλαν να μπω στη σκέψη ότι δεν κάνω και να τους το πω κιόλας, αν και εγώ δεν τους έκανα το χατήρι και είπα ότι μπορώ να τα καταφέρω, αλλά δεν ήθελαν να μου δώσουν μια ευκαιρία γιατί τους κόστιζα χρήματα και στο τέλος η φράση που μου είπαν είναι δεν κάνουμε όλοι για όλα, δλδ σα να μου λένε δεν κάνεις για τηλέφωνα, οπότε γιατί να φάω πάλι τα μούτρα μου;

Επεξ/σία από Penny2019
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Penny2019 είπε

Σωστά, αλλά απλά σε προηγούμενη τέτοια δουλειά μου έλεγαν συνέχεια για το επικοινωνιακό κομμάτι με τους "ενδιαφερόμενους" ότι δεν τα πήγαινα καλά και με την πρώτη ευκαιρία με έδιωξαν, ενώ είχα πει ότι χρειαζόμουν χρόνο να προσαρμοστώ γιατί δεν έχω ξαναδουλέψει σε κάτι τέτοιο, δεν μου έδωσαν μια ευκαιρία, έπρεπε να τους πω πόσο χρόνο χρειάζομαι λες και είμαι κέικ που ψήνομαι στο φούρνο. Δλδ από αυτά που έμαθα τις λίγες μέρες που δούλεψα σε τέτοια δουλειά είναι ότι πρώτον αν δούνε ότι δεν κάνεις κοιτάνε να σε διώξουν νωρίς πριν κλείσεις χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να πάρεις αποζημίωση, εκτός αν καταφέρουν να σε κάνουν να παραιτηθείς, που εγώ έχω τόση υπομονή που δεν φτάνω στο σημείο να πω παραιτούμαι σε εργοδότη, δλδ θα πρπ να με κρεμάσουν ανάποδα για να το πω, δεύτερον δε θέλουν να ξοδέψουν χρήματα για μισθό, για μη παραγωγικότητα με την έννοια ότι τους κοστίζει χρηματικά αν εσύ δεν δώσεις το Α προϊόν, αν δεν πείσεις τον πελάτη να κάνει ανανέωση συμβολαίου συν τον μισθό σου, πάει πολύ για να σε κρατήσουν, οπότε η μη επίτευξη στόχων σημαίνει ότι δεν έχεις μέλλον σε τέτοιες εταιρείες. Ψάχνω για δουλειά για επιβίωση κι όχι για χόμπι, αλλά μια δουλειά με προοπτική να μείνω κι όχι να με διώξουν στη 1 εβδομάδα ή στον 1 μήνα, τι θα λέω στους επόμενους εργοδότες; Τι βιογραφικό θα δίνω αν έχει όλο απολύσεις; Για εμένα αυτά είναι πολύ σημαντικά. Συν του ότι κινδύνεψα να χάσω μια μακροχρόνια ανεργία με τη  1 εβδομάδα εργασίας που απολύθηκα μετά, αλλά τελικά δεν την έχασα, αλλά για πόσο ο ΟΑΕΔ θα το κάνει αυτό αν σε κάθε τέτοια δουλειά απολύομαι; Και δεν παίρνω ταμείο ανεργίας, απλά λέω μήπως με την ανεργία υπάρχει προοπτική για κάποιο κοινωφελές, αλλά δεν το βλέπω σύντομα και έγω έχω σίγουρα ανάγκη για χρήματα αλλά όχι για ένα 50άρικο που θα πάρω για την 1 εβδομάδα που δούλεψα στην εταιρία που ήμουν πριν 1 μήνα. Όλο αυτό με έχει πάρει από κάτω και νομίζω ότι δεν κάνω για τηλεφωνικές δουλειές, δεν έχω πειθώ και δεν είναι δικαιολογία, νόμιζα ότι μπορούσα να τα καταφέρω αλλά στη δουλειά που ήμουν με έβαλαν να μπω στη σκέψη ότι δεν κάνω και να τους το πω κιόλας και στο τέλος η φράση που μου είπαν είναι δεν κάνουμε όλοι για όλα, δλδ σα να μου λένε δεν κάνεις για τηλέφωνα, οπότε γιατί να φάω πάλι τα μούτρα μου;

εγώ θα έλεγα να βρεις κάποιου άλλου είδους δουλειά

ψάξε αυτό που λες για κοινωφελή εργασία , σύμβαση με ΟΤΑ ή με ΔΗΜΟΣΙΟ

καθώς από τα δικά σου λεγόμενα είναι σίγουρο ότι δεν το έχεις με τις τηλεφωνικές πωλήσεις και δεν χρειάζεται να χαλιέσαι τσάμπα

να μοιράζεις διαφημιστικά φυλλάδια

να ψήνεις/μαγειρεύεις σε κάποια ταβέρνα

να σερβίρεις

πιστεύω κάτι θα βρεις που έχεις τις ικανότητες να το κάνεις και να είσαι ευχαριστημένη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ikorolis είπε

εγώ θα έλεγα να βρεις κάποιου άλλου είδους δουλειά

ψάξε αυτό που λες για κοινωφελή εργασία , σύμβαση με ΟΤΑ ή με ΔΗΜΟΣΙΟ

καθώς από τα δικά σου λεγόμενα είναι σίγουρο ότι δεν το έχεις με τις τηλεφωνικές πωλήσεις και δεν χρειάζεται να χαλιέσαι τσάμπα

να μοιράζεις διαφημιστικά φυλλάδια

να ψήνεις/μαγειρεύεις σε κάποια ταβέρνα

να σερβίρεις

πιστεύω κάτι θα βρεις που έχεις τις ικανότητες να το κάνεις και να είσαι ευχαριστημένη.

Στέλνω βιογραφικά κ σε θέσεις που έχω προϋπηρεσία αλλά μόνο από τα τηλέφωνα με ζητάνε. Στην αρχή όταν έκανα 5-6 παραγγελίες χάρηκα λεω ωραία τα καταφέρνω όταν μου είπαν ότι ακυρώθηκαν οι 5, δεν είμαι σίγουρη αν είναι αλήθεια αλλά μάλλον δεν θα κάνω... Έχω ταλέντο στο σχέδιο παρακολουθώ κάποια μαθήματα αλλά δουλειά σ'αυτο δεν ξέρω αν υπάρχει όσο μαθαίνω να πληρώνω κ τα δίδακτρα. Γράφω άρθρα αλλά ψάχνω σελίδες να τα πουλήσω. Πρπ νσ βρω έστω σαν πωλήτρια αρχικά κ βλέπω, αλλά κι από μαγειρική ξέρω... Θα το ψάξω.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Penny2019 είπε

Στέλνω βιογραφικά κ σε θέσεις που έχω προϋπηρεσία αλλά μόνο από τα τηλέφωνα με ζητάνε. Στην αρχή όταν έκανα 5-6 παραγγελίες χάρηκα λεω ωραία τα καταφέρνω όταν μου είπαν ότι ακυρώθηκαν οι 5, δεν είμαι σίγουρη αν είναι αλήθεια αλλά μάλλον δεν θα κάνω... Έχω ταλέντο στο σχέδιο παρακολουθώ κάποια μαθήματα αλλά δουλειά σ'αυτο δεν ξέρω αν υπάρχει όσο μαθαίνω να πληρώνω κ τα δίδακτρα. Γράφω άρθρα αλλά ψάχνω σελίδες να τα πουλήσω. Πρπ νσ βρω έστω σαν πωλήτρια αρχικά κ βλέπω, αλλά κι από μαγειρική ξέρω... Θα το ψάξω.. 

δεν ξέρω τι γνώσεις έχεις και τι προσόντα

έτσι να με συγχωρείς απλά παράδειγμα ανάφερα μαγειρική κτλ

αλλά πιστεύω ότι μπορείς να βρεις δουλειά βάση των γνώσεων σου ή των προσόντων σου ή των δυνατοτήτων σου

ή να βρεις δουλεία που να έχει σίγουρο μισθό (ΟΤΑ/ΔΗΜΟΣΙΟ)

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, ikorolis είπε

δεν ξέρω τι γνώσεις έχεις και τι προσόντα

έτσι να με συγχωρείς απλά παράδειγμα ανάφερα μαγειρική κτλ

αλλά πιστεύω ότι μπορείς να βρεις δουλειά βάση των γνώσεων σου ή των προσόντων σου ή των δυνατοτήτων σου

ή να βρεις δουλεία που να έχει σίγουρο μισθό (ΟΤΑ/ΔΗΜΟΣΙΟ)

Δεν παρεξηγώ δουλειές είναι όλα, αλλά δημόσιο δεν είναι εύκολο έχω κάνει 3 αιτήσεις ΑΣΕΠ εκτός ότι τα αποτελέσματα βγήκαν σε 1 χρόνο δεν πέρασα είναι άλλοι με πόσα πτυχία ξένων γλωσσών. Σε ΟΤΑ πώς κάνουν αίτηση; 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Penny2019 είπε

Δεν παρεξηγώ δουλειές είναι όλα, αλλά δημόσιο δεν είναι εύκολο έχω κάνει 3 αιτήσεις ΑΣΕΠ εκτός ότι τα αποτελέσματα βγήκαν σε 1 χρόνο δεν πέρασα είναι άλλοι με πόσα πτυχία ξένων γλωσσών. Σε ΟΤΑ πώς κάνουν αίτηση; 

δυστυχώς σε ΟΤΑ/Δημόσιο πρέπει να έχεις και "γνωστό" ή αλλιώς "μέσο" για να μπεις

δες τον ΟΤΑ (ΔΗΜΟ) της περιοχής σου αν ψάχνει άτομα για εργασία

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ikorolis είπε

δυστυχώς σε ΟΤΑ/Δημόσιο πρέπει να έχεις και "γνωστό" ή αλλιώς "μέσο" για να μπεις

δες τον ΟΤΑ (ΔΗΜΟ) της περιοχής σου αν ψάχνει άτομα για εργασία

Κατάλαβα, αν είχα βισμα τώρα εδώ θα ήμουν; Λολ. Μέχρι και για σούπερ μάρκετ χρειάζεται και για πωλήτρια στο Ζαρα πάλι γνωστό χρειάζεται να έχεις... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...