Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Στις 12/3/2020 στις 2:35 ΜΜ, Simon_says είπε hello, εχω ενα λογαρισμο στην εθνικη, μπορω να ζητησω εκδοση χρεωστικης καρτας και να εγραφω στο i banking χωρις να ταλαιπωρηθώ στο καταστημα (δεν ειναι απολυτο αλλα ειναι το ποιο πιθανο) Εγγραφή στο iBanking σίγουρα γίνεται απ' το σπίτι, μέσω του κινητού τηλεφώνου. Θα πρέπει, όμως, να έχεις πρώτα την χρεωστική στα χέρια σου, γιατί θα καλεστείς να εισάγεις τα στοιχεία της. Αν δίνεται η επιλογή μέσω της σελίδας τής Εθνικής, λογικά θα μπορείς να βγάλεις και την χρεωστική. Δοκίμασέ το και θα δεις.
achilles_g_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Έκανα την βλακεία να απενεργοποιήσω το sms i-code για να προσθέσω έναν αριθμό τηλεφώνου επιπλέον. Εν τέλη τον αριθμό τον πρόσθεσα αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω πάλι το sms - code. Μετά από επικοινωνία με την τράπεζα : Αξιότιμε πελάτη, Σας ευχαριστούμε για το μήνυμα σας. Εφόσον δεν διαθέτετε ενεργή συσκευή i-code, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η ενεργοποίηση της υπηρεσίας του sms i-code μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζάς μας. Είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας.
Joshua21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Έκανα την βλακεία να απενεργοποιήσω το sms i-code για να προσθέσω έναν αριθμό τηλεφώνου επιπλέον. Εν τέλη τον αριθμό τον πρόσθεσα αλλά δεν μπορώ να ενεργοποιήσω πάλι το sms - code. Μετά από επικοινωνία με την τράπεζα : Αξιότιμε πελάτη, Σας ευχαριστούμε για το μήνυμα σας. Εφόσον δεν διαθέτετε ενεργή συσκευή i-code, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι η ενεργοποίηση της υπηρεσίας του sms i-code μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζάς μας. Είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας. Όντως έτσι είναι, και μάλιστα όσο είσαι στο κατάστημα σου στέλνουν sms και πρέπει μέσα σε 2΄ να τους δώσεις τον κωδικό που περιέχει.
achilles_g_ Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Όντως έτσι είναι, και μάλιστα όσο είσαι στο κατάστημα σου στέλνουν sms και πρέπει μέσα σε 2΄ να τους δώσεις τον κωδικό που περιέχει. Θεωρώ τραγικό πάντως σήμερα να μη μπορείς να ενεργοποιήσεις μια τέτοια υπηρεσία on line ή έστω τηλεφωνικά.
panoskatos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Η εθνική δεν έδινε παλιότερα μια συσκευή η οποία σου έβγαζε κωδικό για κάθε συναλλαγή? Εγώ αυτή έχω ακόμα και έτσι κάνω τις συναλλαγές μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Στις 14/3/2020 στις 3:05 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Εγγραφή στο iBanking σίγουρα γίνεται απ' το σπίτι, μέσω του κινητού τηλεφώνου. Θα πρέπει, όμως, να έχεις πρώτα την χρεωστική στα χέρια σου, γιατί θα καλεστείς να εισάγεις τα στοιχεία της. Αν δίνεται η επιλογή μέσω της σελίδας τής Εθνικής, λογικά θα μπορείς να βγάλεις και την χρεωστική. Δοκίμασέ το και θα δεις. δεν ξερω εγω διαβαζα σε αρθρα οτι τωρα λει μπορεις ακομα και αν δεν εισαι πελατης της εθνικης να ανοιξεις λογαριασμο μεσω της εφαρμογης, εσυ λες οτι γινεται αλλα μονο αν εχεις χρεωστικη, ομως αν εχεις χρεωστικη δεν εισαι πελατης της εθνικης?anyway εγω δεν μπορεσα να το κανω και ενταξει πηγα εχτες στο καταστημα εκανα αιτηση εκδοσης της χρεωστικης, εγραφη στο ibank ,οπου και εδω ακομα οταν φτανω στο τελευταιο βημα για την ολοκληρωση των ειδοποιήσεων μεσω email,παροτι βαζω τον σωστο icode μου βγαζει λαθος κωδικος επιβεβαιωσης email. δεν μπορω να καταλαβω, τι δεν καταλαβαίνω!!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, Simon_says είπε δεν ξερω εγω διαβαζα σε αρθρα οτι τωρα λει μπορεις ακομα και αν δεν εισαι πελατης της εθνικης να ανοιξεις λογαριασμο μεσω της εφαρμογης, εσυ λες οτι γινεται αλλα μονο αν εχεις χρεωστικη, ομως αν εχεις χρεωστικη δεν εισαι πελατης της εθνικης?anyway εγω δεν μπορεσα να το κανω και ενταξει πηγα εχτες στο καταστημα εκανα αιτηση εκδοσης της χρεωστικης, εγραφη στο ibank ,οπου και εδω ακομα οταν φτανω στο τελευταιο βημα για την ολοκληρωση των ειδοποιήσεων μεσω email,παροτι βαζω τον σωστο icode μου βγαζει λαθος κωδικος επιβεβαιωσης email. δεν μπορω να καταλαβω, τι δεν καταλαβαίνω!! Για ibank, ναι, γιατί σου ζητάει τον αριθμό τής χρεωστικής για να κάνεις εγγραφή. Επιβεβαιωμένο, επειδή το έκανα προχθές στη μητέρα μου, τώρα που γίνονται όλα αυτά με τον κορωνοϊό, για να μην τρέχει στο ATM να δει εάν μπήκαν τα χρήματά της. Μπορεί να 'ναι χαζό αυτό που θα πω αλλά μήπως επειδή δεν έχεις ακόμη την κάρτα, άρα δεν είναι λειτουργίσιμη; Κάνε ένα τηλέφωνο, αν τους πιάσεις, για να μην ταλαιπωρείσαι με το να ξαναπάς για μια ερώτηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 17/3/2020 στις 1:31 ΜΜ, Mrs. Hyde είπε Για ibank, ναι, γιατί σου ζητάει τον αριθμό τής χρεωστικής για να κάνεις εγγραφή. Επιβεβαιωμένο, επειδή το έκανα προχθές στη μητέρα μου, τώρα που γίνονται όλα αυτά με τον κορωνοϊό, για να μην τρέχει στο ATM να δει εάν μπήκαν τα χρήματά της. Μπορεί να 'ναι χαζό αυτό που θα πω αλλά μήπως επειδή δεν έχεις ακόμη την κάρτα, άρα δεν είναι λειτουργίσιμη; Κάνε ένα τηλέφωνο, αν τους πιάσεις, για να μην ταλαιπωρείσαι με το να ξαναπάς για μια ερώτηση. πηρα τηλεφωνο ακρη δεν εβγαλα, ενταξει τι να πω! αλλα υπαρχει μια περιπτωση να εχω κανει χοντρη πατατα θα το ελεγξω! Εγω εφταιγα, ειμαι για κλωτσιες! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Στις 15/3/2020 στις 4:48 ΜΜ, achilles_g_ είπε Θεωρώ τραγικό πάντως σήμερα να μη μπορείς να ενεργοποιήσεις μια τέτοια υπηρεσία on line ή έστω τηλεφωνικά. Εγώ πάλι θα θεωρούσα τραγικό να μπορούσες να ενεργοποιήσεις μια τέτοια υπηρεσία on line ή τηλεφωνικά.
achilles_g_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, Joshua21 είπε Εγώ πάλι θα θεωρούσα τραγικό να μπορούσες να ενεργοποιήσεις μια τέτοια υπηρεσία on line ή τηλεφωνικά. Προσθέτεις ασφάλεια...δεν αφαιρείς...
Joshua21 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 2 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Προσθέτεις ασφάλεια...δεν αφαιρείς... Σαφώς και η υπηρεσία i-code προσθέτει ασφάλεια, εδώ όμως μιλάμε για την ταυτοποίηση του πελάτη που θα ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυτή... Και σίγουρα ο πιο ασφαλής τρόπος ταυτοποίησης είναι με φυσική παρουσία του πελάτη στο κατάστημα, η ταυτοποίηση μέσω ίντερνετ ή μέσω τηλεφώνου δεν είναι ασφαλής τρόπος.
johnmayson Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 καλησπερα παιδια αν καποιος τωρα θελει να εγγραφει στο web banking γινεται απλα δηλωνοντας τα στοιχεια κινητου και email η δε λειτουργει;;;
Joshua21 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 23 ώρες πριν, johnmayson είπε καλησπερα παιδια αν καποιος τωρα θελει να εγγραφει στο web banking γινεται απλα δηλωνοντας τα στοιχεια κινητου και email η δε λειτουργει;;; 1 ώρα πριν, johnmayson είπε Κανεις;; Και εσύ τσακωμένος με τον γκούγκλη? "Αν είστε ήδη πελάτης της Τράπεζας, μπορείτε να εγγραφείτε στις υπηρεσίες Internet & Mobile Banking της Τράπεζας από το κινητό σας, χωρίς να επισκεφθείτε κάποιο Κατάστημα. Κατεβάστε στο κινητό σας την εφαρμογή NBG mobile banking και απλά ακολουθώντας λίγα βήματα, αποκτάτε κωδικούς i-bank για πρόσβαση στις υπηρεσίες Internet & Mobile Baking. Tο μόνο που χρειάζεται είναι να έχετε ενεργή χρεωστική κάρτα ΕΤΕ." https://www.nbg.gr/el/i-bank/retail/internet-banking
musicthe Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως θυμάμαι όταν ηθεκα να ενεργοποιήσω ebanking της εθνικής είχα πει στην τράπεζα κ μου είχαν δώσει ένα χαρτί με τους αρχικούς κωδικούς κ είχαν περασμένο το τηλ μου (απ τα στοιχεία που είχαν όταν είχα εκδόσει την κάρτα μου) Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από musicthe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα