TasosPk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα Εχθές μου ηρθε η κάρτα της εθνικής μετα απο αιτήση απο το λογιστήριο της εταιριάς που δουλευώ, ωστε να ανοιχθεί λογαριασμός μισθοδοσίας στο ονομά μου. Ενεργοποιησα την καρτα σε ενα ατμ και στην συνεχεια κατεβασα το App της εθνικης, αφου ακουλουθησα ολα τα βηματα, καταφερα να βαλω username και κωδικο και καποια στιγμη που χρειαστηκε κωδικος ασφαλειας μου ηρθε κανονικα με sms στο κινητο. Απο εκεινη την στιγμη μπορω να συνδεθω και απο το app αλλα και απο το pc και να δω κινησεις κλπ. Το θεμα ειναι οτι αν παω να κανω καποια κινηση απο το κινητο, μου ζηταει να επιβεβαιωσω την συσκευη, βαζω τον αριθμο του κινητου μου και μετα μου ζηταει να βαλω το i-code, και πως στην συνέχεια θα μου ερθει sms με αλλον κωδικο ασφαλειας. Το ιδιο και οταν πηγαινω να ενεργοποιησω νεα sms i-code συσκευη, μου ζηταει i-code ωστε να ενεργοποιηθει!? Περιμενα ηδη μια ωρα και κατι στην αναμονη χωρις να καταφέρω να μιλησω με καποιον για αυτο ποσταρω και εδω, μπας και υπαρξει καποια απαντηση μεχρι να ξαναπαρω τηλεφωνο. Ευχαριστω 1
yilarakos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Τα ίδια και σε μένα που ήθελα να κάνω e-banking για τη μητέρα μου χτες. Από το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης μου είπαν οτι πρέπει να πάει σε κατάστημα για να ενεργοποιήσει το κινητό ως icode συσκευή, την έστειλα σήμερα και όλα οκ.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 εγώ θα πω κάτι δεν κάνετε καλά - κάτι δεν καταλάβατε σωστά φίλοι μου για πάρτε το από την αρχή κάτι σας έχει ξεφύγει... το λέω γιατί έχω ήδη λογαριασμό στην εθνική τράπεζα - καταχωρημένο το κινητό και ως sms/icode - κατεβασμένη την εφαρμογή και βλέπω από υπολογιστή τους λογαριασμούς μου (αυτούς που είμαι κύριος κάτοχος και συν δικαιούχος) και τις κάρτες μου επειδή ήθελα να βλέπει και η μητέρα μου την κάρτα της και τον λογαριασμό κατέβασα την εφαρμογή στο κινητό της επειδή δεν είχε web banking αλλά είχε λογαριασμό στην εθνική τράπεζα και κάρτα για αυτόν της έφτιαξα λογαριασμό βάζοντας το email και όρισα κωδικό καταχώρησα το κινητό της τηλέφωνο ήρθαν όλοι οι icode με sms στο κινητό της τηλέφωνο και καταχωρήθηκε το κινητό της τηλέφωνο ως συσκευή sms icode και πλέον έχει την πρόσβαση που θέλει στον λογαριασμό της και στην κάρτα της
TasosPk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, ikorolis είπε εγώ θα πω κάτι δεν κάνετε καλά - κάτι δεν καταλάβατε σωστά φίλοι μου για πάρτε το από την αρχή κάτι σας έχει ξεφύγει... το λέω γιατί έχω ήδη λογαριασμό στην εθνική τράπεζα - καταχωρημένο το κινητό και ως sms/icode - κατεβασμένη την εφαρμογή και βλέπω από υπολογιστή τους λογαριασμούς μου (αυτούς που είμαι κύριος κάτοχος και συν δικαιούχος) και τις κάρτες μου επειδή ήθελα να βλέπει και η μητέρα μου την κάρτα της και τον λογαριασμό κατέβασα την εφαρμογή στο κινητό της επειδή δεν είχε web banking αλλά είχε λογαριασμό στην εθνική τράπεζα και κάρτα για αυτόν της έφτιαξα λογαριασμό βάζοντας το email και όρισα κωδικό καταχώρησα το κινητό της τηλέφωνο ήρθαν όλοι οι icode με sms στο κινητό της τηλέφωνο και καταχωρήθηκε το κινητό της τηλέφωνο ως συσκευή sms icode και πλέον έχει την πρόσβαση που θέλει στον λογαριασμό της και στην κάρτα της τα βηματα που ακολουθησα ειναι 100% ιδια με τα βηματα που αναφερεις. Οι κωδικοι ενεργοποιησης ηρθαν κανονικα στο κινητο, μονο που δεν οριστηκε σαν συσκευη sms code, στην εφαρμογη μπαινω κανονικα και βλεπω λογαριασμους,κινησεις κλπ Στο profile εχει κανονικα το κινητο μου,ομως εκει που θα επρεπε να το γραφει για sms icode ειναι κενο,οπως επισης στο παλιο ibank μου λεει οτι δεν εχω ενεργοποιημενη συσκευη sms icode. Αν παω να περασω το κινητο μου σαν sms icode , μου ζηταει πρωτα να βαλω το icode που εχει παραχθει απο την συσκευη και πως αφου μπει θα μου ερθει sms ενεργοποιησης.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, TasosPk είπε τα βηματα που ακολουθησα ειναι 100% ιδια με τα βηματα που αναφερεις. Οι κωδικοι ενεργοποιησης ηρθαν κανονικα στο κινητο, μονο που δεν οριστηκε σαν συσκευη sms code, στην εφαρμογη μπαινω κανονικα και βλεπω λογαριασμους,κινησεις κλπ Στο profile εχει κανονικα το κινητο μου,ομως εκει που θα επρεπε να το γραφει για sms icode ειναι κενο,οπως επισης στο παλιο ibank μου λεει οτι δεν εχω ενεργοποιημενη συσκευη sms icode. Αν παω να περασω το κινητο μου σαν sms icode , μου ζηταει πρωτα να βαλω το icode που εχει παραχθει απο την συσκευη και πως αφου μπει θα μου ερθει sms ενεργοποιησης. και όμως κάτι σου διαφεύγει γιατί κατά την διάρκεια αυτών των βημάτων ορίζεις την συσκευή ως συσκευή sms icode για δες εδώ τα βήματα https://www.nbg.gr/el/i-bank/retail/mobile-banking
TasosPk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, ikorolis είπε και όμως κάτι σου διαφεύγει γιατί κατά την διάρκεια αυτών των βημάτων ορίζεις την συσκευή ως συσκευή sms icode για δες εδώ τα βήματα https://www.nbg.gr/el/i-bank/retail/mobile-banking Τα εχω δει απειρες φορες. Ξαναλεω πως τα βηματα μου ειναι ακριβως τα ιδια με τα δικα σου, triple checked. Και οτι στην εφαρμογη αλλα και στο pc δεν υπαρχει συσκευη sms icode, παρολα αυτα οταν παω να ορισω μια μου ζηταει icode.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, TasosPk είπε Τα εχω δει απειρες φορες. Ξαναλεω πως τα βηματα μου ειναι ακριβως τα ιδια με τα δικα σου, triple checked. Και οτι στην εφαρμογη αλλα και στο pc δεν υπαρχει συσκευη sms icode, παρολα αυτα οταν παω να ορισω μια μου ζηταει icode. όρισε την και ζήτα icode λογικά θα σου στείλει sms στο κινητό σου τηλέφωνο (το έχεις ορίσει όταν έβαλες την εφαρμογή)
TasosPk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε όρισε την και ζήτα icode λογικά θα σου στείλει sms στο κινητό σου τηλέφωνο (το έχεις ορίσει όταν έβαλες την εφαρμογή) μα αυτο ειναι το θεμα,βαζω το κινητο μου, παταω επομενο και μου ζηταει icode, sms δεν ερχεται ποτε ομως. το ιδιο συμβαινει και οταν παω να κανω verify την συσκευη μεσω του app,βαζω το κινητο μου και παλι μου ζηταει icode,χωρις ομως παλι να μου ερθει καποιο sms. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από TasosPk
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, TasosPk είπε μα αυτο ειναι το θεμα,βαζω το κινητο μου, παταω επομενο και μου ζηταει icode, sms δεν ερχεται ποτε ομως. κάποιο βήμα σου ξέφυγε όταν έκανες την εγγραφή (δημιουργία λογαριασμού στο NBG Mobile Banking) μέσω της εφαρμογής μην παιδεύεσαι αύριο θα πας στο κατάστημα της περιοχής σου και θα λυθεί
TasosPk Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Ρε συ το πρωτο πραγμα που κανεις απο το app ειναι να βαλεις κινητο και να σου ερθει 6ψηφιο,μετα δινεις mail που παλι σου ερχεται 6ψηφιο βαζεις καρτα και μετα κωδικο. Δεν παιζει να εχω χασει κατι,το κακο ειναι οτι δεν μπορω να παω σε καταστημα λογω ωραριου και σημερα περιμενα αλλη μια ωρα στην αναμονη χωρις λογο.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, TasosPk είπε Ρε συ το πρωτο πραγμα που κανεις απο το app ειναι να βαλεις κινητο και να σου ερθει 6ψηφιο,μετα δινεις mail που παλι σου ερχεται 6ψηφιο βαζεις καρτα και μετα κωδικο. Δεν παιζει να εχω χασει κατι,το κακο ειναι οτι δεν μπορω να παω σε καταστημα λογω ωραριου και σημερα περιμενα αλλη μια ωρα στην αναμονη χωρις λογο. σωστά μου ακούγονται τα βήματα από το τηλέφωνο δεν ξέρω αν θα μπορέσεις να βρεις λύση από το κατάστημα σίγουρα δεν ξέρω αν μπορείς να διαγράψεις τον λογαριασμό σου και να το ξανά φτιάξεις από την αρχή μήπως κάτι έγινε... κάνε το εξής πήγαινε στην σελίδα https://ibank.nbg.gr δώσε τα στοιχεία σου μετά στην αρχική σελίδα πήγαινε πάνω δεξιά στις ρυθμίσεις ασφάλεια διαχείριση i code δες από εκεί αν μπορείς να ορίσεις το κινητό σου. αλλιώς προσπάθησε τηλεφωνικά 181818 (Ελλάδα) +30 210 4848484 (Ελλάδα & εξωτερικό) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από ikorolis
NitroDoodler Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, TasosPk είπε μα αυτο ειναι το θεμα,βαζω το κινητο μου, παταω επομενο και μου ζηταει icode, sms δεν ερχεται ποτε ομως. το ιδιο συμβαινει και οταν παω να κανω verify την συσκευη μεσω του app,βαζω το κινητο μου και παλι μου ζηταει icode,χωρις ομως παλι να μου ερθει καποιο sms. Γινόταν και σε μένα αυτό όχι μόνο εδώ αλλά και φβ κτλπ...ή είναι πρόβλημα τις τράπεζας(που δεν το νομίζω επειδή δοκίμασα τώρα μου το έστειλε) ή πρέπει να κάνει επακακίνηση το κινητό σου (εμένα στην πρώτη περίπτωση με βοήθεισε)
stelios18120 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Έχει θέματα η εθνική τράπεζα Υπάρχει και άλλο θέμα (όπως και 2-3 που κλειδωθηκαν) 😑
NitroDoodler Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, stelios18120 είπε Έχει θέματα η εθνική τράπεζα Υπάρχει και άλλο θέμα (όπως και 2-3 που κλειδωθηκαν) 😑 Εμένα απλά λέει ότι έληξε ο μυστικός κωδικός και για να βάλω αλλόν πρέπει να βάλω το i-code...μου ήρθε κανονικά αλλά λέει ότι έχει σφάλμα και να ξαναδοκιμάσω αργότερα Στις 8/1/2020 στις 5:31 ΜΜ, TasosPk είπε Καλησπέρα Εχθές μου ηρθε η κάρτα της εθνικής μετα απο αιτήση απο το λογιστήριο της εταιριάς που δουλευώ, ωστε να ανοιχθεί λογαριασμός μισθοδοσίας στο ονομά μου. Ενεργοποιησα την καρτα σε ενα ατμ και στην συνεχεια κατεβασα το App της εθνικης, αφου ακουλουθησα ολα τα βηματα, καταφερα να βαλω username και κωδικο και καποια στιγμη που χρειαστηκε κωδικος ασφαλειας μου ηρθε κανονικα με sms στο κινητο. Απο εκεινη την στιγμη μπορω να συνδεθω και απο το app αλλα και απο το pc και να δω κινησεις κλπ. Το θεμα ειναι οτι αν παω να κανω καποια κινηση απο το κινητο, μου ζηταει να επιβεβαιωσω την συσκευη, βαζω τον αριθμο του κινητου μου και μετα μου ζηταει να βαλω το i-code, και πως στην συνέχεια θα μου ερθει sms με αλλον κωδικο ασφαλειας. Το ιδιο και οταν πηγαινω να ενεργοποιησω νεα sms i-code συσκευη, μου ζηταει i-code ωστε να ενεργοποιηθει!? Περιμενα ηδη μια ωρα και κατι στην αναμονη χωρις να καταφέρω να μιλησω με καποιον για αυτο ποσταρω και εδω, μπας και υπαρξει καποια απαντηση μεχρι να ξαναπαρω τηλεφωνο. Ευχαριστω Μετά την ενεργοποίηση...για να μην σου βγάζει να τα βάζεις όλο με password και σμσ....βάλε μυστικό κωδικό στις ρυθμίσεις (είναι 4 αριθμοί που τους βάζεις εσύ ο ίδιος) και για κάποιο χρονικό διάστημα μπορείς να μπαίνεις έτσι (6-12 μήνες δεν θυμάμαι ακριβώς για πόσο)...μετά θα σου πει ότι έληξε ο κωδικός και για να βάλει πάλι αλλον πρέπει να βάλεις πάλι username password i-code και κάτι καινούριο....πάντως είναί δύσκολο στην επαναφορά αλλά βολικό επειδή μπαίνεις στην εφαρμογή απλά με 4 ψηφεία αυτόματα Στις 8/1/2020 στις 10:11 ΜΜ, yilarakos είπε Τα ίδια και σε μένα που ήθελα να κάνω e-banking για τη μητέρα μου χτες. Από το κέντρο τηλεφωνικής εξυπηρέτησης μου είπαν οτι πρέπει να πάει σε κατάστημα για να ενεργοποιήσει το κινητό ως icode συσκευή, την έστειλα σήμερα και όλα οκ. Πάντου λένε διαφορετικά...σε μένα είπαν να το κάνει μόνη της ή να έρθει και να χάσει τον χρόνο της στην ουρά, για αυτούς καλήτερα θα είναι να το κάνεις μόνος και θα στο λένε 3 ώρες πριν, ikorolis είπε όρισε την και ζήτα icode λογικά θα σου στείλει sms στο κινητό σου τηλέφωνο (το έχεις ορίσει όταν έβαλες την εφαρμογή) Μπόρει να είναι και αυτό ή η τράπεζα ή το κινητό θέλει επανακίνηση για να δουλέψουν αυτά (σε μένα δούλεψε η τρίτη προτίμηση) Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από NitroDoodler Παρενθέσεις
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 hello, εχω ενα λογαρισμο στην εθνικη, μπορω να ζητησω εκδοση χρεωστικης καρτας και να εγραφω στο i banking χωρις να ταλαιπωρηθώ στο καταστημα (δεν ειναι απολυτο αλλα ειναι το ποιο πιθανο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα