Yeroplatanos Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κατ αρχας είμαι ψιλοασχετος με τα pc. Έχω έναν σταθερό hp που τον πήρα το 2013. Κάποια στιγμή η κάρτα ραφικών κάηκε και έβαλα μία με 30 ευρώ που δεν τρέχει ούτε pacman που λέει ο λόγος. Cpu έχω αυτο: i5 3350P 3.1 GHZ και 6Gb ddr3 ram. Θέλω να αναβαθμίσω λίγο το pc για να παίζω κάποια games όχι τόσο AAA open world καθώς αυτά τα παίζω στο ps4.Πιο πολύ 2d και 3d platformers στυλ,Yooka Laylee. Μπορώ να δώσω έως 150 ευρώ.Τί να πάρω από κάρτα γραφικών και ραμ? Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από Yeroplatanos
LaMereda Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Γράψε καλύτερα τι περιλαμβάνει και το υπόλοιπο σύστημα, είναι πολύ σημαντικό να πεις ποιο τροφοδοτικό και σε τι ανάλυση (οθόνη) παίζεις.
greekmanael Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2020 Μια 1030 gt 2gb ίσως και +4 gb ram θα σου είναι εντάξει για απλά παιχνίδια όπως 2d και για απλά 3d (lol, wow , dota 2,Yooka Laylee, csgo κ.α.).Αν μας δώσεις και περισσότερες πληροφορίες για το hardware σου θα μας βοηθούσε στο να σου δώσουμε καλύτερη απάντηση π.χ. τι μητρική έχεις , το τροφοδοτικό κτλ.
N1KOSSS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 https://www.skroutz.gr/s/4026860/Kingston-ValueRAM-4GB-DDR3-1600MHz-KVR16LS11-4.html Δες τα ρολόγια της 4αρας Ram σου και πάρε μία με ίδια Mhz και CL, για να εχέις σωστό dual channel. Αυτή που σου έστειλα ας πούμε είναι 1600ΜΗΖ και CL11. Ίσως την 2αρα που ήδη έχεις, να μην την βάλεις και καθόλου αν σε μπερδεύει το σύστημα. Και μετά για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο https://www.skroutz.gr/s/10554817/MSI-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-LP.html , που είναι λίγο overkill αλλά για την χρήση που την θες , θα την έχεις μία ζωή και είναι εντός μπάτζετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα