DeathGuard Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα Αγόρασα πρόσφατα την SAMSUNG UE43RU7402 και είμαι γενικα ευχαριστημένος από την απόδοση της εκτός από ένα θέμα κάποιου backlight bleed που έχει. Αυτό που θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος είναι αν είναι καλύτερα να παίζω κάποιες 4k HDR ταινίες που έχω στο PC μέσω hdmi με mpc-be και madvr ή απευθείας στην τηλεόραση μέσω usb stick. Υπάρχει κάποια διαφορά στην ποιότητα? Ποιό είναι προτιμότερο.
optimus prime Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εαν εχεις ρυθμισει καλα τον MPC/madvr δεν βλεπω καποιο λογο να μπαινεις στην διαδικασια copy/paste και βαλε/βγαλε τον δισκο στην tv. Εκτος και εαν δεν βολευει η αποσταση που εχεις το pc με την tv. Eγω προτιμω MPC.. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2020 από optimus prime
DeathGuard Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μια χαρά το έχω ρυθμίσει και αποδίδει τέλεια το madvr. Απλά το στικάκι έχει την ευκολία ότι μπορώ να το λειτουργώ από το χειριστήριο της τηλεόρασης χωρίς να σηκωθώ και μετά όταν τελειώσω να το κλείσω πάλι χωρίς να σηκωθώ. Για αυτό το σκέφτομαι. Αν είναι ίδια η ποιότητα στην αναπαραγωγή και τα χρώματα δεν βλέπω λόγο να το παίζω απ'το pc. Απλά με ενδιαφέρει να μην χαλάει η ποιότητα της εικόνας.
optimus prime Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Mα αυτο μπορεις να το καταλαβεις και μονος σου φιλε μου. Βαλε την ιδια ταινια στο στικακι και στο pc με το ιδιο preset και κανε συγκρισεις. Εαν δυσκολευεσαι να βρεις διαφορες τοτε δεν βλεπω λογω να σου πω εγω η ο καθενας που ειναι καλυτερη η εικονα..
DeathGuard Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2020 Ναι το έκανα. Η αλήθεια είναι ότι με το mpc φαίνεται λίγο πιο crisp η εικόνα. Τα χρώματα φαίνονται ίδια. Νομίζω πως η διαφορά είναι μάλλον αμελητέα αλλά θα το τεστάρω λίγο ακόμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα