pix_lax82 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Διαβασα καποια threads αλλα περισσότερο μπερδεύτηκα να ειμαι ειλικρινης. Ψαχνω ενα tvbox που να παιζει χωρις να κολλάει το netflix ,με θυρα ethernet (οποτε εκτος το xiaomi) και hdmi (για συνδεση με tv). Καμμια ιδεα, προταση ?
manoskost Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 51 λεπτά πριν, pix_lax82 είπε Διαβασα καποια threads αλλα περισσότερο μπερδεύτηκα να ειμαι ειλικρινης. Ψαχνω ενα tvbox που να παιζει χωρις να κολλάει το netflix ,με θυρα ethernet (οποτε εκτος το xiaomi) και hdmi (για συνδεση με tv). Καμμια ιδεα, προταση ? μονο xiaomi mibox s και θα παρεις τον ανταπτορα, ειναι πολυ απλα τα πραγματα, netflix hd/4k δεν θα δεις με κανενα αλλο box, γιατι ειναι πιστοποιημενο.
socratis23 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, manoskost είπε μονο xiaomi mibox s και θα παρεις τον ανταπτορα, ειναι πολυ απλα τα πραγματα, netflix hd/4k δεν θα δεις με κανενα αλλο box, γιατι ειναι πιστοποιημενο. ακριβώς.. Το netflix στα 4κ παίζει μόνο σε συγκεκριμένα tvbox. Το xiaomi είναι ένα απο τα καλύτερα (το καλύτερο UI imo) Μην σε ψαρώνουν τα 4GB ή τα 8(!!!) Τώρα γιατί τέτοια μανία με το καλώδιο δεν ξέρω. Αν είναι τόσο κοντά στο ρούτερ σου θα πιάνεις άνετα wifi εκτός και αν έχεις καμιά 10αριά μέτρα καλώδιο
thanasis00 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Εγώ με την εμπειρία μου με το Mi Box S για την ίδια δουλειά δε θα το πρότεινα. Γενικά το Mi Box S μου φάνηκε ότι λαγκάρει άπειρα, πολλές φορές έκανε stutter το βίντεο στο Netflix και έπρεπε να κάνω restart τη συσκευή για να στρώσει. Επίσης πολλές φορές κολλούσε και το μενού, και έπρεπε να το βγάζω από τη πρίζα για να στρώσει πάλι. Και δε το φόρτωσα ποτέ με εφαρμογές, μόνο ότι είχε stock. Θα πρότεινα καλύτερα ένα chromecast ultra και να στέλνεις το επεισόδιο που θες από το Netflix στο κινητό, παίζει πάρα πολύ καλά έτσι, και βολεύει άπειρα για να κάνεις cast τα πάντα από το κινητό.
Mene Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Εγώ με την εμπειρία μου με το Mi Box S για την ίδια δουλειά δε θα το πρότεινα. Γενικά το Mi Box S μου φάνηκε ότι λαγκάρει άπειρα, πολλές φορές έκανε stutter το βίντεο στο Netflix και έπρεπε να κάνω restart τη συσκευή για να στρώσει. Επίσης πολλές φορές κολλούσε και το μενού, και έπρεπε να το βγάζω από τη πρίζα για να στρώσει πάλι. Και δε το φόρτωσα ποτέ με εφαρμογές, μόνο ότι είχε stock. Θα πρότεινα καλύτερα ένα chromecast ultra και να στέλνεις το επεισόδιο που θες από το Netflix στο κινητό, παίζει πάρα πολύ καλά έτσι, και βολεύει άπειρα για να κάνεις cast τα πάντα από το κινητό. Εμένα μου παρουσίασε αντίστοιχο πρόβλημα όταν απενεργοποίησα το HDMI CEC, μόλις το επανέφερα όλα τέλεια. Μήπως έχεις κι εσύ τίποτα αντίστοιχο; Κι εγώ το Mi Box s προτείνω πάντως. Ακόμα και αν χρειαστεί να βάλεις τον αντάπτορα για ethernet (αν και με wifi ac είναι άψογο). Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από Mene
thanasis00 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Mene είπε Εμένα μου παρουσίασε αντίστοιχο πρόβλημα όταν απενεργοποίησα το HDMI CEC, μόλις το επανέφερα όλα τέλεια. Μήπως έχεις κι εσύ τίποτα αντίστοιχο; Κι εγώ το Mi Box s προτείνω πάντως. Ακόμα και αν χρειαστεί να βάλεις τον αντάπτορα για ethernet (αν και με wifi ac είναι άψογο). Δυστυχώς το έδωσα και πήρα το Chromecast αλλά γενικά δεν είχα πειράξει το CEC στο HDMI.
pix_lax82 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Σας ευχαριστώ ολους για της πληροφορίες τελικά πήρα το Xiaomi Mi BOX S και ενα usb ethernet εχθες το βράδυ. Απο τα δοκιμαστικα που του εκανα εχθες: Πολυ ευκολο και γρήγορο menu. Δεν χρειάζεται καμια παραμετροποίηση. Δεν εχω δει καποια αλλη λύση στη πράξη. Αυτός ομως ο συνδιασμός ειναι εξαιρετικός. Thx για τις πληροφορίες. 1
Mene Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Αν θες, πες και ποιο usb ethernet πήρες να το έχουμε υπόψη!
thanasis00 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Εγώ είχα πάρει αυτό τότε για το Mi Box S, το οποίο χρησιμοποιώ ακόμα για το Nintendo Switch (αλλά και για ένα laptop) https://www.amazon.co.uk/Gigabit-1000Mbps-Ethernet-Adapter-Network/dp/B00LLUEJFU/ref=sr_1_6?keywords=usb+hub+ethernet&qid=1578580593&sr=8-6 και παίζει πολύ καλά. 1
pix_lax82 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Εγω αυτο και επαιξε κατευθείαν TP-LINK UE300 1 1
orfilipp Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δηλαδή τα άλλα box δε παίζουν καθόλου netflix? Η απλώς δε παίζουν HD?
manoskost Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, orfilipp είπε Δηλαδή τα άλλα box δε παίζουν καθόλου netflix? Η απλώς δε παίζουν HD? δεν παιζουν hd, αλλα αν βαλεις το coreelec, λενε οτι παιζει 1080. ( το coreelec ενδεικνυται για επεξεργαστες amlogic ).
gsa1967 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 μπορουμε να βαλουμε καποιον explorer στο mi box? για να μπαινω στο ιντερνετ?
manoskost Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, gsa1967 είπε μπορουμε να βαλουμε καποιον explorer στο mi box? για να μπαινω στο ιντερνετ? θα βαλεις αυτην την εκδοση του purfin v7.7.2.30719 βαλτην σε ενα usb και καντην εγκατασταση με εναν file explorer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα