Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για Peugeot 2008 (2020)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και χαλη χρονια, τι συμβαινει με τις τιμες στο site της peugeot απο ποτε το peugeot 3008 alure κοστιζει 25000 ευρω? Ομοιως και το 408 στα 25000 και μειωση τιμης και στο 2008 στα 17000 (εκδοση style). Περσυ που βγηκε το 3008 θυμαμαι ξεκινουσε απο 37000, τι συνεβει?

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 minutes ago, leftk2 said:

Καλησπερα και χαλη χρονια, τι συμβαινει με τις τιμες στο site της peugeot απο ποτε το peugeot 3008 alure κοστιζει 25000 ευρω? Ομοιως και το 408 στα 25000 και μειωση τιμης και στο 2008 στα 17000 (εκδοση style). Περσυ που βγηκε το 3008 θυμαμαι ξεκινουσε απο 37000, τι συνεβει?

Όντως, κάτι τρελό γίνεται. Ο ξάδερφος μου που πέρυσι πήρε το 408 (Allure Plus, 1.2 ΕΑΤ8) το πλήρωσε 43500. Θα τρελαθεί αν δει το πόσο έφτασε και είναι και Hybrid πλέον...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σας, μπορει καποιος να μου εξηγήσει γιατι πουλιούνται τόσα πολλά pegeot 2008 και 3008 με τόσα λιγα χιλιόμετρα? Σκέφτομαι να αγοράσω αλλα με προβληματίζει που πουλιούνται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετα την αποκτησή τους. Αν υπαρχουν ιδιοκτήτες η πρωην ιδιοκτήτες ας πουν την γνώμη τους για να μην μπω σε δυσάρεστες περιπέτειες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, delt21 είπε

Καλημέρα σας, μπορει καποιος να μου εξηγήσει γιατι πουλιούνται τόσα πολλά pegeot 2008 και 3008 με τόσα λιγα χιλιόμετρα? Σκέφτομαι να αγοράσω αλλα με προβληματίζει που πουλιούνται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα μετα την αποκτησή τους. Αν υπαρχουν ιδιοκτήτες η πρωην ιδιοκτήτες ας πουν την γνώμη τους για να μην μπω σε δυσάρεστες περιπέτειες.

Καλημέρα. Γενικά είναι ένα πολύ δημοφιλές μοντέλο, οπότε υποθέτω ότι αυτό παίζει τον βασικότερο ρόλο στην πληθώρα αγγελιών. Καλό είναι αυτό για τον υποψήφιο αγοραστή. ;)

Προσωπικά, πουλάω το δικό μου διότι υπάρχει και εταιρικό Stonic στην οικογένεια, και το δωρεάν είναι πάντα καλύτερο. Ωστόσο, αν είχα να επιλέξω ένα οικογενειακό αυτοκίνητο μεταξύ των δύο, αυτό θα ήταν τυφλά το Peugeot. Απροβλημάτιστο, μαλακό, ικανοποιητικό μοτέρ, μεγάλοι χώροι, άνετο εσωτερικό, πολύ ποιοτικό, με σαλόνι και υπερπλούσιο εξοπλισμό που νιώθουν premium. Καμία σχέση με το Kia, παρόλο που είναι νεότερο μοντέλο (ή αντίστοιχα Citroen, Dacia κτλ που έτυχε να κοιτάζω πριν αγοράσω).

Επεξ/σία από BLiTzER
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανείς το υβριδικό με τα 136 να μας πει εντυπώσεις? Από καταναλώσεις εντός πόλης κ σε ταξίδι (με τρομάζει λίγο το μικρό ρεζερβουάρ που έχει για ταξιδι) το αυτόματο του πως είναι. 

Αυτό πλέον φοράει καδενα αν δεν κάνω λάθος?

Επεξ/σία από ilias78

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...