Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για Peugeot 2008 (2020)

theo93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 ώρες πριν, GEOEFI123 είπε

Έχω πάρει το 3008 σε χρώμα γκρι πράσινο και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει αν σκεφτώ αργότερα να αλλάξω χρώμα καθώς να βάλω και ηλιοροφη σε τι βαθμό μπορεί να πλησιάζουν τις εργοστασιακες προδιαγραφές 

Ηλιοροφή δύσκολο και δεν ξέρω κατά πόσο θα σε συμφέρει και στην ασφάλεια μετά.

Βαφή αν ψαχτείς θα βρεις κάποιους καλούς μάστορες,  αλλά θα πρέπει να ξοδευτείς αρκετά.

Για μένα δεν συμφέρει,  παρά μόνο αν το ήδη υπάρχον χρώμα χρίζει αντικατάστασης.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

20 ώρες πριν, GEOEFI123 είπε

Έχω πάρει το 3008 σε χρώμα γκρι πράσινο και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει αν σκεφτώ αργότερα να αλλάξω χρώμα καθώς να βάλω και ηλιοροφη σε τι βαθμό μπορεί να πλησιάζουν τις εργοστασιακες προδιαγραφές 

Πούλα το και πάρε άλλο. Θα κόψεις το αμάξι για να βάλεις ηλιοροφή? Ποιος θα το αναλάβει? δε θα έχει σχέση με την εργοστασιακή

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, GEOEFI123 είπε

Για να προσθέσεις ηλιοροφή και να μπορείς να το περάσεις ΚΤΕΟ πρέπει να δώσει το ΟΚ η αντιπροσωπεία οτι πληρεί τις εργοστασιακές προδιαγραφές.

Στο 99,9% των περιπτώσεων η αντιπροσωπεία δεν αναλαμβάνει τέτοιο ρίσκο...

Επεξ/σία από agnostos13

• 2 μήνες μετά...

Καλησπέρα παιδια ! Εχω παραγγειλει ενα 2008  στα 22.500€ .  Αλλα με ανοικτη τιμη. Δηλαδη την τιμη θα μου την πουν οταν το αμαξι εκτελωνιστεί . Αυτην την στιγμη μετα απο ενα μηνα βλεπω διαφήμιση Peugeot με εγγυηση τιμης, ελατε τωρα και σας εγγυομαστε την τιμη. Παιρνω τον πωλητή του λεω το και το μου λεει οταν το εκλεισες εσυ δεν υπηρχε αυτο. Δεκτο. Μπαινουμε να δουμε την τιμη τωρα του μοντελου που εχω παρει εγω με 22.500 και ειναι στα 26000  ! Του λεω αρα εγω θα πρεπει να πληρωσω αυτην την  τιμη. Και μου λεει οχι η πεζο εδινε τοτε το ανοικτη τιμη για να ειναι καλυμμένος ο κωλος της εσυ μου λεει κατα 99% θα το παρεις οσο το εχεις κλεισει! Ποτε μου λεει δεν μου εχει τύχει να αλλαξουν τιμη στο αμαξι που εχει κλεισει καποιος . Μου λεει εδωσα  τωρα καποια αμαξια 25-26χιλιαδες και αυτην την στιγμη μπαιναμε και τα βλεπαμε ειχαν 30000+ Μου λεει η τιμη παρέμεινε σε αυτην που τους ειχα κλεισει.  Τι πιστεύεται; Εχεις κανεις γνωμη η εχει ακουσει παρομοιο περιστατικο; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχεις δωσει προκαταβολη?

υπαρχει καποιο εγγραφο που φαινεται αυτη η τιμη των 22500 που ειχατε συμφωνησει ?

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, tutuyo είπε

εχεις δωσει προκαταβολη?

υπαρχει καποιο εγγραφο που φαινεται αυτη η τιμη των 22500 που ειχατε συμφωνησει ?

Φυσικα και εχω βαλει προκαταβολη και υπαρχει και εγγραφο!

A4626E14-0A8D-49AE-ACB2-8B69ED952A29.jpeg

Επεξ/σία από Stelaras1993
  • Like 1

13 ώρες πριν, tutuyo είπε

πολυ ωραια!

Τοτε δεν εχεις τιποτα να φοβασαι😉

To ανοικτή τιμή αυτοκινήτου το είδες?  εχει παει στα 26000 το ιδιο αυτην την στιγμη εαν μπεις στο site της peugeot. Αυτοι πουλάνε φουμαρα εχουν ξεσκιστεί στην διαφήμιση εγγύηση τιμής και σε σχεση με τον προηγούμενο μήνα εχουν ανεβασει 15-20% τις τιμές . Φοβάμαι οτι θα έχω και εγω τρελή αύξηση τιμης αν και ο πωλητής μου λεει πως κατα 99% θα το πάρω στην τιμή που το έκλεισα και πως η peugeot το έκανε αυτο για να έχει καλλυμένο τον κώλο της ( το ανοικτή τιμή που έδινε πριν κανα μήνα) αν βάλουν σε όλους που εκλεισαν αμαξια πριν κανα 2 μηνες αύτες τις αυξήσεις δεν βλέπω να παραλαμβάνει κανενας. Επίσης μου είπε πως και αλλοι παρέλαβαν πριν λίγες μέρες και δεν πήραν την αύξηση εν τέλη και οτι δεν έχει δει ποτε σε αμάξι που έχει κλείσει κάποιος να του αλλάζουν εν τέλη την τιμή. 

Δεν μπορείς να έχεις πρόβλημα φίλε μου.

Πουθενά δεν μπορεί να σταθεί αύξηση τιμής κατά 4000. Αυτό είναι αισχροκερδεια εις βάρος σου.

Μη φοβάσαι, να χαρείς το αμάξι σου!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλησπέρα.στην παρέα. Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με ποιο κινητό είναι συμβατή η οθόνη αφής του 2008(2020) ώστε να μου εμφανίζει τον χάρτη στην οθόνη...

2 ώρες πριν, GeoDal9878 είπε

καλησπέρα.στην παρέα. Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με ποιο κινητό είναι συμβατή η οθόνη αφής του 2008(2020) ώστε να μου εμφανίζει τον χάρτη στην οθόνη...

Καλησπέρα.

Λογικά αναφέρεσαι στο android auto, οπότε θα πρέπει να δεις ποια κινητά είναι συμβατά για ενσύρματη χρήση με το android auto.

• Like 1

• 2 χρόνια αργότερα...
18 ώρες πριν, Jim1616 είπε

Καλησπέρα παιδιά λέω να πάρω το Peugeot 2008 1200 130 βενζίνη του 2020μοντελο θα ήθελα απόψεις αν κάποιος το έχει.ευχαριστω

Φουλ στα προβλήματα είναι το μοντέλο. Είναι αυτό με τον ιμάντα μέσα στο λάδι.Υπαρχει και δικαστική διαμάχη ιδιοκτητών με την Peugeot στη Γαλλία 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...