hountalass Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 3 ώρες πριν, totalius είπε Ναι αλλα για 10αρα πας στο allure των 24 χιλιάδων . Μην βλέπεις τιμή καταλόγου. Κάνουν εκπτώσεις ή τρέχουν προσφορές. Γενικά ισχύει αυτό σε πολλές αντιπροσωπείες γίνεται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alisanfanny Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2021 Στο μοντέλο GT line δεν υπάρχει το navigation? Γιατί εγώ είδα μοντέλο gt line, στο οποίο μου είπαν ότι navigation έχεις μόνο αν συνδέσεις το κινητό .. (άρα μέσω του κινητού ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsavdaridis Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2021 Καλησπέρα παιδιά. Εγώ με την σειρά μου θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και όποιος γνωρίζει αν μπορεί να μου απαντήσει. Αυτός ο κινητήρας που φοράει αυτό το αμάξι καίει λάδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chriskourou Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2021 Στις 8/5/2021 στις 9:00 ΠΜ, Tsavdaridis είπε Καλησπέρα παιδιά. Εγώ με την σειρά μου θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και όποιος γνωρίζει αν μπορεί να μου απαντήσει. Αυτός ο κινητήρας που φοράει αυτό το αμάξι καίει λάδια; Ο κινητήρας όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Γιατί έγιναν τέτοιες αυξήσεις στις τιμές; Το Allure 100hp που πήραν πέρυσι οι γονείς μου βγήκε 21700 τελική + μια έκπτωση 1000€ για απόσυρση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2021 Γιατι την άκουσαν περίεργα με τις αυξημένες πωλήσεις που ειχαν τελευταια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krepalidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Το οδήγησα σήμερα σε αυτόματο και μου φάνηκε εξαιρετικό οδηγικά. Άνετο σε χώρους, όμορφο, σαλόνι λειτουργικό και θυμίζει μέσα έξω το 3008. Λίγο μικρό μου φάνηκε το ντουλαπάκι. Οδηγησα και το Opel Crossland με τον ατμοσφαιρικό 1.2. Απογοήτευση σκέτη. Σαν πενταετίας κορσα το εσωτερικό, σύστημα πολυμέσων και το κιβώτιο ταχυτήτων τρισάθλιο σε αίσθηση και ασαφές κούμπωμα σαν κάποια γαλλικά δεκαετιας που ψαρεύεις τις ταχύτητες. Νομίζω η Peugeot σταδιακά μετατρεπει την Opel σε low cost ώστε να ανταγωνίζεται την Dacia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 6 ώρες πριν, Krepalidis είπε Το οδήγησα σήμερα σε αυτόματο και μου φάνηκε εξαιρετικό οδηγικά. Άνετο σε χώρους, όμορφο, σαλόνι λειτουργικό και θυμίζει μέσα έξω το 3008. Λίγο μικρό μου φάνηκε το ντουλαπάκι. Οδηγησα και το Opel Crossland με τον ατμοσφαιρικό 1.2. Απογοήτευση σκέτη. Σαν πενταετίας κορσα το εσωτερικό, σύστημα πολυμέσων και το κιβώτιο ταχυτήτων τρισάθλιο σε αίσθηση και ασαφές κούμπωμα σαν κάποια γαλλικά δεκαετιας που ψαρεύεις τις ταχύτητες. Νομίζω η Peugeot σταδιακά μετατρεπει την Opel σε low cost ώστε να ανταγωνίζεται την Dacia. Και το 2008 αν οδηγούσες σε χειροκίνητο ακριβώς την ίδια αίσθηση θα είχες για το κιβώτιο. Το έσωσες που δοκίμασες το αυτόματο. Στο τελευταίο θα συμφωνήσω , η Opel για το PSA είναι η Skoda του VAG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krepalidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, tsofras είπε Και το 2008 αν οδηγούσες σε χειροκίνητο ακριβώς την ίδια αίσθηση θα είχες για το κιβώτιο. Το έσωσες που δοκίμασες το αυτόματο. Στο τελευταίο θα συμφωνήσω , η Opel για το PSA είναι η Skoda του VAG Μοιάζει περισσότερο με Dacia και Lada της Renault και Maruti της Suzuki παρά με Skoda. Η Skoda παρότι φτηνότερη δεν χάνει σε ποιότητα κατασκευής, μάλιστα βγαίνει συνεχώς ανώτερη σε αξιοπιστία (!) από VW, Seat ενώ συνήθως έχει τα πιο πρακτικά, άνετα σε χώρους αμάξια του γκρουπ. Η Opel ήταν που ήταν σε θέματα αξιοπιστίας φτωχός Γερμανός συγγενής έχοντας όλα τα κουσουρια των γερμανικών (κόστος αγοράς και χρήσης, συντήρησης αξιόπιστα) χωρίς απαραίτητα να έχει τα συν (βασικά το πρεστίζ) την βλέπω να γίνεται το κάτω ράφι της Peugeot/Citroen. ΥΓ. Πόσο μο¥ναρος το Puma Hybrid στην οδήγηση. Τι γλυκό manual κιβώτιο, τι αίσθηση οδηγική, τι ωραίο ευχάριστο τιμόνι σε υφή και αίσθηση στριψηματος. Και έχει τάπα στο βαθυ τετράγωνο Πορτ παγκαζ για να πετάξεις μέσα ένα σακί παγάκια για να κρατάς τις μπύρες σου κρύες για όταν πας πικνικ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 3 λεπτά πριν, Krepalidis είπε Μοιάζει περισσότερο με Dacia και Lada της Renault και Maruti της Suzuki παρά με Skoda. Η Skoda παρότι φτηνότερη δεν χάνει σε ποιότητα κατασκευής, μάλιστα βγαίνει συνεχώς ανώτερη σε αξιοπιστία (!) από VW, Seat ενώ συνήθως έχει τα πιο πρακτικά, άνετα σε χώρους αμάξια του γκρουπ. Η Opel ήταν που ήταν σε θέματα αξιοπιστίας φτωχός Γερμανός συγγενής έχοντας όλα τα κουσουρια των γερμανικών (κόστος αγοράς και χρήσης, συντήρησης αξιόπιστα) χωρίς απαραίτητα να έχει τα συν (βασικά το πρεστίζ) την βλέπω να γίνεται το κάτω ράφι της Peugeot/Citroen. ΥΓ. Πόσο μο¥ναρος το Puma Hybrid στην οδήγηση. Τι γλυκό manual κιβώτιο, τι αίσθηση οδηγική, τι ωραίο ευχάριστο τιμόνι σε υφή και αίσθηση στριψηματος. Και έχει τάπα στο βαθυ τετράγωνο Πορτ παγκαζ για να πετάξεις μέσα ένα σακί παγάκια για να κρατάς τις μπύρες σου κρύες για όταν πας πικνικ! Όλοι μιλάνε για το τιμόνι και την οδηγική αίσθηση + το ψυγείο για τις μπύρες Εγώ όταν μπήκα όμως το θεώρησα στενομπούκι για crossover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krepalidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Όλοι μιλάνε για το τιμόνι και την οδηγική αίσθηση + το ψυγείο για τις μπύρες Εγώ όταν μπήκα όμως το θεώρησα στενομπούκι για crossover Μου θυμίζει λίγο το Juke το πρώτο σε χώρους για τους πίσω. Είναι το τέλειο όχημα για ζευγάρι ή οικογένεια με μικρά παιδιά που μένουν σε πόλη, δεν έχουν πάρκινγκ/πυλωτη κι έχουν ξεμπερδέψει με καρότσια. Επαρκες σε χώρους, επαρκώς μικρό να παρκάρει παντού, οικονομικό και ευχάριστο, απολαυστικό στην οδήγηση εντός κι εκτός πόλης. Έχει και grip control αλλά δεν ξέρω πόσο αποτελεσματικό είναι σε χωμαζ χιόνι. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2021 από Krepalidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Krepalidis είπε Μου θυμίζει λίγο το Juke το πρώτο σε χώρους για τους πίσω. Είναι το τέλειο όχημα για ζευγάρι ή οικογένεια με μικρά παιδιά που μένουν σε πόλη, δεν έχουν πάρκινγκ/πυλωτη κι έχουν ξεμπερδέψει με καρότσια. Επαρκες σε χώρους, επαρκώς μικρό να παρκάρει παντού, οικονομικό και ευχάριστο, απολαυστικό στην οδήγηση εντός κι εκτός πόλης. Καλοτάξιδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Krepalidis Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, tsofras είπε Καλοτάξιδο Έχω i20 6ετιας, μακάρι να είχα την άνεση να πάρω το Puma ST σε μπλε ηλεκτρίκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Krepalidis είπε Έχω i20 6ετιας, μακάρι να είχα την άνεση να πάρω το Puma ST σε μπλε ηλεκτρίκ. Ναι είναι τούμπανο το μπλε εγώ λόγω εσωτερικού και κινητήρα το προσπερασα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOEFI123 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Έχω πάρει το 3008 σε χρώμα γκρι πράσινο και θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει αν σκεφτώ αργότερα να αλλάξω χρώμα καθώς να βάλω και ηλιοροφη σε τι βαθμό μπορεί να πλησιάζουν τις εργοστασιακες προδιαγραφές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα