Προς το περιεχόμενο

Γνώμη για Peugeot 2008 (2020)

theo93

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι γνώμη έχετε για το καινούργιο 2008, είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου mini suv και φαίνεται πολύ συμπαθητικό.

Μετά από μια βόλτα σε αντιπροσωπίες η καλύτερη τιμή που πήρα για την έκδοση με τα 100hp, 1200cc, Allure ήταν στα 20.700€.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πολυ ομορφο και ιδιαιτερο, ενα μικροτερο 3008 επι της ουσιας.

Ο 1.2 Puretech ειναι διαμαντι, δυνατος, ροπατος, πολιτισμενος, δεν βγαινει τυχαια engine of the year εδω απο το '15. Στην εκδοση του για το 3008 ειναι εξαιρετικος, το ιδιο πιστευω και για το 2008.

• Like 5

Μόλις τώρα, tutuyo είπε

Πολυ ομορφο και ιδιαιτερο, ενα μικροτερο 3008 επι της ουσιας.

Ο 1.2 Puretech ειναι διαμαντι, δυνατος, ροπατος, πολιτισμενος, δεν βγαινει τυχαια engine of the year εδω απο το '15. Στην εκδοση του για το 3008 ειναι εξαιρετικος, το ιδιο πιστευω και για το 2008.

Τα 100 άλογα είναι λίγα για αυτό το αμάξι;

Αυτό που με ενθουσίασε είναι ο εξοπλισμός και το 3d copkit.

6 λεπτά πριν, theo93 είπε

Τα 100 άλογα είναι λίγα για αυτό το αμάξι;

Αυτό που με ενθουσίασε είναι ο εξοπλισμός και το 3d copkit.

Δεδομενου οτι ειναι εντελως καινουργιο μοντελο δεν νομιζω οτι θα βρεις κατατοπιστικη απαντηση. Στο 3008 (που ειναι ισως το κοντινοτερο σημειο συγκρισης) ο 1.2 με τα 130 ειναι εξαιρετικος σε αποδοση και ροπη. Το εχω οδηγησει αρκετες ημερες και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος.

Η καλυτερη απαντηση ειναι φυσικα ενα τεστ ντραιβ οπου θα μπορεσεις μονος σου να κρινεις εαν σου φαινεται, σβελτο η βαρυ.

Μην εστιαζεις αποκλειστικα στον εξοπλισμο και στα μπλιμπλικια, αν και το 3d cockpit ειναι εντυπωσιακο. Παντως σαν τιμη ειναι αλμυρουτσικη

59 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Δεδομενου οτι ειναι εντελως καινουργιο μοντελο δεν νομιζω οτι θα βρεις κατατοπιστικη απαντηση. Στο 3008 (που ειναι ισως το κοντινοτερο σημειο συγκρισης) ο 1.2 με τα 130 ειναι εξαιρετικος σε αποδοση και ροπη. Το εχω οδηγησει αρκετες ημερες και ειχα μεινει πολυ ευχαριστημενος.

Η καλυτερη απαντηση ειναι φυσικα ενα τεστ ντραιβ οπου θα μπορεσεις μονος σου να κρινεις εαν σου φαινεται, σβελτο η βαρυ.

Μην εστιαζεις αποκλειστικα στον εξοπλισμο και στα μπλιμπλικια, αν και το 3d cockpit ειναι εντυπωσιακο. Παντως σαν τιμη ειναι αλμυρουτσικη

Γιατί?

Έχεις κάποια άλλη πρόταση με αντίστοιχο εξοπλισμό εκτός απο C3 και Kamiq;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να πω κι εγώ την άποψη μου. Στα 1200cc με 3 κυλίνδρους θα προβληματιζόμουν για το αν είναι ικανός να κινήσει ένα SUV με άνεση. Ιδιαίτερα αν είναι φορτομένο με αποσκευές και 4 άτομα επιβάτες. Για να το θέσω πιο σωστά, πόσο θα ζορίζεται ο κινητήρας να σπρώξει το αμάξι και τι επίπτωση θα έχει σε βάθος 5ετίας. Προσωπικά θα κοιτούσα κάποιο μεγαλύτερο κινητήρα για τέτοιου τύπου αυτοκίνητα όπως το 2008.

Επεξ/σία από giorgos_di
  • Like 5

4 ώρες πριν, theo93 είπε

Τι γνώμη έχετε για το καινούργιο 2008, είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου mini suv και φαίνεται πολύ συμπαθητικό.

Μετά από μια βόλτα σε αντιπροσωπίες η καλύτερη τιμή που πήρα για την έκδοση με τα 100hp, 1200cc, Allure ήταν στα 20.700€.

t cross με φουλ εξοπλισμο, 20.000

για πιο φθηνα κοιτα το seat ή το skoda

• Like 2
  • Sad 1

1 ώρα πριν, giorgos_di είπε

Να πω κι εγώ την άποψη μου. Στα 1200cc με 3 κυλίνδρους θα προβληματιζόμουν για το αν είναι ικανός να κινήσει ένα SUV με άνεση. Ιδιαίτερα αν είναι φορτομένο με αποσκευές και 4 άτομα επιβάτες. Για να το θέσω πιο σωστά, πόσο θα ζορίζεται ο κινητήρας να σπρώξει το αμάξι και τι επίπτωση θα έχει σε βάθος 5ετίας. Προσωπικά θα κοιτούσα κάποιο μεγαλύτερο κινητήρα για τέτοιου τύπου αυτοκίνητα όπως το 2008.

Γενικά δεν έχει μεγάλο βάρος και από ότι είδα ένα παρόμοιο κινητήρα έχει και το 3008.

11 λεπτά πριν, Lumini είπε

t cross με φουλ εξοπλισμο, 20.000

για πιο φθηνα κοιτα το seat ή το skoda

το t-cross με μια γρήγορη διαμόρφωση που έκανα βγαίνει πάνω απο 21000

Το seat arona μου φάνηκε μικρό και το skoda kamiq μου άρεσε σχετικά.

3 λεπτά πριν, theo93 είπε

Γενικά δεν έχει μεγάλο βάρος και από ότι είδα ένα παρόμοιο κινητήρα έχει και το 3008.

το t-cross με μια γρήγορη διαμόρφωση που έκανα βγαίνει πάνω απο 21000

Το seat arona μου φάνηκε μικρό και το skoda kamiq μου άρεσε σχετικά.

νομιζω ολα εχουν ιδιο κινητήρα..οντως το νεο skoda ειναι πανεμορφο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον 1.2 με τα 110 (νομίζω ίδιος είναι) τον έχει ο αδερφός μου σε c3. Κινεί αξιοπρεπέστατα το αυτοκίνητο, όπως και σε όλη αυτή την κατηγορία όλα τα τρικύλινδρα με 100+ ίππους.

Το θέμας είναι γιατί να κοστίζει 20χιλιάδες ευρώ. Το c3 με όλα επάνω πήγε 14,5 (το polo και το fiesta +1κ) . Εκτός από την εμφάνιση που είναι υποκειμενικό θέμα και έχει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά δεν βλέπώ γιατί κάποιος να επιλέξει κάτι τόσο ακριβό σε αυτή την κατηγορία.

Σε αυτά τα χρήματα θα πήγαινα σε suvοειδές όπως προτεινε ο Lumini.

Επεξ/σία από filarhos

3 ώρες πριν, filarhos είπε

Τον 1.2 με τα 110 (νομίζω ίδιος είναι) τον έχει ο αδερφός μου σε c3. Κινεί αξιοπρεπέστατα το αυτοκίνητο, όπως και σε όλη αυτή την κατηγορία όλα τα τρικύλινδρα με 100+ ίππους.

Το θέμας είναι γιατί να κοστίζει 20χιλιάδες ευρώ. Το c3 με όλα επάνω πήγε 14,5 (το polo και το fiesta +1κ) . Εκτός από την εμφάνιση που είναι υποκειμενικό θέμα και έχει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά δεν βλέπώ γιατί κάποιος να επιλέξει κάτι τόσο ακριβό σε αυτή την κατηγορία.

Σε αυτά τα χρήματα θα πήγαινα σε suvοειδές όπως προτεινε ο Lumini.

Μα είναι mini suv, μιλάω για το 2008 όχι το 208 

18 ώρες πριν, theo93 είπε

Μα είναι mini suv, μιλάω για το 2008 όχι το 208 

Συγνώμη λάθος...

Εκ παραδρομής δεν είδα το δεύτερο μηδενικό...

• Thanks 1

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@tsofras

Ένα χρόνο μετά λογικά θα έχει βρει άκρη ο ts

(το site δε τη παλεύει μετά την αναβάθμιση μου έχει σπάσει τα νεύρα μέσω κινητού με τις απαντήσεις....) 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1

Στις 8/1/2020 στις 3:48 ΜΜ, theo93 είπε

Φίλε μου για να μην πολυλογώ επειδή τα έχω γράψει σε άλλο ποστ , θα στα πώ περιληπτικά :

Εγώ το αγόρασα και το πούλησα μέσα σε 3 εβδομάδες με 600Χλμ

Λοιπόν (Προσωπική άποψη πάντα)

Θετικά

Πολύ ωραία και άνετη ανάρτηση

Ο κινητήρας δείχνει καλύτερος από ότι είναι στα χαρτιά , εγώ εντυπωσιάστηκα προερχόμενος απο 1.8 180 άλογα

Εύκολο στη οδήγησης ,καλή ορατότητα , δεν ενοχλεί το μέγεθος του

Αρνητικά

Το χειρότερο manual κιβώτιο που έχω οδηγήσει ποτέ , οι σχέσεις κουμπώνουν όπου να ναι , η κλιμάκωση χάλια

Έχω ύψος 1.83 , το τιμόνι δεν μπόρεσα να το ρυθμίσω να με βολεύει , κρύβει όλο τον πίνακα οργάνων οπότε και 3D cockpit να έχεις , είναι πιθανό ότι δεν θα το βλέπεις . Έχω θέμα με αυχένα και με την θέση οδήγησης που είχα και αυτό το τιμόνι χαμηλά πάνω στην ώρα έβγαινα χάλια

Η θέση των αεραγωγών ειδικά στη μέση είναι άθλια  , δεν κατάφερα να τους ρυθμίσω να μην με χτυπάει ο κρύος αέρας οπότε απλά τους έκλεινα

Όλα τα παραπάνω ξαναλέω είναι προσωπική άποψη και μόνο σχόλια για το αυτοκίνητο. Θα έγραφα και άλλα αρνητικά αλλά αφορούν την κατηγορία B-SUV και όχι τόσο το αυτοκίνητο.

Όπως και να έχει να κάνεις test drive πριν το πάρεις γιατί τα περισσότερα απο τα παραπάνω τα αναφέρουν και άλλοι ιδιοκτήτες. Απλά οι περισσότεροι έχουν την διάθεση να τα συνηθίσουν , εγώ που είμαι παράξενος προτίμησα να το πουλήσω

Ελπίζω να βοήθησα :D

15 λεπτά πριν, terry308 είπε

@tsofras

Ένα χρόνο μετά λογικά θα έχει βρει άκρη ο ts

(το site δε τη παλεύει μετά την αναβάθμιση μου έχει σπάσει τα νεύρα μέσω κινητού με τις απαντήσεις....) 

Και έγγραφα ήδη γιατί περίμενα ότι κάποιος θα με κάνει summon :D

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...