Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Είπα να ανοίξω ένα σχετικό thread μιας και όλοι μας πιστεύω έχουμε άπειρες εμπειρίες πάνω στο θέμα.

Πήγα λοιπόν σήμερα στο φούρνο και πήρα σταφιδόψωμο.

Να σημειώσω ότι κλασικά όπως όλοι κουβαλάω το κινητό μαζί μου.

Γυρνώντας σπίτι και ανοίγοντας την ταμπλέτα βλέπω δεύτερο στη σειρά youtube video, πως να κάνετε αφράτα και νόστιμα σταφιδόψωμα στο φούρνο!

Να σημειώσω εδώ ότι ως προγραμματιστής θεωρώ ότι καλύτερο να παρακολουθούνται όλα από όλους γιατί δημιουργεί υπεραξία και κατά συνέπεια θέσεις εργασίας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Πήγα λοιπόν σήμερα στο φούρνο και πήρα σταφιδόψωμο.

Άσε την «παρακολούθηση» και πες μου σε ποιον φούρνο πήγες και αν είχε νόστιμα και αφράτα σταφιδόψωμα…

• Like 2
Δημοσ.

Ειναι on τo google assistant? Μου εχει τυχει μερικες φορες αναλογες διαφημισεις απ το πουθενα κ το εβγαλα off

Δημοσ.

δική μου πραγματική εμπειρία.

Φίλος ήθελε να τυπώσει το εισιτήριο του. Το είχε στο κινητό του.

Στείλτο στο mail μου να στο τυπώσω του λέω. Όπως και έγινε. Μου στέλνει το Pdf και το τυπώνω.

Την ημέρα του ταξιδιού του βλέπω notification στο κινητό ότι η πτήση μου (του) θα είχε καθυστέρηση.

Η google μόνο και μόνο από το mail που μου έστειλαν θεώρησε ότι ταξιδεύω εγώ (δεν υπήρχε το όνομα μου στα εισιτήρια) και φρόντισε να μου στείλει notification. Ακριβώς ότι κάνει όταν κλείνω κι εγώ εισιτήρια χρησιμοποιώντας τον gmail λογαριασμό μου. 

Τι έγινε του λέω; Ταλαιπωρηθήκατε λόγω της καθυστέρησης.

Που το ξέρεις μου λέει;

Άρα η google οχι απλά σκανάρει και τα mail μας αλλά τα αναλύει για τα καλά.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bromiaris είπε

Άσε την «παρακολούθηση» και πες μου σε ποιον φούρνο πήγες και αν είχε νόστιμα και αφράτα σταφιδόψωμα…

Άσε δράμα η κατάσταση.

Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω φούρνο που να κάνει σταφιδόψωμα με σταφίδες χωρίς κουκούτσια!

Ένας που έπαιρνα έκλεισε!

3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία"ιστορικό τοποθεσίας"; 

Θα σε γελάσω.

Εδώ έχω την εντύπωση ότι με κάποιο τρόπο καταλαβαίνουν τα apps τι σκέφτομαι!

Πιθανότατα παρακολουθούν και τα πάντα αλλά και κάποια patterns που τους επιτρέπουν να πιθανολογούν σκέψεις.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Και όλα αυτά σε τεχνολογικό φόρουμ!!!!!!!!

Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει, αλλά βρισκόμαστε στο «Μπλα Μπλα»…

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

του ινσομνια.

Οχι του κοσμοπολιταν.

Ναι που είναι υποκατηγορία του θέματος «Ψυχαγωγία»…

Και περιλαμβάνει 4 ακόμα υποκατηγορίες «Εκπαίδευση & Επαγγ. Προσανατολισμός», «Κινηματογράφος», «Τηλεοπτικές Σειρές» και «Mουσική»…

Επίσης να μην ξεχάσω τα «Αθλητικά και Auto & Moto»…

Για πες μου τώρα εσύ σε ποιες από τις παραπάνω θέλεις να μιλάμε μόνο για «τεχνολογία» και τι είδους «τεχνολογία» σηκώνουν…;;;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Άσε δράμα η κατάσταση.

Ψάχνω απεγνωσμένα να βρω φούρνο που να κάνει σταφιδόψωμα με σταφίδες χωρίς κουκούτσια!

Ένας που έπαιρνα έκλεισε!

Θα σε γελάσω.

Εδώ έχω την εντύπωση ότι με κάποιο τρόπο καταλαβαίνουν τα apps τι σκέφτομαι!

Πιθανότατα παρακολουθούν και τα πάντα αλλά και κάποια patterns που τους επιτρέπουν να πιθανολογούν σκέψεις.

Κριμα!

Εισαι απο οτι λες και προγραμματιστής :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Κριμα!

Εισαι απο οτι λες και προγραμματιστής :)

Δεν προλαβαίνω καν να αγγίξω το κινητό τώρα μιας και γράφω σεντόνια κώδικα mate.

To blog μου είναι στην υπογραφή.

Επεξ/σία από skiabox
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...