Jannis64 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Σε Huawei P9 με έκδοση Android 7.0 EMUI 5.0 ενώ μέχρι τώρα είχα ήχο ειδοποίησης κατά τη λήψη μηνυμάτων Viber και email εδώ και τρεις μέρες δεν έχω πλέον ηχητική ειδοποίηση. Στο Viber εμφανίζει μόνο αναδυόμενο παράθυρο κατά τη λήψη μηνύματος (χωρίς ήχο), ενώ κατά τη λήψη email δεν έχω ούτε οπτική ούτε ηχητική ενημέρωση. Όταν με καλούν μέσω Viber ακούγεται κανονικά ο ήχος κλήσης. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα από την αρχή το Viber, αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Στο Facebook δουλεύουν όλα κανονικά, όπως και στη λήψη sms έχω κανονικά ηχητική ενημέρωση.
donblunts Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δες στο μενου για τις ειδοποιήσεις εφαρμογών μήπως έχει απενεργοποιηθεί ο ήχος.
Jannis64 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το πρόβλημα στο Viber λύθηκε αφού απεγκαταστάθηκε εφαρμογή από το Play Store που ενεργοποιούσε το φλας σε κλήσεις και μηνύματα. Το πρόβλημα ηχητικής ειδοποίησης κατά την λήψη email παραμένει. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2020 από Jannis64 ορθογραφικός έλεγχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα