basilisgate13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 καλησπερα βρισκομαι σε διαδικασια αγορας κινητου και εχω καταληξει σε αυτα τα 2.Με ενδιαφερει κυριως καμερες ,οθονη και λιγο μπαταρια.Ξερω οτι τα κινητα αυτα ειναι το ιδιο πανω κατω και απλα αλλαζουν λιγο η καμερα και το notch.Δεν παιζω παιχνιδια σπανια να παιξω κανενα απλο παιχνιδακι ,κυριως για social media,μουσικη και καμερα το θελω το κινητο .Στα χρηματα ειμαι μεχρι 350 ευρω γι αυτο εχω καταληξει κια σε αυτα τα 2 που πιστευω οτι ειναι μονοδρομος στα χρηματα αυτα .Εχουν μεγαλες διαφορες μεταξυ τους και ποιο απο τα 2 προτεινετε ; Επισης μου εχει γινει προσφορα και για iphone 7 plus 32gb καινουργιο σχετικα αγορασμενο το πασχα που μας περασε στα 350 ευρω και αυτο .Ποιο απο τα 3 αξιζει στις κατηγοριες που ανεφερα ,κυριως καμερα ευχαριστω !!!
Loinen Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Kαλυτερα να πας χιαομι καινουργιο παρα μηλοφωνο μεταχειρισμενο. Η καμερα σαφως καλυτερη στο χιαομι 2
chios Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Mi9 t pro πιο ολοκληρωμένο, με μπαταρία μεγάλη, θύρα ακουστικών, ράδιο. 3
basilisgate13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 εχω αλλαξει πολλα κινητα απο xiaomi redmi note4x,g2,honor 9 ,xiaomi mi a1, samsung a50 και samsung a7 νομιζω και ολα ειχα μετρια και καμια φορα κακη μπροστινη καμερα. Πως γινεται ενω η πισω να ειναι τοσο καλη η μπροστα να ειναι χαλια .Δεν περιεμνω θαυματα σε αυτα τα λεφτα αλλα πχ το honor 9 και το α50 μπροστινες ηταν για κλαματα , ξερετε πανω κατω πως παει η μπροστινη απο αυτα ;
amp829 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εχω το xiaomi Mi 9 εχετε παρατηρησει προβλημα κατα την αναπαραγωγη 4Κ βιντεο ? εμενα σε mac pro τουμπανιασμενο κολλαει πολυ κατα την αναπαραγωγη , με διαφορες ανα προγραμμα , αλλα παντα !.... Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2020 από amp829
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα