zaico Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Έχω το παρακάτω σύστημα : Motherboard Asus P5Q CPU : XEON Χ5482 με modded BIOS RAM DDR2 800 MHZ 6 G HD1 : SSD INTEL 120 ( windows 7 pro 64) HD2 : WDBLUE 7200 1T GPU : Sapphire Radeon RX 560 2GB Pulse Προχθές στα ξαφνικά η οθόνη γίνεται γκρί και μετά μου βγάζει BSOD που επισυνάπτονται ( Ανεβάζω μόνο την μια λόγω χώρου οι άλλες βγάζουν tcpip.sys και avgVmm.sys Δεν άλλαξα κάτι στο hardware . Έβγαλα ότι είχα συνδεδεμένο εκτός από το πληκτρολόγιο ..τίποτα Από ψάξιμο βρήκα τι μπορεί να φταίει ( drivers κάρτας δικτύου , μνήμη , AVG antivirus ) . Όλα τα βίντεο με λύσεις προϋποθέτουν ότι έχεις μπει στα windows 7 ενώ εγώ δεν μπορώ Του έκανα diagnostic memory scan απο το BIOS δεν βρήκε τίποτα Το πρόβλημα είναι ότι ενώ μου βγάζει από το BIOS τις επιλογές για άνοιγμα σε Safe Mode με δίκτυο, χωρίς κλπ δεν μπαίνει τελικά σε SAFE Mode και βγάζει BSOD … Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω ? σας ευχαριστώ.
htaccess Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Έχεις επιλέξει και τα παρακάτω και πάλι bsod ? Safe Mode Safe Mode with Command Prompt Last Known Good Configuration (your most recent settings that worked)
zaico Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, htaccess είπε Έχεις επιλέξει και τα παρακάτω και πάλι bsod ? Safe Mode Safe Mode with Command Prompt Last Known Good Configuration (your most recent settings that worked) Επελεξα Safe Mode, Safe Mode με και χωρίς networking νομίζω και το δεύτερο και μόλις πάει να φορτώσει βγάζει BSOD το τελευταίο δεν το δοκίμασα...
htaccess Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν θέλεις να μας απαντήσεις θετικά, ναι το δοκίμασα, ή όχι δεν το δοκίμασα, και όχι με νομίζω θα ήταν βοήθεια για όλους μας, και για εσένα άλλα και για όσους θέλουν να σε βοηθήσουν. Φιλικά πάντα. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από htaccess
zaico Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, htaccess είπε Αν θέλεις να μας απαντήσεις θετικά, ναι το δοκίμασα, ή όχι δεν το δοκίμασα, και όχι με νομίζω θα ήταν βοήθεια για όλους μας, και για εσένα άλλα και για όσους θέλουν να σε βοηθήσουν. Φιλικά πάντα. Δοκίμασα Safe Mode . Δεν Δοκίμασα Safe Mode with Command Prompt Δεν δοκίμασα Last Known Good Configuration
htaccess Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Και γιατί δεν τα δοκιμάζεις ?? Ξεκίνησε από το Last Known Good Configuration και πες μας αν καταφέρεις να κάνεις είσοδο στα windows. Αν δεν τα καταφέρεις τότε επιλέγεις το Safe Mode with Command Prompt και τρέχεις τα παρακάτω. chkdsk /r /f Περιμένεις να ολοκληρωθεί. sfc.exe /scannow Περιμένεις να ολοκληρωθεί και μετά, shutdown /r Η τελευταία εντολή είναι για επανεκκίνηση, οπότε μας ενημερώνεις για τα αποτελέσματα.
zaico Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, htaccess είπε Και γιατί δεν τα δοκιμάζεις ?? Ξεκίνησε από το Last Known Good Configuration και πες μας αν καταφέρεις να κάνεις είσοδο στα windows. Αν δεν τα καταφέρεις τότε επιλέγεις το Safe Mode with Command Prompt και τρέχεις τα παρακάτω. chkdsk /r /f Περιμένεις να ολοκληρωθεί. sfc.exe /scannow Περιμένεις να ολοκληρωθεί και μετά, shutdown /r Η τελευταία εντολή είναι για επανεκκίνηση, οπότε μας ενημερώνεις για τα αποτελέσματα. Ήμουν στην δουλειά και δεν μπορούσα να δοκιμάσω. Δοκίιμασα Last known good configuration πάει να ξεκινήσει κάνει επανεκκίνηση με βγάζει στο Windows error recovery. Και έχει επιλεγμένο το launch startup repair. Ξεκινάει να φορτώσει τα Windows και μένει συνεχώς στην αρχή που δείχνει ότι γεμίζει η μπαριτσα και από κάτω έχει το Microsoft corporation και έμεινε εκεί κολλημένο για πάνω από μισή ώρα και το έκλεισα. (ελπίζω να μην έκανα βλακεια ). Να δοκιμάσω με το command promt?
htaccess Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Όση ώρα ήταν στο recovery το λαμπάκι του σκληρού δίσκου αναβόσβηνε που και που ??
zaico Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, htaccess είπε Όση ώρα ήταν στο recovery το λαμπάκι του σκληρού δίσκου αναβόσβηνε που και που ?? Το κουτί είναι κάτω από το γραφείο και δεν το είδα είναι η αλήθεια. Μόλις τώρα, zaico είπε Το κουτί είναι κάτω από το γραφείο και δεν το είδα είναι η αλήθεια. Να το ξανακάνω?
htaccess Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Καλό θα είναι να πάμε με το πρωτόκολλο/ευαγγέλιο της microsoft, οπότε ναι, ξανακάνε την διαδικασία.
zaico Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, htaccess είπε Καλό θα είναι να πάμε με το πρωτόκολλο/ευαγγέλιο της microsoft, οπότε ναι, ξανακάνε την διαδικασία. Οκ θα το δοκιμάσω πάλι και θα σε ενημερώσω. Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση Ξεκίνησα την διαδικασία του Last know recovery αλλά αυτή την φορά μου έβγαλε οριζόντιες γραμμές σε γκρίζο χρώμα στην οθόνη μάλλον θα το ξαναρχίσω Δοκίμασα δύο φορές τζίφος μου έβγαλε και τις δύο BSOD 15 λεπτά πριν, zaico είπε Οκ θα το δοκιμάσω πάλι και θα σε ενημερώσω. Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση Ξεκίνησα την διαδικασία του Last know recovery αλλά αυτή την φορά μου έβγαλε οριζόντιες γραμμές σε γκρίζο χρώμα στην οθόνη μάλλον θα το ξαναρχίσω Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από zaico
htaccess Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε τότε Safe Mode with Command Prompt και ενημέρωσέ μας. Και αν θέλεις μην κάνεις edit, γράψε νέο post για να λειτουργούν οι ειδοποιήσεις. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2020 από htaccess
zaico Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, htaccess είπε Δοκίμασε τότε Safe Mode with Command Prompt και ενημέρωσέ μας. Και αν θέλεις μην κάνεις edit, γράψε νέο post για να λειτουργούν οι ειδοποιήσεις. Ok
htaccess Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2020 Τώρα έπεσε στο μάτι μου στο... 9 ώρες πριν, zaico είπε με modded BIOS Αν έχεις πειράξει ρυθμίσεις για overclocking κάνε load defaults στο bios, και καλό θα ήταν να κάνεις ένα memtest.
zaico Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2020 53 λεπτά πριν, htaccess είπε Τώρα έπεσε στο μάτι μου στο... Αν έχεις πειράξει ρυθμίσεις για overclocking κάνε load defaults στο bios, και καλό θα ήταν να κάνεις ένα memtest. Το modded bios ηρθε μαζι με τον xeon που αγορασα απο τις αγγελιες δεν εκανα oc. Προσπαθησα με safe mode να κανω chkdsk αλλα με τρελανε στις μπλε οθονες. Τωρα κανω ενα diagnostic memory test αλλα μαλλον κολλησε γιατι εχει πανω απο μια ωρα στο 10%....Αυριο θα δω με το bios μηπως κανω τιποτα αν και δεν βρηκα που εχει την επιλογη για memory cashing kai shadowing για να την κανω disable.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα